• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kitapsever Hatunlar...:KK54: Kitabım bitti.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.o_O

Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum
Ben de... En Büyük KK
Mutlu günler
Savaş ve Barış 2 sayfam 480...
Eskisi kadar uğrayamıyorum ama sizi seviyorum :KK22::KK200:
Ben de seni ve bebelerini seviyorum. :KK15:
Günaydın
Salı günü sunumum var yatıp kalkıp ona çalışıyorum.Disiplin olsun diye kütüphaneye gidiyorum.Özlemişim en son 5 sene kadar önce gitmiştim.Kitap okumak için harika bir yer.Evde sağa bak sola bak öok bölünüyorum.Bundan sonra birini beklerken cafeye değil kütüphaneye gideceğim
Kolay gelsin Skosnob Allah kolaylık versin. :KK36:
Bir Şey soylemeyi unuttum benim diş macununu evde yapma sebebim vücuduma florur almamak ve kimyasala maruz kalmamaktı çünkü florur gerçekten çok tehlikeli bir anyon

Dün gece maden suyu içiyorum soda değil maden suyu içindekilere bir bakiyim dedim bid ne goriyim içinde 0.4 mg florür var resmen şoka girdim artık maden suyu benim için bitmiştir üstelik her spordan sonra mutlaka içerdim bide hamilelerin her gün icmesi gerekiyor diyorlar

Ve en çok hazır çorba , bulyon , bebek mamalarında bulunuyormuş

Florür un etkisiyle epifiz bezini kireçlendirerek analiz yapabilmemizi kısıtlamak , daha itaatkar.olmamizi sağlamakmis hatta Hitler'in toplama kamplarındaki insanların içme sularına yoğun miktarda florür koyarak itaatkar.olmalarini sağladığıni okudum dün gece Cicoretti Cicoretti daha fazla bilgi verebilir
:KK57::KK57::KK57: Ben de maden suyu içerim. Faydalı olduğu(nu düşündüğüm) için...:KK57::KK57::KK57:
İyi pazarlar arkadaşlar
Şu hayatımda ne zaman her şey güzel desem illa bir şey çıkıyo
Annemin sağlığı ile ilgili bir durum var, inş her şey yoluna girer
Haftasonu klasik yine fazla okuyamadım, filler sultanı bitmek üzere ama
Bol bol oscar adayı filmleri izliyoruz
Dün de Bülent beyin hikayesi oyununa gittik, önyargılıydım ama keyif aldım çokça, değişikti, güzeldi
Savaş ve barış 2 yerinde sayıyor sanırım 340 falan
Annene geçmiş olsun Melinda... İnşallah ciddi bir şey değildir. :KK43:
@Astoria gorseli eklerken sorun oldu ben direk tarifi yazayim;
Ev Yapimi Temiz Dis Macunu
* 3 yemek kasigi sodyumbikarbonat (yemeklik karbonat)
* 1/2 tatli kasigi deniz tuzu
* 1/3 tatli kaaigi zerdecal
* 4 tatli kasigi hindistan cevizi yagi
* 8-10 damla nane, okaliptus, karanfil vb. esansiyel yag

Hindistancevizi yagi katiysa benmari usulu eritip deniz tuzunu icinde cozduruyoruz sonra sirasiyla diger malzemeleri en sona esansiyel yag kalacak sekilde ekleyip homojenlesene kadar karistiriyoruz. Malzemeleri koydugumuz kabin islak olmamasina dikkat ediyoruz su icermeyecek tarif.
Yag alirken de guvenilir markalardan soguk sıkım yaglari tercih etmek lazim elbet. Gerci bu tarifte esans amacli ama olsun.
Cicoretti , ben üstünde 'florürsüz' yazan diş macunu alıyorum. En son gittiğim diş hekimi de onu kullanıyormuş.:silah: (yazar burada isim vermek istemedi. reklam vs olursa sorun olur diye...) O da mı zararlı peki? Ben de mi evde yapsam? :silah:

İyi akşamlar kızlar
Sır bitti. Kitap 96 yaşında ölen Hüma'nın öldüğü gece çocuklarının ve torunlarının, Hüma'nın bıraktığı günlüğü okumalarını anlatıyor. Çokça cinsellik içeriyor, normalde ben rahatsız olmam cinsellikten ama burada Hüma özellikle çocukları ve torunları okusun diye yazmış ilk aşkını ve onunla yaşadıklarını, maşallah çocuklarda hep birlikte oturup gayet güzel okudular:KK53:. Biraz garipsedim açıkçası. Ama yine de kitap kötüydü demiyorum,güzeldi. Çok akıcıydı, bazı yerlerinde özellikle çok hüzünlendim. Hüma'nın gençliği 1. dünya savaşı ve öncesine denk geldiği için o günlerde ülkenin durumunu ve savaşa girişimizi de biraz anlatmış. Devam kitabı da var elimde onu da mart ayı içinde okumayı planlıyorum.

