konumu terketmedım! arada yazıyorum . bebegımden dolayı her zaman olmuyorum.Bence de yeni sayfa çok mantıklı çok güzel olur bu fikri yuzde yüz destekliyorum
Zaten onu sahibi konusunu terkedilmiş yıllar olmuş keşke gelip sahip çıksa ydi konusuna yada gidiyorsa madem devretseydi....
Aslinda kismen yasiyoruz tum dunya olarak, kitabi okurken aklima cocuklugum gelmisti o zamanlar tv daki abd filmlerini izleyip abdyi iyi rusyayi kotu sanardim. Nasil da bilincimizin hem altina hem ustune empoze ediliyor birseyler.Ben de çok beğendim o yüzden soğumadan hemen diğer kitabını okumak istedim yazarın:)
Dediğin gibi hem anlatım güçlü, hem de konu çok etkileyici ben bir ara kendimi kitabın içinde yaşıyormuş gibi hissettim kabus gibi geldi sadece kitapta kalmasını diliyorum öyle bir dünyanın...
Aaaa surrender sensin demek nerdeyse 2 yıldır bu sayfadan ve sıkı takipteyim ama nedense seni hiç görmedim ... yazarken bir hoşgeldin demedin ne okuyorsun demedin bizzat bir çift kelime bile etmedik giderken mi aklına geldi??? Çok garip .... evet yeni sayfa istedik çünkü ilk sayfayi kullanamıyoruz emek vermişsin zamanında evet ama bilirsin surrendircigim malına sahip çıkmayanin malına hicbirsey sahip çıkmaz buralarda kimseyi bulmaszsan yeni konumuza arada fırsat buldukca bekleriz :)konumu terketmedım! arada yazıyorum . bebegımden dolayı her zaman olmuyorum.
her sey benım tasarımım, fikrim. cok emek verdım ben bu konuya
isteyen yenı konu acıp devam edebılır
kaldı kı amacınız zaten konunun aynısı acıp ordan devam etmek.
kımseye hos geldın beş gittin demedım. sayfaya yazdım '' nasılsınız '' tarzındaAaaa surrender sensin demek nerdeyse 2 yıldır bu sayfadan ve sıkı takipteyim ama nedense seni hiç görmedim ... yazarken bir hoşgeldin demedin ne okuyorsun demedin bizzat bir çift kelime bile etmedik giderken mi aklına geldi??? Çok garip .... evet yeni sayfa istedik çünkü ilk sayfayi kullanamıyoruz emek vermişsin zamanında evet ama bilirsin surrendircigim malına sahip çıkmayanin malına hicbirsey sahip çıkmaz buralarda kimseyi bulmaszsan yeni konumuza arada fırsat buldukca bekleriz :)
yeni konu umurumda degıl. konumu kımseye devretmıyorum bunu yazmak ıcın gırdımBen de birkac aydir burdayim ve hic sizi gormedim.
Bebeginiz bahane olmamali ki burda bebekli olup liste duzenleyen arkadas bile var.
Madem zorlaniyordunuz yazip destek isteyebilirdiniz.
Emek verilmis olabilir ama ozveri de verilmeli ayni zamanda.
Buraya yazan arkadaslar olmasa sizin sayfa acmaniz pek bir etken olmayacakti. devamlilik saglama acisindan.
Yeni konu acilinca mi varliginizi hissettirme gereksinimi duydunuz?
giremıyorum değil okumuyorumFaal olarak 2016 Ocak Annelerine yazip burda bebegimden dolayi giremiyorum demeniz cok abes.kaciyorSurrender
Pofilinizde goruluyor .
Ayrica burdaki okuyuculari kucumseyip devamliligi sanki siz sagladiniz demek cok nahoş.
Kitap okuyup "bilge" sifatini kullaniyorsaniz ona gore davransaydiniz keske.
Sizi tanimiyordum bile ama bu sozlerinizle tanimis oldum.
Onemli olan konudan ziyade paylasim ve fikir alisverisidir.
Iki sene burda bu konuda yazip devamliligi siz sagladiniz kelimelerjnj duymak konuna katilanlara resmen hakaret...yeni konu umurumda degıl. konumu kımseye devretmıyorum bunu yazmak ıcın gırdım
zaten azra bildirim yerınde listeyı yapıyor. daha neyın destegı anlayamadım?
neyse, kimseyle tartısmak ıstemıyorum. yazılanları gorunce yazmak ıstedım .
ayrıca! devamlılığı saglayan eskılerden cok az kişi var burada. sanki devamlılığı siz sagladınız2 kişi olsak bile razıydım ben!
yahu sana ne benım konumdan? sen gıt ac konunu devam ettır! kimin zoruna gıtmıs belliIki sene burda bu konuda yazip devamliligi siz sagladiniz kelimelerjnj duymak konuna katilanlara resmen hakaret...
Yeni konu acilmadan jnce nerdeydin diye sormazlarmi acabaniye bu kadar zoruna gitti anlamadim madem devam ettirmek istiyosun topla eski arkadaslarinj yaz hayret bisey.
Sen sozlerjne dikkat etsene biraz konunun zamani doldu artik oldu bitti nokta. Buraya kadarmis sur...giremıyorum değil okumuyorum
suan okumadıgım için buraya gelmenın de manası yok. hem ocak annelerı hem kk da aktıf olarak varım!! konu 4 yıldır var neredeyse, 4-5 aydır burada oldugunu soyluyorsun bence nutuk cekmeyı bırak
arkadasım sorunlu musun? gıdın yenı konunuzu acın yahu . niye zoruma gıtmıs muamelesı yapıyorsunuz!!!Sen sozlerjne dikkat etsene biraz konunun zamani doldu artik oldu bitti nokta. Buraya kadarmis sur...
Bazılarımız 4-5 aydır ya da 1 senedir burada olabilir fakat uzun zamandır burada olan arkadaşlarımız da var.
kalinkaselinin de dediği gibi sayfa aktifken sahiplenmiyordunuz şimdi neden huzursuz hissettirmek için yazdınız ki?
Topiğinizde aktif okuyucular olmayınca, paylaşım olmayınca konunun var olmasının anlamı ne.
Ki sizden illa konunuzu verin diye talp eden olmadı. İlk sayfa kullanılabilsin diye yeni konuya geçmeyi uygun gördük. bunun için gelip sizden izin alacak değildik.
Senjn icj gelmedim zaten yoktun burda sevdigi arkadaslarim var ... bu karakterde oldugunu bilsemcoktan acardim zaten emun ol... hem eskilerden cij az kisi var diyosun hemde dvamlilugj sanki siz sagladiniz sanki duyosun biraz tutarli olmalisjn...yahu sana ne benım konumdan? sen gıt ac konunu devam ettır! kimin zoruna gıtmıs belli