Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

giremıyorum değil okumuyorum
suan okumadıgım için buraya gelmenın de manası yok. hem ocak annelerı hem kk da aktıf olarak varım!! konu 4 yıldır var neredeyse, 4-5 aydır burada oldugunu soyluyorsun bence nutuk cekmeyı bırak :KK14:
Okumaman birsey degistirmez takip etseydin o zaman arkadasim...ilk sayfayi aktif tutsaydin.
POlemige girmek istemiyorum
SIzin yaptiginiza benzetme ile karsilik verecegim ;
COcuk dogur sokaga at.
Baskalari ilgilensin baksin .
SOnra ben sana emek verdim demekle ayni sey senin suan dedigin...

gercekten komedınısınız! yeni konu acılınca nıye zoruma gıtsın?? benım fıkırlerımden, tasarımlarımdan bahsedıp,aynısı yapacagınızı soyluyorsunuz. kalkmıs bır de bana nutuk cekıyorsunuz. hadi siz yapabılıyorsanız yenı fikirler yapın. bildirim konusu ve bılgelık agacı olmadan :KK14:
Arkadaş bildirip yapıcak olmamız mı seni bu kadar rahatsız ediyor? Bilgelik ağacı demişsin.
Bilgelik ağaçla olabilseydi şu diyaloglar yaşanmazdı.
Okumayı seven aktif arkadaşlar var ne mutlu der , herkes yoluna bakardı. Konun zaten senin istediğin gibi devam ettir sana karşı çıkan var mı?

Okumaman birsey degistirmez takip etseydin o zaman arkadasim...emek vermekle olmuyor bu.
POlemige girmek istemiyorum
SIzin yaptiginiza benzetme ile.karsilik verecegim ;
COcuk dogur sokaga at.
Baskalari ilgilensin baksin .
SOnra ben sana emek verdim demekle ayni sey senin suan dedigin...
emek verdım. siz de emek verıp yenı konunuzu acın. sayfaya daha sonra dönüş yapıcam ve... bu konu benım anılarım!!

gercekten komedınısınız! yeni konu acılınca nıye zoruma gıtsın?? benım fıkırlerımden, tasarımlarımdan bahsedıp,aynısı yapacagınızı soyluyorsunuz. kalkmıs bır de bana nutuk cekıyorsunuz. hadi siz yapabılıyorsanız yenı fikirler yapın. bildirim konusu ve bılgelık agacı olmadan :KK14:
Cok orjinal fikirlerimiz ve uygulamalarimiz var zaten takip etsen bilirdin bence konusup daha da batma ... neyse seni anilarinla bas basa birakuyorum...

hadi canım dagdan gelıp bagdakını kovma. fikirlerimle dolas ortalarda:KK14:
Iyiki seninle tanismamisim bu ne ya... uzgunum sur benim amacim kitap okumak ama senin ki neymis belli oldu
Fikrin kitap okumami bin yillar once bulundu agac mj senin olabilir sularsin bol bol tej basjna

Ben giderim adim kalir
Dostlar beni hatirlasin:)

merhaba, bebegımden dolayı şuan okumuyorum. inş gelıcem bi gün.
bilgelik agacını photoshop programıyla yapmıstım
pek kolay oldugunu söyleyemem :=) yapan biri varsa bana atsın ekleyeyım :KK66:

yeni konu umurumda degıl. konumu kımseye devretmıyorum bunu yazmak ıcın gırdım :işsiz:
zaten azra bildirim yerınde listeyı yapıyor. daha neyın destegı anlayamadım?

neyse, kimseyle tartısmak ıstemıyorum. yazılanları gorunce yazmak ıstedım .

ayrıca! devamlılığı saglayan eskılerden cok az kişi var burada. sanki devamlılığı siz sagladınız:KK14: 2 kişi olsak bile razıydım ben!

Merhaba.. :KK52:

Öncelikle tüm mesajlarına cevap vermek istiyorum ;

Bilgelik ağacını photoshop programıyla yaptım pek kolay değil diyorsun, hangi yılda yaşıyoruz. O ağacın üzerine isimleri ilkokul çocuğu bile yazıyor arrtık.. :işsiz:

Evet azra bildirim yerinde listeyi yapıyor. Konunu bizden birine değil Azraya devretmeni talep edicektik. Senin emeğinden çok buradaki gelenlerinin emeği olduğunu düşünüyorum :KK52:

"ayrıca! devamlılığı saglayan eskılerden cok az kişi var burada. sanki devamlılığı siz sagladınız:KK14: " Bu cümlenle zaten kişiliğini, kafa yapını ortaya koydun. Bir çocuğu doğurup sokağa at sonrada ben onun annesiyim diye gezin ortalarda. Aynen öyle biz olmasaydık bir HİÇ bu sayfa.. İleriki günlerdede göreceksin "İn, cin top oynar artık buralarda"

Senin bu bencil düşüncelerini kabul eden bilgelerinle yola devam et... Böyle bencil düşüncelerin olduğunu bilseydik zaten 1 dk bile durmazdık. Veda ettik sen geldin al otur tek başına :anne:

" gercekten komedınısınız! yeni konu acılınca nıye zoruma gıtsın?? benım fıkırlerımden, tasarımlarımdan bahsedıp,aynısı yapacagınızı soyluyorsunuz. kalkmıs bır de bana nutuk cekıyorsunuz. hadi siz yapabılıyorsanız yenı fikirler yapın. bildirim konusu ve bılgelık agacı olmadan :KK14:" Bu yazınada kahkahalarla gülüyorum şuanda. Ben 2008 yılından beri buradayım.O yıldan beri Kitap ve bildirim konuları var. Fikir ve tasarımlık ortada hiçbirşey yok ki.. Görende " Awwwards daki o ünlü web site kurucularından birisi" sanacak seni.

