- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.261
bende yeni aldım şurada o olsun öyleyse okuyacak kitabım şimdiden meraklandımGünaydın. Körlük 50. sayfadayım. Beğenen arkadaşların dediği kadar varmış. Zevkle okuyorum.
bende yeni aldım şurada o olsun öyleyse okuyacak kitabım şimdiden meraklandım
şu an sineklerin tanrısını okuyorum ıns akşam fırsat bulup okurum
Canım ben serenita, nickimi değiştirdim.@JustHoldMe ve @serenita90 kızlar bildirim yapmamışsınız listeden silinip bir sene listeye giremeyeceksiniz izinli miydiniz ?
ben kaçırmışım tamamen:) pandorayı da ayrıca not aldım:) hahahahaCanım ben serenita, nickimi değiştirdim.
Teşekkür ederim, epey kalabalığız hangi birimizi yakalayacaksın:) Listeye gireceğim diye çok uğraşmıştım, şimdi atılacağım diye tırstımben kaçırmışım tamamen:) pandorayı da ayrıca not aldım:) hahahaha
tamam cm düzeltirim onu:) not aldım
eline sağlık canım teşekkür ederiz.listeyi geçen hafta yapmama rağmen bilgisayara bir türlü giremedim:)
ayın ortasında liste tamam:)
profil fotografı böyle olan biri atılamazTeşekkür ederim, epey kalabalığız hangi birimizi yakalayacaksın:) Listeye gireceğim diye çok uğraşmıştım, şimdi atılacağım diye tırstım
Zaten genelde aynı şeyleri beğeniyoruz seninle o yüzden önerdiklerini tereddütsüz listeme ekliyorum hep. Elimde bir de Namı Diğer Grace var onu da önümüzdeki aylarda okurum.Günaydın herkese
Liste için ellerine sağlıkkalinkaselin
Damızlık Kız için ben de seninle benzer şeyleri düşünüyorum. Beni de çok etkilemişti, ve favori kitaplarımdan oldu kendisiCicoretti
Grange Şeytan Yemini okuyorum. Sanırım ayı kapatırım bu kitapla. Sayfa 148
doğum günün kutlu olsun sağlıkla mutlulukla geçen nice yılların olsun sevgili başkanımızgünaydınlar
bugün benim doğum günüm, tam tamına 32 yaşında koskocaman kadın oldum
ama ruhum hala 20 lerde tabi
dün hiç okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?