La kitabinda en cok sevdigim satiri paylasabilir miyim
Evet almistim.DonukPudra sen Kimya-yı Saadeti almış mıydın? sanki zamanında senle birlikte aldık gibi hatırlıyorum. dün onuda buldum ilk aldığımda baya okumuşum sonrası malum kalmış tabi
Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Birazdan traktör gelecek ve cekecek bizi :)))
Bol ekşın bugun
Sefiller.
Sen ortak okumada okumus muydun
ay ne iş yaptığını çok merak ettim vallahiBildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Bol ekşın bugun
Geçmiş olsun çok.Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
Bol ekşın bugun
Edep...
Serenad baş ucu kitabım... şimdiye kadar okuduğum ve kelimesi kelimesine hatırladığım tek kitap diyebilirimDonukPudra henüz bu kadar ilerleyemedim ama her satırı güzel kitabın, her satırı okunası..
Çayım da elimde çok zevk alıyorum şuan okurken. Tıpkı Serenad gibi, birgün mutlaka kitabı alıp evimde keyifle de okuyacağım.
bende çok merak ettim ne iş yapıyorsun?Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
Bol ekşın bugun
Serenad baş ucu kitabım... şimdiye kadar okuduğum ve kelimesi kelimesine hatırladığım tek kitap diyebilirim
Keyifli :)) az önce köydeki cocuklara topitop dagittim o mutluluk hicbirseyde yok
Oooo kolay gelsin, keyifli günler
Şuan arazide görevdeNEEEEE Nerdesin ki
Yok canım okumadım sa siz sefillerden mi bahsediyorsunuz la dan mı
ay ne iş yaptığını çok merak ettim vallahi
kolay gelsin
Aralik sonuna kadar bitirelim diye anlastik ya :)) ben de kitaptan korktugumdannn elimdekini birakip simdi baslarim ay sonuna biterGeçmiş olsun çok.
Hani beraber başlayacaktık.
Teknik Sınıf mısınBizim bölümde teknik işleri oluyor. Ben hiç çıkmadım gerçi
bende çok merak ettim ne iş yapıyorsun?
Keyifli :)) az önce köydeki cocuklara topitop dagittim o mutluluk hicbirseyde yok
Şuan arazide görevde
Aralik sonuna kadar bitirelim diye anlastik ya :)) ben de kitaptan korktugumdannn elimdekini birakip simdi baslarim ay sonuna biter
Ne iş yaptigima gelince :) kırsal kalkınmada çalusiyorum. TKDK kısaltması, uzmanım burada. Ab destekli projelere hibe veren tarim bakanligina bagli bir kurum. Masa basi sevmedigimden 5 yildir bu birimdeyimofise döneyim guzel seylerden bahsedicem sizlere. An itibariyle burda bu soguk gune inat icimi ısıtan şeyler oluyor.
Dogunun ayak basmamis köylerinden selam olsun kitap severlere :)))
bunu hiç söylemeyecektinÖyle mi anlaştık. hiç hatırlamıyorum.
Bende masa başı iş sevmiyorum. Bana göre değil. Birşeyler üretmem türetmem lazım. O yüzden Teknik Sınıfa geçtim pek birşey değişmedi.En azından iş planım değişti.Bilgisayar tamir etmek falan hoşuma gidiyor. Bende pc teknikeriyim bu arada.
Ben de La Sonsuzluk Hecesi ve Seranad ı bir an önce okumak istiyorum ama almadım henüz. Epub okuyup sonra alırım diye düşünüp başlasam mı diyorum ama kitaptan okumak istiyorum. Yoğun çelişkiler.
Okyanusya nerdesin canım sen ve bende merak ettim mesleğini.
Allah kolaylık versin. Ofiste ayaklarımı ısıtmayı beceremiyorum sen dışarlardasın.
Bende başım sıkıştıkça bir arkadaşın eşine soruyorumbunu hiç söylemeyecektin, bende bilgi işlem sorumlusyum (elektrik elektronik mühendisiyim) ama çok anlamıyorum açıkçası artık başım sıkıştıkça sana sorarım
teşekkür ederim canım, artık arada ağrıtırım başınıBende başım sıkıştıkça bir arkadaşın eşine soruyorum
Beklerim herzaman.
bu arada ben vasi oldumbenim de başımı seve seve ağrıtabilirsiniz
Beklerimteşekkür ederim canım, artık arada ağrıtırım başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?