• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aralarda bir sürü bildirim yapanlar oluyor bir ay yapıp bir ay yapmıyorlar tabiki listeye almıyoruz ve kitap bitiremediyseniz bile lütfen bildirime bu ay kitap bitiremedim diye yazar mısınız? o kadar sayfayı bildirim yapmayan her kişi için tekrar tekrar kontrol etmek zorunda kalıyorum acaba gözden mi kaçırdım yoksa bildirim yapılmadı mı diye çok vaktimi alıyor bu lütfen dikkat edelim olur mu:)

gelmişken bildirim yapiyim::)

_asmunikal_ _asmunikal_ ve _meLinDa_ _meLinDa_ ile kekeme çocuklar korosuna basşladık şu an kitabın tam ortasındayım ve çok can sıkıcı şeyler anlatmış bir konu bütünlüğü yok sanki radyo dinliyormuşum gibi okuyorum ve dün ge ce okuduğum bir sey beni çok sarstı tüm gün aklımdan çıkmadı.... bu gece biter diye umuyorum

bu aralar ders çalıştıgım için pek sık giremiyorum ama okumaya elimden geldiğince devam ediyorum:)

ben kaçırmışım tamamen:) pandorayı da ayrıca not aldım:) hahahaha
tamam cm düzeltirim onu:) not aldım
Teşekkür ederim, epey kalabalığız hangi birimizi yakalayacaksın:) Listeye gireceğim diye çok uğraşmıştım, şimdi atılacağım diye tırstım:olamaz:

Günaydın herkese
Liste için ellerine sağlık kalinkaselin kalinkaselin
Damızlık Kız için ben de seninle benzer şeyleri düşünüyorum. Beni de çok etkilemişti, ve favori kitaplarımdan oldu kendisi Cicoretti Cicoretti

Grange Şeytan Yemini okuyorum. Sanırım ayı kapatırım bu kitapla. Sayfa 148

Günaydınlarrrr hepinize Gölgesinde syf 124.

listeyi geçen hafta yapmama rağmen bilgisayara bir türlü giremedim:)
ayın ortasında liste tamam:)
eline sağlık canım teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim, epey kalabalığız hangi birimizi yakalayacaksın:) Listeye gireceğim diye çok uğraşmıştım, şimdi atılacağım diye tırstım:olamaz:
profil fotografı böyle olan biri atılamaz ;)

Günaydın herkese
Liste için ellerine sağlık kalinkaselin kalinkaselin
Damızlık Kız için ben de seninle benzer şeyleri düşünüyorum. Beni de çok etkilemişti, ve favori kitaplarımdan oldu kendisi Cicoretti Cicoretti
Grange Şeytan Yemini okuyorum. Sanırım ayı kapatırım bu kitapla. Sayfa 148
Zaten genelde aynı şeyleri beğeniyoruz seninle o yüzden önerdiklerini tereddütsüz listeme ekliyorum hep. Elimde bir de Namı Diğer Grace var onu da önümüzdeki aylarda okurum.

günaydın canlarım
Filler Sultanı İle Kırmızı Sakallı Topal Karınca bitti. garip bir şekilde 1984 e benzettim Yaşar Kemal’ in bu kitabını. çok sevdim okumayan arkadaşlara tavsiye ederim.
yeni kitabım İlhami Algör Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku. dün gece başladım şu an 31. sayfadayım. kısa bir kitap zaten bugün biter diye düşünüyorum.
çok uzattım :) keyifli bir gün olsun herkese :KK200:

Back