Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahh kıyamam, hemen doldu benim gözler de
yaşlılara hiç kıyamıyorum özellikle, Allahım uzun ömürler versin hepsine
ne güzel bir anı olmuş senin için ne mutlu sana canım
hayır duası alınca insanın yüreği sıcacık oluyo

Teşekkürler kızlar
aklıma geldikçe yazarım, buralarda umut var hala, insanlık duruyor misafirferverlik deseniz onlardan öğreneceğimiz çoook şey var
paylaşıyorlar, çünkü doğunun şartları kar kış kimsesizlik makineleşme olsa bile ağır iş koşulları genç nüfusun bıkıp kentlere göç etmesi... mecburen onları paylaşmaya itiyor.
çook güzeldi herşey

Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin, evine çocuğuna kavuş inşallah

Oyyy cok gecmis olsunnn
Alacaklar degil mi, benim almislardi acik ameliyat degil sakin endiselenme.
Rabbim saglik versin gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. Ameliyat falan olacak mısın taş için Rabbim şifa versin. Mail adresin varsa sana hayvan çiftliğini veya son ada kitabını göndereyim. telefondan okursun. epub rahat okunabilir kitaplar.

Geçmiş olsun. Çabucak iyileşirsin inş.

Oyy canım benim, çok geçmiş olsun sana
tez vakitte iyileş inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin, evine çocuğuna kavuş inşallah

Oyyy cok gecmis olsunnn
Alacaklar degil mi, benim almislardi acik ameliyat degil sakin endiselenme.
Rabbim saglik versin gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. Ameliyat falan olacak mısın taş için Rabbim şifa versin. Mail adresin varsa sana hayvan çiftliğini veya son ada kitabını göndereyim. telefondan okursun. epub rahat okunabilir kitaplar.

Geçmiş olsun. Çabucak iyileşirsin inş.

Çok teşekkürler kızlar.
Ameliyat hemen olmazmış önce antibiyotikle iltihabı kurutmaları lazımmkş

Geçmiş olsun Ruhimücerret, Allah şifa versin.

Çok duygulandım okurken. Saf,kalbi temiz insanımız ne güzeldir aslında süssüz püssüz.

Çok geçmiş olsun. Sen dinlen iyileşmeye bak kitap okuyacak çok çok günlerin olur zaten.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

Sefiller 5 bitti.
Agladim..
Yillar once kisaltilmisi okumustum.. 5cilt 400sayfaya ne hissiyat verebilir ki... verse de ne kadarini verebilir.

Kosulsuz sevgi ve erdemin en iyi ornegi J.Veljean...
Ama insana bir etiket yapisir ya ,yaptiklari gorulmez . herseyin onune gecer.
NAnkörluge birakir yerini bir leke. suya degen murekkep gibi suyun safligini bulandirir ve aslini unutturur insana...
DAha yazacaktim da Y yesil_zeytin_ sonuna gelmedi. :)

Haksizlik edenler utansin. diyorum.

(Bosluktayim.nokta.
Neye baslasam yerini doldurmaz suan.nokta. hos kitabim da pek yok 4gun sonra siparis vercem . o zamana dek idare eder elimde 2 kitaptan birini sececegim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…