Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben hala aynı kitapta ve aynı sayfadayım. Düş bahçelerinin uzağında pek okuyasım yok. Bugün sinemaya gittim Yen'i bir kitap aldım Momo. Burda da yazıldı okuyan kişiler var dı üniversite de psikoloji bölümüne ödev olarak verilmişti. Ne zamandır aklımda. Ama elimdeki kitabı bitirmeden başlamak istemiyorum ama onu da okumak istemiyorum. Bilmiyorum napacağımı

Bence kendini sırf bir kitaptan zevk alamadın diye kitap keyfinden mahrum etme. Ben de kitapları yarım bırakmayı sevmem ve şu zamana kadar da bırakmadım hiç, hoşuma mı gitmedi, limit belirledim, ondan 20-30 sayfa okudum, diğer kitabıma devam ettim. Böylece hem o biter hem de kitap okuyamama işkencesi yaşamazsın.
Keyifli okumalar dilerim.

Sanırım haklısınız. Elimde ki bitmedi diye kitap almak da istemedim ama dayanamıyorum kitap görünce hemencecik aldım:) dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı galiba:) size de keyifli okumalar:)

Sanırım haklısınız. Elimde ki bitmedi diye kitap almak da istemedim ama dayanamıyorum kitap görünce hemencecik aldım:) dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı galiba:) size de keyifli okumalar:)

Teşekkür ederim.
Ne güzel işte kendinizi mutlu etmişsiniz, şimdi o güzelliği okuyup daha da mutlu olun. :)
Momo'yu okumadım ama burada birçok arkadaşımız okudu ve çok sevdi, o yüzden elinizdeki kitabın verdiği okuyamama halini üzerinizden atar.

En son koşuyordun sen, noldu o kitap ? Teoride hazırsın bence pratikte de görelim artık seni.
Sohbete gel tabi, sensiz olmaz.

Başlayamadım kitap devam ediyor ama etkisiyle olsa gerek dün gece rüyamda bir maratona katılmıştım. Sonra sıkıldım yüzmeye gittim Rüyalarda bile huyum aynı hep sıkılgan

Biraz önce başladığım El Yapımı Sihirli Değnek kitabı bitti. Hemen okunacak bir kitap ama niye bu kadar merak etmişim ki diye kendi kendime güldüm. Yazarı sosyal medyada takip edip severim. Çoğu sayfayı paylaştığını hatırladım okurken.

Yeni kitabım Geçmişe Yolculuk / Stefan Zweig. Devam eden kitabım da Koşuyorum Öyleyse Varım. Yarın beklemeceli bir gün olacak bol bol okurum.

Herkese Merhaba,
Elli Ton Serisi bitti.
Christian Grey cocuklukta ve ergenlikte yasadigi kötü olaylar sonucu sadist bir insana dönüsür.
Grey`le röportaj yapmaya gelen Anna ; herseye ragmen Grey`e asik olur ve onu kosulsuz sever. Onun bu sevgisi ve askina olan bagliligi, sadist Grey`in hayatinda büyük degisikliklere yol acar ve Grey normal bir birey olma yolunda ilerler.
Gercekten de Anna´nin kosulsuz sevgisine hayran kaldim ve sevgiyle, sabirla Grey´in hayatini nasil etkiledigine sahit oldum. Ama serinin tamamini okudugunuz zaman hikayeye hakim oluyorsunuz, birinci kitapta pek bir sey anlasilmiyor.
Sunu yazmadan gecemeyecegim, herkesin okuyabilecegi bir seri olmadigini düsünüyorum.

Yeni kitabim
Lily King - Gözyaslarima Ragmen Babam
Sayfa -58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…