Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim de listemde olan bir kitap
yorumunu bekleyeceğim
Elbette canım.
vikitapta 8.4 tü puanı okuyanlar çok memnundu bakalım
benim de tanışmadığım yuazarlardan
ben de bir ara Ruh Adam kitabı ile tanışmayı düşünüyorum ama sıra ne zaman gelir bilemiyorum
Çok yazar var öyle,
Allah sağlıklı ömür versin okuruz inşallah :))

Sen ne iş yapıyordun canım?

Ben mimarım canım. Şuan bir firmada satış destek sorumlusu olarak çalışıyorum.

Anaaa kim gelmiş
Sen beni tanıdın mı bakalım

Günaydın.

Aynı sayfadayız bende 80. sayfa ile güne başlayacağım. İlk bölümde sıkılır gibi oldum ama sevmeye başladım. Senin nasıl gidiyor.
dilini çok sevdim, şiir gibi yazmış tatlı tatlı
ama şuan baya durağan, sanki bir şeyler olacakmış gibi geliyo ama emin olamadım
Dorian şımarık ergen kızlar gibi

dilini çok sevdim, şiir gibi yazmış tatlı tatlı
ama şuan baya durağan, sanki bir şeyler olacakmış gibi geliyo ama emin olamadım
Dorian şımarık ergen kızlar gibi
Hiç canlandıramıyorum Dorian ı gözlerimin önünde. Henry in düşüncelerini de sevdim bazen ters gelsede.

ya ben geldimtanımaz olur muyum canım yeni evli hatun yemeklerde yapılmış pekte hamaratız bizim gibi 3,5 seneyi devir bakim görcem seni

Sen yok musun artık face de ve instagramda kuzu yaa
3.5 sene sonra sizin gibi olsam gayet iyi olur bence, şuan hala bocalama evresindeyim

_meLinDa_ ince memed in neden setini bekliyorsun ki canım set satışta değil ama kitaplar tek tek satışta ve setle aynı tutara geliyor.
aa ne bilim derli toplu durur diye düşünmüştüm
şubata da var ya daha
zaten bu aralar hem çok kitap aldım hem çekiliş heyecanı falan
ocak ortası gibi alırım o zamansa kuzum sağolasın

Sen yok musun artık face de ve instagramda kuzu yaa
3.5 sene sonra sizin gibi olsam gayet iyi olur bence, şuan hala bocalama evresindeyim
yokum canım instagramı 4 ay oldu kapatalı faceyide sildim 14 gün donduruyormuş girmezsem komple silinecek sıkıldım canım ya faceyi 2004ten beri kullanıyorum instagram zaten ayrı bir memleket herkes haklı herkes iyi eş iyi anne iyi baba en güzel ev onlarda herkes güzel söz yazarı öğğ geldi artık sildim bende ben evlendikten 2 hafta sonra pes etmiştim hem 12 saat çalış hem eve gel yemek yap vs diyesonra alışıyor insan en sonunda da salıveriyorsun ama güzel şey evlilik

Yaaa Allah seni
Dun.yazmistin ya soracaktim evlendme topiginden mi diyeayni ildeyiz deyince cakmistim
Nickin de supermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…