• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Robert Langdon'ın başrolde olduğu serileri var. Okuma sırasının Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi, Kayıp Sembol ve Cehennem olması lazım. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin. :)

Çok teşekkürler

Ben burayı nasıl kaçırmışım ya çok üzüldüm cidden. Bir kitap delisi olarak aranızda yer almak isterim gerçi iş çocuk eş ev işleri yüzünden eskisi gibi okuyamıyorum ama yine de bende paylaşmak isterim. Bugün Tezer Özlü'nün Çocukluğun soğuk geceleri kitabına başladım 43. Sayfadayım, ayrıca Jose Rodrigues Dos Santos'un Tanrı'nın Formülü kitabının sonuna yaklaşıyorum. Realist yaklaşımla kitabın betimlemesi ne alaka dedirtiyor ama bilimsel verilerle yaklaşımı güzel.

Hoşgeldiniz

Kitapları seri değil hepsinde farklı konu var.Olaylar birbirinin devamı değil.Bence çıkardığı sırayla okuyabilirsin.Ben bir tek dijital kaleyi sevmedim.İhanet noktasını diğer kitaplarından daha az beğendim. Onlar dışında hepsi harika bence

İlk fırsatta bakacağım ben de

Günaydın kızlar,
Unutma Dersleri Syf.35

Nasıl gidiyor?

Mutlu pazarlar herkese :KK200:
Fareler ve İnsanlar bitti. İçime çok dokundu konusu. Zaten bu tarz özel insanlar hep çok ilgimi çekmiştir ve üzmüştür beni, Lennie’nin saflığı da çok farklı bir yer edindi içimde. Levent Üzümcüoğlu’nun oynadığı Abim diye bir film vardı, o karakter ortaya çıkartılırken bu kitaptan esinlenmişler sanırım. Karakterin genel olarak yaptıkları da çok benzerdi. Filmi de severdim kitabı çok çok daha fazla sevdim. İyi ki okumuşuz DonukPudra DonukPudra ve @__giz__ :KK200:
Sıradaki kitabım yine @__giz__ ciğimle ortak okuyacağımız Cengiz Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel. Çok merak ettiğim bir kitaptı sonunda okuma arkadaşı buldum okuyacağım :KK50:
Yalnız salı günü kardeşimin nikahı var o yüzden bu ara biraz yoğunum başlasam da çok ilerleyemem sanırım. Salı gününden itibaren tamamen gireceğim kitabın içine :kahve:

Yaklaşık 1 hafta belki 10 gündür Cicoretti Cicoretti nin paylaştığı ev yapımı diş macunu kullanıyorum temizliği normal diş macunlariyla aynı ama bu sabah disimi firçalarken lavaboda dış taşı gördüm bu macun diş taşlarimi dökmeye başladı sanırım. Yani eğer böyle bir özelliği de varsa bu asrın icadı olabilir benim için:)

Bir Şey soylemeyi unuttum benim diş macununu evde yapma sebebim vücuduma florur almamak ve kimyasala maruz kalmamaktı çünkü florur gerçekten çok tehlikeli bir anyon

Dün gece maden suyu içiyorum soda değil maden suyu içindekilere bir bakiyim dedim bid ne goriyim içinde 0.4 mg florür var resmen şoka girdim artık maden suyu benim için bitmiştir üstelik her spordan sonra mutlaka içerdim bide hamilelerin her gün icmesi gerekiyor diyorlar

Ve en çok hazır çorba , bulyon , bebek mamalarında bulunuyormuş

Florür un etkisiyle epifiz bezini kireçlendirerek analiz yapabilmemizi kısıtlamak , daha itaatkar.olmamizi sağlamakmis hatta Hitler'in toplama kamplarındaki insanların içme sularına yoğun miktarda florür koyarak itaatkar.olmalarini sağladığıni okudum dün gece Cicoretti Cicoretti daha fazla bilgi verebilir

Kumral Ada Mavi Tuna

SPOİLER

En çok da Aras'ın ölümünü anlatışını sevdim. Tak dedi gitti.

Bir de Tuna nın içinde bulunduğu iç savaş ın gerçekten karabasan mı gerçek mi olduğunu kitap bitti hala anlamadım. Kitabın sonunda Tuna nın aldığı mektuplarda gerçekten savaş oldu gibi bir izlenim var ama ama savaş olmadı gibi bir izlenim de var, bilemedim o yüzden.

Ada ya başta gıcık oluyordum ama çok üzüldüm haline sonlarda.

Keşke filmi olsa.

@Geveze_kelebek sence iç savaş olmuş muydu?

Son düzenleme:
Sevgili Dan Brown severler

Size bir şey soracağım.

