• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kuşlar yasına gideri okurken sanki ben o yoldayım o evdeyim yazarın yanındayım gibi hissetmiştim tekrarlar çoktu ama beni hiç sıkmamıştı içime işlemişti kitap
Aynen öyle benim eşim Denizlili o yolları çok yapıyoruz bende yazarla birlikte gittim gittim geldim.

Selam arkadaslar,
Canim hic okumak istemiyor kitap tutmadi beni bir de belki ara geririm ya da uzerime hafif birseyler alirim. Umarim herkes guzel bir haftasonu gecirmistir.
Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum

Ben de kitap almayi seven kitapligimda ara ara acip okumayi seven biriyim abim almış bana hediye sanirim ondan da okuyacağım baya artik

Yaklaşık yarısını okudum. Şimdiye kadar sıkılmadan, keyifle okudum. Bir bölüm günümüzden, bir bölüm eskiden bahsediyor, çok seviyorum böyle anlatımları. Haftasonu bitirebilir miyim bilmiyorum.

Aynen ben de. Hatta ben dediklerinden fazla olarak ikinci el kitap da sevmiyorum
Ben de kitabi elimde isterim, sayfalarini cevirmek, yeniyken koklamayi cok severim kitaplarim konusunda kıllık derecesinde titizim ve ne yazik ki eski kitap ben de sevmiyorum. Bu e- kitaplar yolculuklarda faydali olabilir tabi.

Yaklaşık 1 hafta belki 10 gündür Cicoretti Cicoretti nin paylaştığı ev yapımı diş macunu kullanıyorum temizliği normal diş macunlariyla aynı ama bu sabah disimi firçalarken lavaboda dış taşı gördüm bu macun diş taşlarimi dökmeye başladı sanırım. Yani eğer böyle bir özelliği de varsa bu asrın icadı olabilir benim için:)
cok sevindim. Ilk tarife gore yaptigim bana iyi gelmedi bir de bu tarife gore olani yapicam ben de. Florur eser miktarda olunca coook uzun vadede belki etki edebilir ama yanetkileri gozonune alindiginda icmemekte haklisin. Tabi bu dismacununda goze batiyor qma paketli gida ve teflonda yapilmis yemekler icin de flotur maruziyeti gecerli :( 4 yandan zararli kimyasallarla satilmis gibi hissediyorum kendimi.
Ayrica buraya bir link birakicam aldigimuz vitaminler ve icerikleri hakkinda fayda goreceginizi umuyorum.
kalinkaselin kalinkaselin srnin b12 iyi geldi gerci ama ileride ihtiyacin olursa icerik sorgularsin canim.

Astoria Astoria gorseli eklerken sorun oldu ben direk tarifi yazayim;
Ev Yapimi Temiz Dis Macunu
* 3 yemek kasigi sodyumbikarbonat (yemeklik karbonat)
* 1/2 tatli kasigi deniz tuzu
* 1/3 tatli kaaigi zerdecal
* 4 tatli kasigi hindistan cevizi yagi
* 8-10 damla nane, okaliptus, karanfil vb. esansiyel yag

Hindistancevizi yagi katiysa benmari usulu eritip deniz tuzunu icinde cozduruyoruz sonra sirasiyla diger malzemeleri en sona esansiyel yag kalacak sekilde ekleyip homojenlesene kadar karistiriyoruz. Malzemeleri koydugumuz kabin islak olmamasina dikkat ediyoruz su icermeyecek tarif.
Yag alirken de guvenilir markalardan soguk sıkım yaglari tercih etmek lazim elbet. Gerci bu tarifte esans amacli ama olsun.

Astoria Astoria gorseli eklerken sorun oldu ben direk tarifi yazayim;
Ev Yapimi Temiz Dis Macunu
* 3 yemek kasigi sodyumbikarbonat (yemeklik karbonat)
* 1/2 tatli kasigi deniz tuzu
* 1/3 tatli kaaigi zerdecal
* 4 tatli kasigi hindistan cevizi yagi
* 8-10 damla nane, okaliptus, karanfil vb. esansiyel yag

Hindistancevizi yagi katiysa benmari usulu eritip deniz tuzunu icinde cozduruyoruz sonra sirasiyla diger malzemeleri en sona esansiyel yag kalacak sekilde ekleyip homojenlesene kadar karistiriyoruz. Malzemeleri koydugumuz kabin islak olmamasina dikkat ediyoruz su icermeyecek tarif.
Yag alirken de guvenilir markalardan soguk sıkım yaglari tercih etmek lazim elbet. Gerci bu tarifte esans amacli ama olsun.

Çokkkkk teşekkür ederim. :KK200:

kuşlar yasına gideri okurken sanki ben o yoldayım o evdeyim yazarın yanındayım gibi hissetmiştim tekrarlar çoktu ama beni hiç sıkmamıştı içime işlemişti kitap
Tekrarlar yazık tekniği ile ilgiliydi her tekrar eden yolda aslında olayların akışı değişiyordu diye açıkladi çok bilgili bi arkadaşım hatta yazım tekniğinin ismini de söylemisti unuttum ben :)

Tekrarlar yazık tekniği ile ilgiliydi her tekrar eden yolda aslında olayların akışı değişiyordu diye açıkladi çok bilgili bi arkadaşım hatta yazım tekniğinin ismini de söylemisti unuttum ben :)
ben ilk o kitabını okudum ve çok sevdim yazarı içim ısındı bikaç kitabını daha aldım ama henüz okuyamadım

Savaş ve barış 2. Cilt 240
Beni gerçekten duyuyor musun 100
Savaş ve barışa vakit olsa sevmeye basladim biterken baya baya sevicem galiba .
aslında ben de sevdim ama okurken ilerletemiyorum o neden oluyor bilemedim yoksa ilk cilt biterken de baya sarmıştı beni kitap

Ya işte evde vakit olacak bol bol okuyacaksın
Insallah mart ayında biter
evde hiç vaktım olmuyor maalesef canım iki çocuk olunca özlüyorlar ben kitap okurken direk o benim kitabım diyorlar hoşuma da gidiyor okuyor gibi açıyorlar kitabı:D bir iki yıla rahatlarım ama artık haftasonları ne okuyabilirsem inşallah marta biter

Back