Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

yemek yapıyorum canım o konuda sıkıntı yok :) geceleri yemek yapıp yanımda taşıyorum :))) deneyeceğim

ah roma pizzanın lazanyanın risottonun dibine vurun ve de o harika şarapların
ay bi de tiramisu karnım acıkmış, koskoca tarih-kültür beşiğini yemekle tanımladım

ah roma pizzanın lazanyanın risottonun dibine vurun ve de o harika şarapların
ay bi de tiramisu karnım acıkmış, koskoca tarih-kültür beşiğini yemekle tanımladım
Sen benim hikayemi biliyorsun, gelince bebek tedavisine yeniden başlayacağız, doktor şekeri ve karbonhidratı yasakladı ama Roma da yasak tanımayacağım, çılgınlar gibi karbonhitratın dibine vuracağım sonra da full motivasyon başlayacak bakalım süreç...

Grupta bi ara okundu diye biliyorum _Lavin_ okudu galiba

Çok üzüldüm ya

Bildirim yapayım gelmişken, hep gevezelik yapıyorum ama bildirim yapmıyorum.
Galat-ı Meşhur 293. sayfadayım, yavaş gidiyor ama güzel gidiyor.
Dün de Beyaz Gemi'ye başladım, onda da 53.sayfadayım. Lisede kütüphane etkinliğinde okudum diye anımsıyorum, hatta bazı ifadeler tanıdık geldi okurken ama sonucu nasıldı onu bilmiyorum, o yüzden ilk defa okuyormuş gibi hissediyorum.

Iyi gezmeler Ve gelince güzel haberler ınsallah
Turla mi kendiniz mi gidiyorsunuz

Iyi gezmeler Ve gelince güzel haberler ınsallah
Turla mi kendiniz mi gidiyorsunuz
Teşekkür ederim güzel dileklerin için..Kendimiz gidiyoruz canım, eşim yoğun tur koşturmacasını sevmiyor, tura göre biraz daha uzun kalıp rahat rahat geziyoruz. Ne gün nereye gideceğiz ben planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…