Seri kitabı var mı? Varsa sıralaması nedir?
Serisi varsa da yoksa da ilk hangisini okuyayım?
Melekler ve şeytanlar
Da vincinin şifresi
Kayıp sembol
Cehennem
Başlangıç

Robert Langdon serisi olarak geçiyor sıralama böyle
Ama her kitap farklı konu tabi, sadece önceki kitaplara ufak atıflar oluyo

İyi pazarlar arkadaşlar
Şu hayatımda ne zaman her şey güzel desem illa bir şey çıkıyo
Annemin sağlığı ile ilgili bir durum var, inş her şey yoluna girer
Haftasonu klasik yine fazla okuyamadım, filler sultanı bitmek üzere ama
Bol bol oscar adayı filmleri izliyoruz
Dün de Bülent beyin hikayesi oyununa gittik, önyargılıydım ama keyif aldım çokça, değişikti, güzeldi
Savaş ve barış 2 yerinde sayıyor sanırım 340 falan

9E8D5F8B-5E24-4501-9437-CED1544B58AF.jpeg
Mart ayı için liste yapmak istedim, bunları seçtim
__giz__ __giz__ ile oğuz atay
_Cassandra_ _Cassandra_ ile sevil atasoy
loliss loliss ile germinal (martta okuyalım da denmişti sanırım)
Tarık tufan da vardı sanırım birilerinde

Keyifle oku _meLinDa_ _meLinDa_

Zaman yeli sayfa 51. Sayfa sayısı az bir kitap ama çok hızlı okunmuyor sanki. Sadece ben mi böyle hissettim acaba
Yok canim yavaş okunuyor çünkü bilmediğimiz bir dünya binada vererek okuduk ama.pisman oldum arka arkaya okumak daha iyi . Benden çıkan bir kitap serisiydi umarim seversin :)

Yok canim yavaş okunuyor çünkü bilmediğimiz bir dünya binada vererek okuduk ama.pisman oldum arka arkaya okumak daha iyi . Benden çıkan bir kitap serisiydi umarim seversin :)
Şimdilik çok sevdim. Elime ilk aldığımda sayfa sayısına bakarak bir günde bitiririm demiştim ama 2 günde ancak 50 ye geldim. Ben arka arkaya okuyacağım. Hepsini aldım.
Sana kocaman bir teşekkür :KK200:

Bir Şey soylemeyi unuttum benim diş macununu evde yapma sebebim vücuduma florur almamak ve kimyasala maruz kalmamaktı çünkü florur gerçekten çok tehlikeli bir anyon

Dün gece maden suyu içiyorum soda değil maden suyu içindekilere bir bakiyim dedim bid ne goriyim içinde 0.4 mg florür var resmen şoka girdim artık maden suyu benim için bitmiştir üstelik her spordan sonra mutlaka içerdim bide hamilelerin her gün icmesi gerekiyor diyorlar

Ve en çok hazır çorba , bulyon , bebek mamalarında bulunuyormuş

Florür un etkisiyle epifiz bezini kireçlendirerek analiz yapabilmemizi kısıtlamak , daha itaatkar.olmamizi sağlamakmis hatta Hitler'in toplama kamplarındaki insanların içme sularına yoğun miktarda florür koyarak itaatkar.olmalarini sağladığıni okudum dün gece Cicoretti Cicoretti daha fazla bilgi verebilir

Diş macununun tarifini tekrar alabilmem mümkün mü? Gerileri taradım ama gözümden kaçtı galiba. :)

Mutlu pazarlar herkese :KK200:
Fareler ve İnsanlar bitti. İçime çok dokundu konusu. Zaten bu tarz özel insanlar hep çok ilgimi çekmiştir ve üzmüştür beni, Lennie’nin saflığı da çok farklı bir yer edindi içimde. Levent Üzümcüoğlu’nun oynadığı Abim diye bir film vardı, o karakter ortaya çıkartılırken bu kitaptan esinlenmişler sanırım. Karakterin genel olarak yaptıkları da çok benzerdi. Filmi de severdim kitabı çok çok daha fazla sevdim. İyi ki okumuşuz DonukPudra DonukPudra ve @__giz__ :KK200:
Sıradaki kitabım yine @__giz__ ciğimle ortak okuyacağımız Cengiz Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel. Çok merak ettiğim bir kitaptı sonunda okuma arkadaşı buldum okuyacağım :KK50:
Yalnız salı günü kardeşimin nikahı var o yüzden bu ara biraz yoğunum başlasam da çok ilerleyemem sanırım. Salı gününden itibaren tamamen gireceğim kitabın içine :kahve:

Hayırlı olsun canım

Back