- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Elbette canım.benim de listemde olan bir kitap
yorumunu bekleyeceğim
Çok yazar var öyle,benim de tanışmadığım yuazarlardan
ben de bir ara Ruh Adam kitabı ile tanışmayı düşünüyorum ama sıra ne zaman gelir bilemiyorum
Sen ne iş yapıyordun canım?
günaydın kızlar
zülfü livaneli kitaplarını bitirmeye çalışıyorum şu an mutluluk kitabını okuyorum 50. sayfadayım yavaş gittim bu aralar biraz hızlanıp yeni seneye yetişmeliyim
@_Lavin_ kızın mı olduhamile olduğunu doğurduğunu biliyordum cinsiyetini unuttum galiba. ay ne güzel bol bol vakit geçirin
kızlar bu arada ben solitarywoman ufak bir değişiklik yaptım 3 senedir istiyordum 2 ay önce kısmet oldu nick değiştirdim
ohh ne güzel cnmm bebişte sevinir ne güzel :dGünaydın
Dün gece ufak ufak kar yağıyordu sabah bi kalktım kar tatili. Annemdeyim kitabım da bitti bol bol kızımla geçecek bugün.
Aynı sayfadayız bende 80. sayfa ile güne başlayacağım. İlk bölümde sıkılır gibi oldum ama sevmeye başladım. Senin nasıl gidiyor.
dilini çok sevdim, şiir gibi yazmış tatlı tatlıGünaydın.
Aynı sayfadayız bende 80. sayfa ile güne başlayacağım. İlk bölümde sıkılır gibi oldum ama sevmeye başladım. Senin nasıl gidiyor.
ya ben geldimBen mimarım canım. Şuan bir firmada satış destek sorumlusu olarak çalışıyorum.
Anaaa kim gelmiş
Sen beni tanıdın mı bakalım
Hiç canlandıramıyorum Dorian ı gözlerimin önünde. Henry in düşüncelerini de sevdim bazen ters gelsede.dilini çok sevdim, şiir gibi yazmış tatlı tatlı
ama şuan baya durağan, sanki bir şeyler olacakmış gibi geliyo ama emin olamadım
Dorian şımarık ergen kızlar gibi
Ben tanımıyorum seni ama hoşgeldinya ben geldimtanımaz olur muyum canım yeni evli hatun yemeklerde yapılmış pekte hamaratız bizim gibi 3,5 seneyi devir bakim görcem seni
hoş buldum canım memnun oldumBen tanımıyorum seni ama hoşgeldin
ya ben geldimtanımaz olur muyum canım yeni evli hatun yemeklerde yapılmış pekte hamaratız bizim gibi 3,5 seneyi devir bakim görcem seni
hoşgeldinhoş buldum canım memnun oldum
aa ne bilim derli toplu durur diye düşünmüştüm_meLinDa_ ince memed in neden setini bekliyorsun ki canım set satışta değil ama kitaplar tek tek satışta ve setle aynı tutara geliyor.
yokum canım instagramı 4 ay oldu kapatalı faceyide sildim 14 gün donduruyormuş girmezsem komple silinecekSen yok musun artık face de ve instagramda kuzu yaa
3.5 sene sonra sizin gibi olsam gayet iyi olur bence, şuan hala bocalama evresindeyim
Yaaa Allah senigünaydın kızlar
zülfü livaneli kitaplarını bitirmeye çalışıyorum şu an mutluluk kitabını okuyorum 50. sayfadayım yavaş gittim bu aralar biraz hızlanıp yeni seneye yetişmeliyim
@_Lavin_ kızın mı olduhamile olduğunu doğurduğunu biliyordum cinsiyetini unuttum galiba. ay ne güzel bol bol vakit geçirin
kızlar bu arada ben solitarywoman ufak bir değişiklik yaptım 3 senedir istiyordum 2 ay önce kısmet oldu nick değiştirdim
hoşgeldin
hoş geldinbir garip oblomov :)
Yaaa Allah seni
Dun.yazmistin ya soracaktim evlendme topiginden mi diyeayni ildeyiz deyince cakmistim
Nickin desupermis
ne ara okudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?