- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.761
evet esasinda ihtiyaca cevap veren bir dismacunu o ama ilac sektoru devi GSK' nin (yanlis hatirlamadiysam). Ben soyledigim markanin 3 urununu kullandim hassaslik varsa sende pembesi cok rahatlatiyor umarim fayda gorursun canim denersen. AmaMerhaba
Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...29
Parodontax
splat flörürsüz sanırım? Ben de ondan alayım bari bu bitince.senin referansına güveniyorum.
Beş Sevim Apartmanı'nı seversinTabi ki veririm , Bes Sevim Apartmani nasil peki? Okuduysan.
listeye aliyim o halde.Beş Sevim Apartmanı'nı seversin
ne zaman ki !!!hala 489562 tane okunanmış kitabım olduğu için doya doya kitap alışverişi yapamıyorum
şimdi doğum günüm de yaklaşıyo, iş yerindekiler falan da alır kesin
Gunaydin kizlar,
Elimdeki kitap gitmiyordu biraktim. Bu ay 2. Yarim biraktigim kitap oldu canim pek okumak istemiyor. Yeni bir kitap aldim yanima 7 Korku bakalim nasil?
Bugun kitap alicam 20 tl hediyem var davar mi tavsiyeniz tekrar ivmelenmemi saglayacak?
hala 489562 tane okunanmış kitabım olduğu için doya doya kitap alışverişi yapamıyorum
şimdi doğum günüm de yaklaşıyo, iş yerindekiler falan da alır kesin
özelden yazim şimdi doğum günüm şu tarih bana kitap alın der gibi olmasınlisteye aliyim o halde.
ne zaman ki !!!
cnm bu kitabı biraz okumaya başladım direk aklıma avatar filmi geldi az araştırayım dedim avatarda bu kitaptan alıntılar varmış hem merak ediyorum hem de değişik bi duygu oluştuben tavsiye etmiştim :))
Merhaba Kitapsever Hatunlar...Kitabım bitti.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.
Ben de...
Ben de seni ve bebelerini seviyorum.
Kolay gelsin Skosnob Allah kolaylık versin.
Ben de maden suyu içerim. Faydalı olduğu(nu düşündüğüm) için...
Annene geçmiş olsun Melinda... İnşallah ciddi bir şey değildir.
Cicoretti , ben üstünde 'florürsüz' yazan diş macunu alıyorum. En son gittiğim diş hekimi de onu kullanıyormuş.(yazar burada isim vermek istemedi. reklam vs olursa sorun olur diye...) O da mı zararlı peki? Ben de mi evde yapsam?
Gelibolu aklimda zaten otekileri de not ettim tesekkur ederim canim.Son zamanlard okuyup çok beğendiğim kitaplar
Buket Uzuner - Gelibolu
Buket Uzuner - Kumral Ada Mavi Tuna
Elena Ferrante - Sen Gittin Gideli
Benim genelde elimde okunacak en fazla 5-6 kitabım oluyor. Sen de erit de elindekileri alışveriş heyecanını sıcak tut.
Doğum günün kutlu olsun şimdiden. Yeni yaşında kızına sağlıkla kavuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?