- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.641
Bende de var bu kitap aklıma gelmişken okuyim uzun zamandır buket Uzuner okumadım:) yorumunu.merakla bekliyorum
Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim
Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum
Ben kitaplığımda olsun istediklerimi kitap halinde alıyorum. Biraz daha tırı vırı kitapları kindelldan okuyorum. Sarjı çok uzun süre dayanıyor, hafızası epey bir e-kitap alıyor o yönden tatilde falan avantajlı oluyor. Bir de punto büyütmek bazı minik yazılı kitaplar için epey avantajlı oluyor.
ben de yıllarca illa elimde olacak o ne öyle çıt çıt tabletten telefondan uğraşamam dedim ama özellikle birkaç haftadır fena halde e-pub okuyorum ve çok memnunum. okumak istediğim kitaplar çevrilene kadar sabrım tükenirdi şimdi kendim indirip okuyorum. he, kitabı beğendiysem çevrilir çevrilmez alır yine kitaplığıma eklerim orası ayrı :)Cok teşekkürler internette cok genis bir e kitap ağı var. Okumadigim bir cok kitabi klasikleri okuyabilirim. Almak istedigim yeni kitaplari da alirim:)
Şarjları çok uzun gidiyor ayda 1 fln yapiyorsun keşke bana biri kobo alsaBen mümkün olduğu kadar kitaplardan okumayı seviyorum. Evde hep koltuğumun kenarındadır kitabım, dışarı çıkarken de mutlaka çantamda. Telefonlar yüzünden yeterince şarj aletine bağımlı yaşıyoruz zaten bir de Kitap okumak için şarja bağlanmak istemem sanırım :)
Ama hediyeyse kullanılır tabi ki :) keyifli güzel okumalar.
Şarjları çok uzun gidiyor ayda 1 fln yapiyorsun keşke bana biri kobo alsa
Birleşip alın ya bisi olmaz kitap yerine bu sene kobo alın:) üstünü de ben tamamlarim:)Yine de kitap okumaya değişmemve tabi ki sana herhangi bişey almam
Ben de kitap okumaya değişmem .. Hissedecegim elimde ..kokusunu içime çekeceğim.Yine de kitap okumaya değişmemve tabi ki sana herhangi bişey almam
Sana bol bol uyku istiyorum kuzum . Bir de malum istek var biliyorsunBen de kitap okumaya değişmem .. Hissedecegim elimde ..kokusunu içime çekeceğim.
minerva1988 başka istegin var mi bebem
Prensip olarak kendi kullanmadığım şeyi başkasına almamBirleşip alın ya bisi olmaz kitap yerine bu sene kobo alın:) üstünü de ben tamamlarim:)
Ben de kitap okumaya değişmem .. Hissedecegim elimde ..kokusunu içime çekeceğim.
minerva1988 başka istegin var mi bebem
Papatya evde mi spor yapiyorsun yoksa Bi yere mi gidiyosun her zaman acayip fitsin:)Günaydın Kızlar
Dün umberto eco gülün adı bitti. Manastırda rahipler arasında geçen olayları anlatıyor. Aynı zamanda hristiyanlığın tarihi ve tarikatlar hakkında bilgi veriyor.
Bu gün biraz evle ilgileneceğim. Spor yapacağım. Akşama yeni kitabımı seçerim
Ah o uykuSana bol bol uyku istiyorum kuzum . Bir de malum istek var biliyorsun
Aaaa gerçekten fit görünüyor muyum ben... valla çok mutlu oldumPapatya evde mi spor yapiyorsun yoksa Bi yere mi gidiyosun her zaman acayip fitsin:)
Kitabı inceleyeceğim sağol .Selamlar
Bagirmayan Anneler Hatice Kubra Tongar persembe gunu bitti. Girmeye firsatim olmadi.
Kitap bir annenin kendini cocuguna karsi yenileyebilmek ve anlayisli olmak adina yonlerdirmeler yapiyor. Ama bence babalarin da okumasi gereken birr kitap.
Onun disinda Peygamber efendimizin (sav) cocuklara bakis acisindan ornekler veriyor.
Ben cok begenerek bazi konulari 2ser kez olmak uzere okudum. Ilgilenen olursa tavsiyemdir.
Bugun de Talha Ugurluer Hz. Muhammedin Hayati Mekke Medine ye basliyorum. Cok cok onceden esim icin aldigim bi kitapti. Bayagi zamandir aklimdaydi elim bosken baslayacagim.
Herkese iyi haftasonlari.
He bu arada mart ayi ortak okumaniza katilmak istiyorum.DonukPudra neydi adi soylemistin ama not almamisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?