• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba :KK200:

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...29

Parodontax

splat flörürsüz sanırım? Ben de ondan alayım bari bu bitince. :dondurma: senin referansına güveniyorum. :oops:
evet esasinda ihtiyaca cevap veren bir dismacunu o ama ilac sektoru devi GSK' nin (yanlis hatirlamadiysam). Ben soyledigim markanin 3 urununu kullandim hassaslik varsa sende pembesi cok rahatlatiyor umarim fayda gorursun canim denersen. Ama kalinkaselin kalinkaselin dis tasim dustu dedi ev yapimi tarife baslicam ben de.

Gunaydin kizlar,
Elimdeki kitap gitmiyordu biraktim. Bu ay 2. Yarim biraktigim kitap oldu canim pek okumak istemiyor. Yeni bir kitap aldim yanima 7 Korku bakalim nasil?

Bugun kitap alicam 20 tl hediyem var da :21: var mi tavsiyeniz tekrar ivmelenmemi saglayacak?

Son zamanlard okuyup çok beğendiğim kitaplar

Buket Uzuner - Gelibolu
Buket Uzuner - Kumral Ada Mavi Tuna
Elena Ferrante - Sen Gittin Gideli

hala 489562 tane okunanmış kitabım olduğu için doya doya kitap alışverişi yapamıyorum
şimdi doğum günüm de yaklaşıyo, iş yerindekiler falan da alır kesin :KK53:

Benim genelde elimde okunacak en fazla 5-6 kitabım oluyor. Sen de erit de elindekileri alışveriş heyecanını sıcak tut.

Doğum günün kutlu olsun şimdiden. Yeni yaşında kızına sağlıkla kavuş

Merhaba Kitapsever Hatunlar...:KK54: Kitabım bitti.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.o_O

Ben de... En Büyük KK

Ben de seni ve bebelerini seviyorum. :KK15:

Kolay gelsin Skosnob Allah kolaylık versin. :KK36:

:KK57::KK57::KK57: Ben de maden suyu içerim. Faydalı olduğu(nu düşündüğüm) için...:KK57::KK57::KK57:

Annene geçmiş olsun Melinda... İnşallah ciddi bir şey değildir. :KK43:
Cicoretti , ben üstünde 'florürsüz' yazan diş macunu alıyorum. En son gittiğim diş hekimi de onu kullanıyormuş.:silah: (yazar burada isim vermek istemedi. reklam vs olursa sorun olur diye...) O da mı zararlı peki? Ben de mi evde yapsam? :silah:

Teşekkür ederim filocum

Son zamanlard okuyup çok beğendiğim kitaplar

Buket Uzuner - Gelibolu
Buket Uzuner - Kumral Ada Mavi Tuna
Elena Ferrante - Sen Gittin Gideli

Benim genelde elimde okunacak en fazla 5-6 kitabım oluyor. Sen de erit de elindekileri alışveriş heyecanını sıcak tut.

Doğum günün kutlu olsun şimdiden. Yeni yaşında kızına sağlıkla kavuş
Gelibolu aklimda zaten otekileri de not ettim tesekkur ederim canim.

İyi akşamlar.
Anneme ziyarete geldiğim için kitap okumuyorum. Yanımda Kayıp Zamanın İzinde serisinin ilk kitabı var. Sözde yolda başlayacaktım ama lafa daldım kaldı. Dönüşümü erteledim yolculuğu beklemek erine bu gece ufak bir giriş yapayım kitabımıza. Yoksa yine geride kalacağım tüm ortak okumalar gibi :D

Back