• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitap okumayı hiç sevmiyorum hep başlıyorum ve yarım kalıyor hatırladıgım tek bitirdigim kitap elif şafak- aşk gerçekten cok güzel kitaptı öneririm.

daha okuman gerekn ne kitaplar var :) bir yerden başlamalısın :)
farkı hissedeceksın :)

kız sen naptın:27: kitaplarını nasıl verırsın başkasına:27: ben düzenli kitap okumaya başladıgım andan ıtıbaren garip bir mutluluk sardı içimi:) en az her gün yarım saat okumak şart :31:

:27::27::27::27::27:

Canım nişanlım verdi:S Başka şehire taşımak zor geldi:/ Otobüste çok olunca almıordu valizleri:14:Bide kızdı okumuyorsun zaten diye:4: Zaten okumamı o bozdu:19: Evlenince kocaaa bir oda yapcam kütüphamen kahvem ve ben almıcam onu :19:

Canım nişanlım verdi:S Başka şehire taşımak zor geldi:/ Otobüste çok olunca almıordu valizleri:14:Bide kızdı okumuyorsun zaten diye:4: Zaten okumamı o bozdu:19: Evlenince kocaaa bir oda yapcam kütüphamen kahvem ve ben almıcam onu :19:

olsun bir gün okurdun
durmaktan çürümezlerdi ya:27:

uzun süredir okumuyordum
aralık ayında 2 kitap okudum
şu anda kendimi boşlukta hissediyorum sanki
birşeyler eksik
okumadığım kitaplar var ama onları şimdilik erteledim
almak istediğim diğer kitapları alıp okumak istiyorum
bir liste yaptım kendime

şimdi sıradaki kitabı almak için can atyorum

canan tan ın yüreğim seni çok sevdi güzel bi kitap sonra aymesev de cok güzel bide sinan akyüzün bana sırtını dönme.

uzun süredir okumuyordum
aralık ayında 2 kitap okudum
şu anda kendimi boşlukta hissediyorum sanki
birşeyler eksik
okumadığım kitaplar var ama onları şimdilik erteledim
almak istediğim diğer kitapları alıp okumak istiyorum
bir liste yaptım kendime

şimdi sıradaki kitabı almak için can atyorum

sıradaki kitap nedir?

Merhaba kızlar;
açlık oyunlarına perşembe başlamıştım 2 günde bitecek bir kitap dün 200 sayfa okuyarak kendimden geçtim , uyu bnnu hadi geç oldu diyorum ama kitabı bir türlü elimden bırakamıyorum , kahvaltıdayken bile elime alınca evdekiler isyan etti ne yazıyor onda diye :60: son 80 sayfam kaldı , genelde her akşam uyumadan önce okuyorum bu akşam biter artık , kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir kitap :46:

Anammm bende aynı durumdayım yaa:S Kütüphanemi resmen arkadaşa hediye ettim çoğunu okuyamadan:(( Alıyorum alıyorum ama fırsat bulamıyorum:14::14:ESKİ bir kitap kurdu olarak bende gelim belki gazlanır okuyabilirim:26: Şimdi Küçük Mucizeler Kitabını aldım Debbie Macomber ın.. Kalemi sade basit gibi ama şu sıralar mutlu olmaya ihtiyacım var mutlu eder gibi geldi:16:

küçük mucizeler dükkanındansa serinin diğer kitabı bahçemde yeşeren umutları daha çok beğendim ben , küçük mucizeler dükkanından sonra bir yumak mutluluk(ki bunda karakter karmaşası çok fazla , çok beğendiğimi söyleyemicem), ondan sonraki bahçemde yeşeren umutlar bana daha sıcak geldi , ama dediğin gibi kalemi biraz fazla sade , aslında karşılıklı kahvelerimizi yudumlarken sohbet eder gibi bir havası var .

Ben debbie Macomber ' ın tüm kitaplarını okudum hatta en sonda ''Bir Dilekle Başladı Herşey'' isimli kitabını okudum , gerçekten sıcacık içimi ısıtıyor bu kitaplar. Bu dünyadan sıyrılıp yeni bir dünyaya yeni arkadaşlar arasına karışıyorum sanki :16::16::16:

Daha başlamamıştım kitaba ama gaza getirdiniz hemen başlıyorum:16:Bakalım mucize yaratcakmı bende kitap:16:

surrender ve greenjade, beni de aranıza aldığınız için tesekkur ederim. :42: Her gün yatarken elime alırım kitabı, yoksa kendimi mutsuz hissederim ama yarım saat okuyamıyorum bu aralar. :50: zorlayacağım. :34:

Anammm bende aynı durumdayım yaa:S Kütüphanemi resmen arkadaşa hediye ettim çoğunu okuyamadan:(( Alıyorum alıyorum ama fırsat bulamıyorum:14::14:ESKİ bir kitap kurdu olarak bende gelim belki gazlanır okuyabilirim:26: Şimdi Küçük Mucizeler Kitabını aldım Debbie Macomber ın.. Kalemi sade basit gibi ama şu sıralar mutlu olmaya ihtiyacım var mutlu eder gibi geldi:16:
Eftenpüften, nasıl verdin yaaa? Ben kitaplarımı bir başkasına okumaları için bile verirken içim gidiyor. :17:

Merhaba kızlar;
açlık oyunlarına perşembe başlamıştım 2 günde bitecek bir kitap dün 200 sayfa okuyarak kendimden geçtim , uyu bnnu hadi geç oldu diyorum ama kitabı bir türlü elimden bırakamıyorum , kahvaltıdayken bile elime alınca evdekiler isyan etti ne yazıyor onda diye :60: son 80 sayfam kaldı , genelde her akşam uyumadan önce okuyorum bu akşam biter artık , kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir kitap :46:

:52::52::52::52::52::52:

surrender ve greenjade, beni de aranıza aldığınız için tesekkur ederim. :42: Her gün yatarken elime alırım kitabı, yoksa kendimi mutsuz hissederim ama yarım saat okuyamıyorum bu aralar. :50: zorlayacağım. :34:

Eftenpüften, nasıl verdin yaaa? Ben kitaplarımı bir başkasına okumaları için bile verirken içim gidiyor. :17:

yarım saatte zorlanıyorsan
15 dakıka oku:34:

yeterkı oku:9::9::9:

10 gün önce 152 deyim diye yazmışım,
şu an 204 deyim...
ortalama 5 sayfa okumuşum günde:27::27:

Gece, içinden ne renkte bir sabah çıkacağı bilinmediği için ümide de hayli pay bırakan, bir kapalı kutudur.

Back
X