Merhaba Kitapsever Hatunlar...:KK54: Kitabım bitti.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.o_O

Ben de... En Büyük KK

Ben de seni ve bebelerini seviyorum. :KK15:

Kolay gelsin Skosnob Allah kolaylık versin. :KK36:

:KK57::KK57::KK57: Ben de maden suyu içerim. Faydalı olduğu(nu düşündüğüm) için...:KK57::KK57::KK57:

Annene geçmiş olsun Melinda... İnşallah ciddi bir şey değildir. :KK43:
Cicoretti , ben üstünde 'florürsüz' yazan diş macunu alıyorum. En son gittiğim diş hekimi de onu kullanıyormuş.:silah: (yazar burada isim vermek istemedi. reklam vs olursa sorun olur diye...) O da mı zararlı peki? Ben de mi evde yapsam? :silah:
ismi ne? Ben daha once cok marka yazdim buraya kimse birsey demedi surekli ayni marka ayni urun reklami yapmiyoruz sonucta :)))) ben macun olarak splat kullaniyorum suan cok da memnunum ama evde kendi yaptigim sey de faydaliysa kendi yaptigimi tercih ederim tabi.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,
Elimdeki kitap gitmiyordu biraktim. Bu ay 2. Yarim biraktigim kitap oldu canim pek okumak istemiyor. Yeni bir kitap aldim yanima 7 Korku bakalim nasil?

Bugun kitap alicam 20 tl hediyem var da :21: var mi tavsiyeniz tekrar ivmelenmemi saglayacak?
Öykü sevmiyordun ama deli kadın hikayeleri veya peruk gibi hüzünlüye şans verir misin benim için?

Günaydınn :KK200:

İki gündür okumuyorum, bugün de okur muyum bilmiyorum, okursam xyzt-5544 xyzt-5544 ile olan ortak okumamız Gün Olur Asra Bedel'e giriş yaparım. Sevdicekim @N-A-R 'dan yılbaşı hediyesiydi. :KK37:

BEn de başlayamadım daha :110:
Bugün telaşımız bitecek inşallah, yarın başlayacağım :KK200: beraber keyifle okuyacağız :KK50:

selamlar
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
iki haftadır elimde sürünen kitabım Bülbülü Öldürmek nihayet bitti. biraz haksızlık yaptım kitaba üstünkörü okuduğum sayfalar oldu. bu ara hiç bir işe yetişemiyorum...
yeni kitabıma henüz karar vermedim Yaşar Kemal okuyabilirim elimde kitapları var. karar verince bildiririm. sevgiler hepinize :KK200:

Merhaba :KK200:

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...29

ismi ne? Ben daha once cok marka yazdim buraya kimse birsey demedi surekli ayni marka ayni urun reklami yapmiyoruz sonucta :)))) ben macun olarak splat kullaniyorum suan cok da memnunum ama evde kendi yaptigim sey de faydaliysa kendi yaptigimi tercih ederim tabi.
Parodontax

splat flörürsüz sanırım? Ben de ondan alayım bari bu bitince. :dondurma: senin referansına güveniyorum. :oops:

BEn de başlayamadım daha :110:
Bugün telaşımız bitecek inşallah, yarın başlayacağım :KK200: beraber keyifle okuyacağız :KK50:

Ay evet inşallah kuzum. :KK200:

Mart ayı okumamız için Kayıp Zamanın İzinde serisinin ilk iki kitabını sipariş verdim, Nisan okumamızı da garantiye aldım. :KK19:
Yanına da Cengiz Han'a Küsen Bulut'u ekledim, Gün Olur Asra Bedel'in ardından okurum. Temin için beklemedeyim, ortak okumaya birkaç gün geç başlarım.

Back