Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

surrender ve greenjade; beni de aranıza alır mısınız?
bu aralar elime aldığım kitaplar hiç ilerlemiyor. ne iş anlamadım. :26:
ben de sizin aranıza katılsam da mesela günde kaç sayfa okuyorsanız ben de söz versem zorlasam kendimi. :KK34:
alır mısınız beni de aranıza? :KK17:
hiç kimse olmasa da biz "surrender" "greenjade" ve "gülümsün" üçlüsü birbirimizi güdülesek? :KK16:

ben de sizin aranıza katılsam da mesela günde kaç sayfa okuyorsanız ben de söz versem zorlasam kendimi. :KK34:
hiç kimse olmasa da biz "surrender" "greenjade" ve "gülümsün" üçlüsü birbirimizi güdülesek? :KK16:

Tabi katılabilirsin. En Büyük KK

biz üç kişiydik
nazlıcan bedirhan ve ben :KK53: bedirhan gitti
onun yerıne senı alabılırız:KK52::KK52::KK52:

günde en az yarım saat şartımız var:KK53:

Anammm bende aynı durumdayım yaa:S Kütüphanemi resmen arkadaşa hediye ettim çoğunu okuyamadan:KK43:( Alıyorum alıyorum ama fırsat bulamıyorum:KK14::KK14:ESKİ bir kitap kurdu olarak bende gelim belki gazlanır okuyabilirim:26: Şimdi Küçük Mucizeler Kitabını aldım Debbie Macomber ın.. Kalemi sade basit gibi ama şu sıralar mutlu olmaya ihtiyacım var mutlu eder gibi geldi:KK16:

Anammm bende aynı durumdayım yaa:S Kütüphanemi resmen arkadaşa hediye ettim çoğunu okuyamadan:KK43:( Alıyorum alıyorum ama fırsat bulamıyorum:KK14::KK14:ESKİ bir kitap kurdu olarak bende gelim belki gazlanır okuyabilirim:26: Şimdi Küçük Mucizeler Kitabını aldım Debbie Macomber ın.. Kalemi sade basit gibi ama şu sıralar mutlu olmaya ihtiyacım var mutlu eder gibi geldi:KK16:
kız sen naptın:KK53: kitaplarını nasıl verırsın başkasına:KK53: ben düzenli kitap okumaya başladıgım andan ıtıbaren garip bir mutluluk sardı içimi:) en az her gün yarım saat okumak şart :KK31:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kitap okumayı hiç sevmiyorum hep başlıyorum ve yarım kalıyor hatırladıgım tek bitirdigim kitap elif şafak- aşk gerçekten cok güzel kitaptı öneririm.

X