- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.101
Kap kitabını gel hemenSelam kizlar,
@_meLinDa_ @cesmi_naz gecmis olsun canlar.loliss @DonukPudra kalinkaselin Damizlik Kizin Oykusu hende de var katilabilirim.
Eveet Örümcek Ağindaki Kiz bitti. Millenium serisi severlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yazarin adi yazmasa rahmetli Larsson yazdi sanardim. Okurken biraz onyargili baslamistim ama elestirecek birsey bulamadim. Belki yuzdeyle ifade etmem gerekirse %1-3arasi bir fark olabilir :)))) o da karakterlerin tehlikeyi sezislerinin uzerinde birazcik ama birazcicik fazla durmasi, Lisbeth' in onceki iki kitaba nazaran kitabin daha baslarinda ortaya cikmasi ( ki 3. Kitapta catlamistim bir an evvel ciksin ortaya diye) ve devaminin gelecegini hissettirmesiydi diyebilirim. Salander' i ozleyenlerin keyif alacagini dusunuyorum.
Sevgiler.
Hoşgeldin aramızaSlm kızlar aranıza katılmak istiyorum
İlk etapta nasıl başlayanilirim sıkılmadan okumaya?
Merhaba hanimlar,
Dirilen Iskelet bitti.
_Cassandra_ senin icin yorumlamaya calisacagim.
Zengin bir ailenin cocugu olan Tayfur ile arkadasi doktor Ferhat , geceleri mezarliklara gidip,mevtalardan kemik parcalari toplarlar. Ayni mahallede oturan 3 genc Tayfur' u takip ederek, bu davranisinin gizemini cözmeye karar verirler; ama takip ettikleri gece Tayfur ve arkadasi hortlaklar tarafindan carpilirlar. Herkes soka girmistir. Gencler fikir ayriligina düserler; bir kismi bu isin gercekci bir aciklamasi olmasi gerektigini, diger kisim ise hayaletlerin oldugu gercegini ileri sürer. Ama Tayfur bu isin gizemini cözmeye kararlidir. Ipuclarini takip ederek Banu isimli bir pasa kizina ulasir, sonrasinda ise bu gizem bir ask hikayesine dönüsür.
Benim okudugum kitap Everest Yayinlarina aitti, eski kelimeler oldukca fazlaydi.Basta biraz zorlandim okurken. Ama hikaye beni icine öyle cekti ki; ayni tempoda süren bir merakla okudum kitabi. Hurafeler ve batil inanclar ile rasyonel gercekler carpisip durdu kitap boyunca. Yer yer gülümseten ve düsündüren bir kurgu ile yazilmisti. Kitabin sonu beni sasirtti ama baska türlü bir son yakismazdi herhalde.
Kusura bakma dilim döndügünce ifade etmeye calistim,
Hepinize mutlu ve saglikli haftasonlari diliyorum
Dijital Kale´ye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?