- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.561
teşekkür ederim canım@BlueDaisyFilozof__Prenses ve sabine cok gecmis olsun
_Cassandra_ yegenin icin tebrik ederim, Allah anali-babali büyütsün insaAllah
-Pandora- güzel bir tatil gecirmen dilegiyle, hersey gönlünce olur insaAllah
elenaferrante kitaplarini güle güle oku
Gözyaslarima Ragmen Babam biraz okumustum ama hikaye beni pek sarmadi.
Yasar Kemal - Sari Sicak kitabina basladim
sayfa 48
dönüsümlü okumaya calisacagim
pisman olmayacaksin benceO zaman sonraki kitabım Unutma Dersleri oluyorrr
bir kere atmistim net hatirliyorum yagmurluydu ince giyinmistim cok usumustum Roma 'da. Ustumuze 3 euroya naylon yagmurluk almistik rezildik ama mutluyduk :))))) colezyum' da tadilat vardi icine girememistik umarim sen girersin. Keyifle gez bir de yanina sicak tutan bisryler al tabi :)))Teşekkür ederim, aşk çeşmesine para attıysan belki tekrar gidersinrivayete göre 1 kere attıysan tekrar gelecekmişsin, 2 kere attıysan Roma'da evlenecekmişsin, 3 kere attıysan bir Roma'lı ile evlenecekmişsin :)
ben en guzel pizzayi Napolide minicik bir yerde yemistim. 2014 Mart' ta gitmistik biz de neredeyse 4 yil olacak. Sarap nerde ne ictiysem cok lezzetliydi ay bir daha gidesim geldi.en güzel pizzayı floransada yedim sanırım, makarnayı da son gün romada yediğim gnocci yi unutamıyorum
en güzel risottoyu da kolezyumun yanında bi restoranda yemiştim, bi abimiz roma tek seferde anlaşılmaz defalarca gidilmeli demişti, 4 sene olacak gideli nerdeyse çok özledim
o zamanlar melekler ve şeytanların şu resimli baskısını da okumuştuk , gittiğimiz yerlerde işaretlere bakıyoduk hey gidi
Gelinolu' da aklimda artik. Ben de sana onu soracaktim Nermin' den ne okuyayim diye soylemissin bile. Cok tesekkur ederim.Günaydın herkese
Cicoretti Unutma Dersleri ni söyleye söyleye herkese okuttum. Nermin Yıldırım ismini hiç bilmezken almıştım kitapçıdan. Şimdi külliyatını tamamladım sanırım.
Bence bundan sonraki Nermin Yıldırım kitabın Rüyalar Anlatılmaz olsun.
hayatin_anlami aldığım kitaplardan çok umutluyum çok teşekkür ederim
C Calcifer Kumral Ada Mavi Tuna'yı tıpkı Gelibolu gibi lisedeyken okumuştum. Çok beğenmiştim. Tekrar hatırlamak istedim.
bizim gideceğimiz hafta da hep yağmurlu görünüyor, benim elim ayağım hiç ısınmaz sıkı sıkı giyineyimGunaydin arkadaslar,
Yeni kitabim Mutlak Mutluluk Bakanligi eeeenn merak ettigim ulkede Hindistan' da geciyor. Merakla ve keyifle basladim umarim cok severim.
pisman olmayacaksin bence
bir kere atmistim net hatirliyorum yagmurluydu ince giyinmistim cok usumustum Roma 'da. Ustumuze 3 euroya naylon yagmurluk almistik rezildik ama mutluyduk :))))) colezyum' da tadilat vardi icine girememistik umarim sen girersin. Keyifle gez bir de yanina sicak tutan bisryler al tabi :)))
ben en guzel pizzayi Napolide minicik bir yerde yemistim. 2014 Mart' ta gitmistik biz de neredeyse 4 yil olacak. Sarap nerde ne ictiysem cok lezzetliydi ay bir daha gidesim geldi.
Gelinolu' da aklimda artik. Ben de sana onu soracaktim Nermin' den ne okuyayim diye soylemissin bile. Cok tesekkur ederim.
Günaydın baykuşlar. Çok değerli bir bilim insanı olan, psikiyatri profesörü Engin Geçtan vefat etmiş. "İnsan Olmak" isimli kitabını yıllar önce çok severek okumuştum. Daha sonra "Kızarmış Palamutun Kokusu" isimli kitabını da okudum. Bu değerli insanı bilmeyenler varsa muhakkak kitaplarını okumalarını öneriyorum. Vefat etti ama geride çok değerli eserler bıraktı, muhakkak yararlanalım.
Ayşe Arman'la 2016 yılında gerçekleştirdiği röportajını da buraya bırakıyorum. Mekanın cennet olsun sevgili hocam. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/esas-hayat-alanimizi-daraltirsak-kaybederiz-40072258
Kaygılı diyebilirizKaramsar mıyız ne
öyleyse kısa zamanda lehinde sonuçlansın isteklerin,benim de hepimizin de inşallahKaygılı diyebiliriz
teşekkür ederim.@BlueDaisyFilozof__Prenses ve sabine cok gecmis olsun
_Cassandra_ yegenin icin tebrik ederim, Allah anali-babali büyütsün insaAllah
-Pandora- güzel bir tatil gecirmen dilegiyle, hersey gönlünce olur insaAllah
elenaferrante kitaplarini güle güle oku
Gözyaslarima Ragmen Babam biraz okumustum ama hikaye beni pek sarmadi.
Yasar Kemal - Sari Sicak kitabina basladim
sayfa 48
dönüsümlü okumaya calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?