Canım farkında olmadığın birşeyi söyleyip TOPİĞİMİZE veda ediyorum. Bu Senin adın altında olan "diğer kitap konularından hiçbir farkı olmayan bu topiği bizler VAR ediyorduk... " Bizi özlersen, konumuza bekleriz. Hem konumuza , hemde bildirim topiğimize :KK200:

Biz gideriz adımız kalır... En Büyük TÜRKİYE

1984'ü bitirdim sonunda aynı yazardan devam edeyim dedim Hayvan Çiftliği ne başlıyorum bugün:)
hayvan çiftliğinin dili daha sade ve daha çabuk bitiyor. ben çok beğenmiştim. george owell kitaplarının yeri ayrı bende

Merhaba.. :KK52:

Öncelikle tüm mesajlarına cevap vermek istiyorum ;

Bilgelik ağacını photoshop programıyla yaptım pek kolay değil diyorsun, hangi yılda yaşıyoruz. O ağacın üzerine isimleri ilkokul çocuğu bile yazıyor arrtık.. :işsiz:

Evet azra bildirim yerinde listeyi yapıyor. Konunu bizden birine değil Azraya devretmeni talep edicektik. Senin emeğinden çok buradaki gelenlerinin emeği olduğunu düşünüyorum :KK52:

"ayrıca! devamlılığı saglayan eskılerden cok az kişi var burada. sanki devamlılığı siz sagladınız:KK14: " Bu cümlenle zaten kişiliğini, kafa yapını ortaya koydun. Bir çocuğu doğurup sokağa at sonrada ben onun annesiyim diye gezin ortalarda. Aynen öyle biz olmasaydık bir HİÇ bu sayfa.. İleriki günlerdede göreceksin "İn, cin top oynar artık buralarda"

Senin bu bencil düşüncelerini kabul eden bilgelerinle yola devam et... Böyle bencil düşüncelerin olduğunu bilseydik zaten 1 dk bile durmazdık. Veda ettik sen geldin al otur tek başına :anne:

" gercekten komedınısınız! yeni konu acılınca nıye zoruma gıtsın?? benım fıkırlerımden, tasarımlarımdan bahsedıp,aynısı yapacagınızı soyluyorsunuz. kalkmıs bır de bana nutuk cekıyorsunuz. hadi siz yapabılıyorsanız yenı fikirler yapın. bildirim konusu ve bılgelık agacı olmadan :KK14:" Bu yazınada kahkahalarla gülüyorum şuanda. Ben 2008 yılından beri buradayım.O yıldan beri Kitap ve bildirim konuları var. Fikir ve tasarımlık ortada hiçbirşey yok ki.. Görende " Awwwards daki o ünlü web site kurucularından birisi" sanacak seni.

Canım farkında olmadığın birşeyi söyleyip TOPİĞİMİZE veda ediyorum. Bu Senin adın altında olan "diğer kitap konularından hiçbir farkı olmayan bu topiği bizler VAR ediyorduk... " Bizi özlersen, konumuza bekleriz. Hem konumuza , hemde bildirim topiğimize :KK200:

Biz gideriz adımız kalır... En Büyük TÜRKİYE
yahu komedısın ama sen :=) fotograf hazır degıl ben yaptım onu tek tek ekledım her seyı oraya. bilmiyorsan söyleme de kendını komık duruma düşürme :KK70: kalkmıs isimlerden bahsedıyorsun
ister başka yerınle ıster kahkalarla gül, hadi bakalım:KK14: benım fikirlerimle devam edın siz
ancak bunu yaparsınız :KK53:

herkes kırılmış dökülmüş, çekip gitmiş. eh onca emeğe yazık olmuş elbet. burada sörlü jadeli yasminli çok çok güzel günler geçirdim :KK68: kk üyelik sebebim de kafe kitap'tı. yaşanan sorun her neyse umrumda değil açıkçası :KK14:
olur da konuyu canlandırmaya karar verirsen yeniden, bi özel mesaj rica ediciim sör :KK53:

Merhaba kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyorum size ne yapmalıyım?

Oncelikle kolay anlasilir, surukleyici kitaplar ile baslamalisiniz... ne tarz seversiniz bilmem ama mesela polisiye ya da ask romanlari belki sizi kitap okumaya alistirabilir.
Araştırma kitabı okumak istiyorum aslında. Kolay okunur ve akıcı bir tane buldum başladım, her gün 10-20 sayfa arası okumayı planlıyorum :kahve:

X