- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.321
Ki̇tapyurdu ve BKM kitap en beğendiklerim
Kitapyurdu ve İdefix i ten alıyorum ben genelde.merhaba arkadaşlar, kştap alışverişi yapabileceğim güzel bi site önerir misiniz?
Bende bu kitabı önceden okuduğum halde içimde nedense sizinki gibi bir his oluştu ve bıraktım.Bu ara farklı kitap okuma zamanı demekki.:)Yeraltindan notlar sayfa 30 larda biraktim. Dostoyevskiyi cok severim ama nedense sanki bu kitap icin uygun zaman degildi sanki benim icin. Ne zaman kitabi elime alsam borkac sayfadan sonra okuma hevesim kacti. Sonra devam etmek uzere yarim biraktim. Han Kang Vejeteryana baslayip bitirdim. Yeni bir kitaba baslar miyim baslarsam hangisine baslarim kararsizim.
Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie hayranisiniz:)Bende bu kitabı önceden okuduğum halde içimde nedense sizinki gibi bir his oluştu ve bıraktım.Bu ara farklı kitap okuma zamanı demekki.:)
Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie
Teşekkür ederim :) Evet agatha christie çok seviyorum.Zeki insanlari çok seviyorum aslında.Kitap okumaya bu ara cok zamanım olmasa bile yine de okumaya çalışıyorum.Kitap okuyan insanların hayata bakışı duruşu bence daha güçlü oluyor.Eminim sizde oylesiniz.Sevgi dolu karsilamaniz için tekrar teşekkürler.Arada takip edicem burayıYarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie hayranisiniz:)
Yani erkekler bize hiç bir şey demesin.Erkekler marstan kadınlar venüsten 35. Sayfadayım henüz. Okurken sürekli not alıp eşime attığım için uzun sürüyor
kitapta erkeklerin kadınlara söylememesi gereken cümleler şöyle belirtilmiş. Not olarak aldığım için birbirine karışmış biraz.Eki Görüntüle 2125525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?