- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.301
Arkadaşlar merhaba herkese, aranıza yeni katıldım biliyorum fakat biraz ara vermek istiyorum. Gebeydim, bebeğimi kaybettim. Birkaç gündür kafamı toparlamaya uğraşıyorum ama beceremedim. Bir süre daha kendimle kalmak istiyorum sanırım. Herkese iyi okumalar dilerim.
Günaydın herkese
Mutlu haftasonları
Tarihi Hoşça Kal Lokantası bitti.
Yeni kitabım Nermin YILDIRIM - Unutma Dersleri
merhaba arkadaşlar, kştap alışverişi yapabileceğim güzel bi site önerir misiniz?
o kitabı okurken bende öyleydim. kendini okutturuyor ama bir türlü ivme kazanmıyor. bence devam et bırakmaUnutma Dersleri hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
Merhaba herkese
Şeytan Yemini okuyorum. Güzel aslında ama bir türlü hız kazanamadım. Var daha 350-400 sayfam. Bırakmak da istemiyorum, napsam bilemedim
merhaba arkadaşlar, kştap alışverişi yapabileceğim güzel bi site önerir misiniz?
Her türlü gaz itina ile verilirsabine geçmiş doğum günün olsun
_meLinDa_ senin de doğum günün tekrardan kutlu olsun kuzum
Beni soracak olursanız aramızdakinin bazı arkadaşların ( ismi lazım değil baş harfiloliss ) verdiği gaz ve zorlamayla KPSS çalışmalarıma hız vermiş bulunmaktayım. Bu sebeple okumalarım biraz yavaş gidiyor. Cengiz Hana Küsen Bulut’a başladım ama 40 sayfa falan ancak okudum sanırım. Kitap ince, fazla uzatmadan en geç pazrtesi bitirmeyi planlıyorum. __giz__ ciğimle ortak okumada yine en arkadan gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?