Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
Cicoretti Unutma Dersleri ni söyleye söyleye herkese okuttum. Nermin Yıldırım ismini hiç bilmezken almıştım kitapçıdan. Şimdi külliyatını tamamladım sanırım.
Bence bundan sonraki Nermin Yıldırım kitabın Rüyalar Anlatılmaz olsun.

hayatin_anlami aldığım kitaplardan çok umutluyum çok teşekkür ederim

C Calcifer Kumral Ada Mavi Tuna'yı tıpkı Gelibolu gibi lisedeyken okumuştum. Çok beğenmiştim. Tekrar hatırlamak istedim.

Gunaydin arkadaslar,
Yeni kitabim Mutlak Mutluluk Bakanligi eeeenn merak ettigim ulkede Hindistan' da geciyor. Merakla ve keyifle basladim umarim cok severim.

O zaman sonraki kitabım Unutma Dersleri oluyorrr
pisman olmayacaksin bence

bir kere atmistim net hatirliyorum yagmurluydu ince giyinmistim cok usumustum Roma 'da. Ustumuze 3 euroya naylon yagmurluk almistik rezildik ama mutluyduk :))))) colezyum' da tadilat vardi icine girememistik umarim sen girersin. Keyifle gez bir de yanina sicak tutan bisryler al tabi :)))

ben en guzel pizzayi Napolide minicik bir yerde yemistim. 2014 Mart' ta gitmistik biz de neredeyse 4 yil olacak. Sarap nerde ne ictiysem cok lezzetliydi ay bir daha gidesim geldi.

Gelinolu' da aklimda artik. Ben de sana onu soracaktim Nermin' den ne okuyayim diye soylemissin bile. Cok tesekkur ederim.

bizim gideceğimiz hafta da hep yağmurlu görünüyor, benim elim ayağım hiç ısınmaz sıkı sıkı giyineyim

Maalesef şimdi haberim oldu ve çok üzüldüm

Sevgili _meLinDa_ cığımın hediyesi ve ortak okuma kitabımız olan Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey bitti. Kitabı okurken sonu tahmin edilebilir gibi olsa da sonunda ufak bi ters köşe yapmayı başarmışlar. Şaşırtıcı ama güzeldi de, bu tür kitaplarla kıyasladığımda beğendiğim bir kurgu ve hikaye diyebilirim. Sanırım kafa dağıtmalık olarak tercih edebileceğim bir yazar olacak Marc Levy.
Sıradaki kitabımı henüz seçmedim. Kitaplığımın karşısına geçip okumadığım 50 kitap arasından büyük keyifle seçeceğim ama önce bitmek bilmeyen ev işlerini bitirmem ve biraz ders çalışmam lazım

Merhaba herkese
Mutlu günler , keyifli okumalar dilerim.
Tess Gerritsen - Sona Kalan
Son 100 sayfa. İnşallah bugün bitirebilirim.

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…