Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

herkese merhaba
Tess Gerritsen - Sona Kalan / sayfa...285
kızlar iyi geceler, bildirim yok maalesef.
burnum akıyor, gözlerim yanıyor. ne öldürüyor, ne güldürüyor.
Aynı durumdayım. Geçmiş olsun.
Herkese günaydın ,

Bazı rahatsızlıklarım ondan dolayı yavaş ilerliyorum malesef.
"Anna Karenina" sayfa 852 ..
Geçmiş olsun.
Selam kızlar

Yeğenim sağlıkla doğdu, ben kitaplara geri dönüyorum ve ortak okuma sonuncusu olarak çok geç de olsa Kötü Karma'ya ufak bir giriş yaptım.
Yeğenin sağlıkla büyüsün inşallah; analı babalı.
Evet, Allah rahmet eylesin.
Bu söyleşiyi okumuştum. Yine okuyayım inşallah.,
Hatta bugün "insan olmak" isimli kitabına baktım. "Kütüphanenizde" dedi kitap yurdu. satın alıp sıra gelmediği için okuyamadığım 524662525 kitaptan birisi
inşallah yakın zamanda okuyacağım.

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu, sağlıklı, başarılarla dolu bir ömrü olsun dilerim. :)

Yeğenin sağlıkla büyüsün inşallah; analı babalı.

çok teşekkürler kızlar

Selamlar

Nermin Yıldırım
Saklı Bahçeler Haritası nı bitirdim.
Yazarın Unutma Beni Apartmanı ile ilişkili bir kitap. Aynı karakterler var. Fena değildi, ama okuduğum diğer Nermin Yıldırım kitaplarının en altında yer aldı sıralama olarak.

Kitap fuarı çok iyiydi, instagramda takip ettiğim Ebru Aykaç ile tanıştım.
Fiyatlar ise kitapyurdu fiyatına paraleldi.

Aldığım kitaplar ise şöyle:

İpek Ongun- Arkadaşlar Arasında (2. kitap)
Nazlı Eray - Aşık Papağan Barı
Buket Uzuner- Kumral Ada Mavi Tuna
Hasan Ali Topbaş- Gölgesizler
Elena Ferrante - Bir Yazarın Yolculuğu
Josh Malerman - Kafes
Birol Tezcan - Geçmiş olsun

Ayrıca Çocuklar için Dünya Tarihi diye bir kitap aldım, görsellerini koydum çok hoşuma gitti.

Nazım Hikmet - Sevdalı Bulut

Asuman Portakal- Kelebek Ormanına Yolculuk
Bu bir çocuk kitabı, kızım adına inzalattım.

Eşime de Sıfırdan Bire diye iş dünyası ile ilgili bir kitap aldım.

Elimde de hali hazırda
Nihan Kaya - Buğu var.

Hiç elimde okunmayı bekleyen bu kadar kitap olmamıştı, kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_9799.PNG
    337,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9800.PNG
    305,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9801.PNG
    223,7 KB · Görüntüleme: 37
Ay ne güzelmiş ya kaçırmasaymışım keşke.

Okumak isteyenler çıkabilir okuyacağın zamana kadar, belli olmaz :)

elenaferrante Ankara kitap fuarını aşırı çok seviyorum, en az 4-5 gün gidiyordum, sahafların olduğu kısımda kendimi kaybettiğim oluyordu, bu sene kısmet olmadı, umarım seneye olur.
Kitaplarını keyifle oku, her biri ayrı güzel.

Ksimet olursa 4 martta nihan kaya söyleşisine katılacağım hiç okumadım . Kitap kulübümüz kadınlar günü dolayisiyla kadın yazar seçti. Siparişim gelince okuyacağım ınsallah . Nasıl gidiyor senin

Ben maalesef sadece bugün gidebildim, sahafları da dolaştım ama almadım. Bütçem kısıtlı idi.

Elimde var derken bugün almadım. Henüz okumaya da başlamadım

Nermin Yildirim Unutma Dersleri bitti. Nu kitabi okumama vesile olan basta elenaferrante olmak uzere butun arkadaslara tesekkur ederim. Biraz onyarhili basladim kitaba ask acisi aman pöh diyerek ancak anlatim ve kurguyu begendim. Hatta sonlara dogru bir bolumu okurken gozlerim doldu, icim titredi. Kisacasi kitabi cok begendim. Okumayqn arkadaslara tavsiye ederim.

severek okursun umarim hepsini.

ben hic sevmiyorum fuari yazar konusunda hep fakir gelir bana yine de her yil bir iki kez dayanamaz giderim. Bu yil bakmadim hic kim var kim yok. Eski kitap kokusunu sevmedigimden sahaf tarafina gitmedim ama Sel ve Kirmizi Kedi standi calisanlariyla kitap ve yazar sohbeti yapmayi severim. Guzel oneriler aliyor insan.

Offff Roma.... tekrar tekrar gitmek istediğim nadir şehirlerden... iyi tatiller dilerim canım.

BlueDaisy Filozof__Prenses ve sabine cok gecmis olsun
_Cassandra_ yegenin icin tebrik ederim, Allah anali-babali büyütsün insaAllah
-Pandora- güzel bir tatil gecirmen dilegiyle, hersey gönlünce olur insaAllah
elenaferrante kitaplarini güle güle oku

Gözyaslarima Ragmen Babam biraz okumustum ama hikaye beni pek sarmadi.
Yasar Kemal - Sari Sicak kitabina basladim
sayfa 48
dönüsümlü okumaya calisacagim

Kumral Ada Mavi Tuna eminim çok seveceksiniz. Diğerlerinden Aşık Papağan Bar ını merak ediyorum

O zaman sonraki kitabım Unutma Dersleri oluyorrr

Offff Roma.... tekrar tekrar gitmek istediğim nadir şehirlerden... iyi tatiller dilerim canım.
Teşekkür ederim :) 5-6 gün kalacağız, en meşhurların dışında tavsiye ettiğiniz bir yer varsa öğrenmek isterim. Bir çok müze var, hepsine gitmem mümkün değil, hangilerine kesin gitmem lazım onu da bilemedim.

Teşekkür ederim, aşk çeşmesine para attıysan belki tekrar gidersin rivayete göre 1 kere attıysan tekrar gelecekmişsin, 2 kere attıysan Roma'da evlenecekmişsin, 3 kere attıysan bir Roma'lı ile evlenecekmişsin :)

en güzel pizzayı floransada yedim sanırım, makarnayı da son gün romada yediğim gnocci yi unutamıyorum
en güzel risottoyu da kolezyumun yanında bi restoranda yemiştim, bi abimiz roma tek seferde anlaşılmaz defalarca gidilmeli demişti, 4 sene olacak gideli nerdeyse çok özledim
o zamanlar melekler ve şeytanların şu resimli baskısını da okumuştuk , gittiğimiz yerlerde işaretlere bakıyoduk hey gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…