- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Hosgeldin cnmhoş buldum kızlar
çakarsın diye yazmıştım zatenevet solitarylikten oblomovluğa terfi ettim her ne kadar olamasam da bir umut
aynı duygularla okumuştum, bitince böyle bi sahipsiz gibi kalmıştım
Taktim kafaya .
Dun gece 1saat okudum.
Sonra uykusuzluktan yakin dimi
Hem bitsin istiyorm hem.bitmesin ..
bende dün 150 sayfa okudum. yarın bitirmeyi planlıyorum
Taktim kafaya .
Dun gece 1saat okudum.
Sonra uykusuzluktan yakin dimi
Hem bitsin istiyorm hem.bitmesin ..
bitince filmini de izleyelimHiç canlandıramıyorum Dorian ı gözlerimin önünde. Henry in düşüncelerini de sevdim bazen ters gelsede.
Bak filmi bilmiyordum ama film de seçilen kişi tipi uygun gözüktü. Sarışın hiç düşünememiştim. Evet evet izleyelimbitince filmini de izleyelim
http://www.imdb.com/title/tt1235124/
bana böyle kız güzeli sarışın ince bi çocuk gibi geliyo
yokum canım instagramı 4 ay oldu kapatalı faceyide sildim 14 gün donduruyormuş girmezsem komple silineceksıkıldım canım ya faceyi 2004ten beri kullanıyorum instagram zaten ayrı bir memleket herkes haklı herkes iyi eş iyi anne iyi baba en güzel ev onlarda herkes güzel söz yazarı öğğ geldi artık sildim bende ben evlendikten 2 hafta sonra pes etmiştim hem 12 saat çalış hem eve gel yemek yap vs diye sonra alışıyor insan en sonunda da salıveriyorsun ama güzel şey evlilik
yokum canım instagramı 4 ay oldu kapatalı faceyide sildim 14 gün donduruyormuş girmezsem komple silineceksıkıldım canım ya faceyi 2004ten beri kullanıyorum instagram zaten ayrı bir memleket herkes haklı herkes iyi eş iyi anne iyi baba en güzel ev onlarda herkes güzel söz yazarı öğğ geldi artık sildim bende ben evlendikten 2 hafta sonra pelegs etmiştim hem 12 saat çalış hem apleve gel yemek yap vs diye sonra alışıyor insan en sonunda da salıveriyorsun ama güzel şey evlilik
bir çok kişi okudu sanırım. ortak etkinlik yapıldı çünkü.
bende yakın zamanda okuaycağım
Ben de aranıza gelebilir miyim?Tutunamayanlar icin kafadan 4 kisi var suan gordugum ben dahil :))
iyi akşamlar buraya anca yazabiliyorum. diğer okuma etkinlğinde bende varım sanırım hem burada hem orada yazışıyorsunuz aranıza beni de alırsanız sevinirim
azra , kızın kitap okumayı sevmiyordu da sevdirmeye mi uğraşıyordun gibi bir şey hatırlıyorum. yoksa uyduruyor muyumay çok tatlısın.ben de ig i yeni kitaplar kesfetmek için kullanıyorum.ve kitapagacı ailesiyle tanıştım.cok keyifli oldu benim için...bence kitapların bol bol reklamını yapmakta fayda var.Turkiye de gunde 5 saat tv izlenirden.yılda 6 saat kitap okunuyormuş..ve benim çevremde de kitap okuyan hiç yok. (kızım hariç)
yoksa instagram da kim ne yapsın benim selfie mi (40 yasına yakın hatunum sonucta)
benimde çok sevdiğim sayfalar vardı ig de malesef onlara da veda etmek zorunda kaldım... seviyesiz yorumları gördükçe de çok sinir oluyordum. kendimce en iyi yöntem komple kapatmak oldu kafam rahat artık dakika da bir kim ne paylaşmış diyerekten elime aldığım telefondan da kurtuldumay çok tatlısın.ben de ig i yeni kitaplar kesfetmek için kullanıyorum.ve kitapagacı ailesiyle tanıştım.cok keyifli oldu benim için...bence kitapların bol bol reklamını yapmakta fayda var.Turkiye de gunde 5 saat tv izlenirden.yılda 6 saat kitap okunuyormuş..ve benim çevremde de kitap okuyan hiç yok. (kızım hariç)
yoksa instagram da kim ne yapsın benim selfie mi (40 yasına yakın hatunum sonucta)
hoş buldumBen de aranıza gelebilir miyim?
Tutunamayanlar'ı okumak isteyengillerdenim de
Hoş geldiniz.
azra , kızın kitap okumayı sevmiyordu da sevdirmeye mi uğraşıyordun gibi bir şey hatırlıyorum. yoksa uyduruyor muyum
sevindim kitap okuyor olmasına
galiba...gellll vatandaş gelllll tutunamayanlara gelllll :))))) K KenyaliZehra _Prenses
tutunalım sıkıskıııı (teletabiler miydi onlar :) )
:) olur ya öyle şeyler bence hepimizde bir "empati" vakası var empati kuralım şimdi, ki ben de ona "masumiyet müzesi" diyorumgaliba...
bir arkadaşım (minerva1988 ) "Tutunamayanlar'a başladım inşallah tutunabilirim." demişti.
Ben de tutunamamaktan korkuyorum. Zira kalın bir kitap ve benim nur topu gibi bir EMPATİ meselem var
(Empati'yi üç ayda okumuştum da)
ben de Huzursuzluğun Kitabı'nı 50 günde okuduydumgaliba...
bir arkadaşım (minerva1988 ) "Tutunamayanlar'a başladım inşallah tutunabilirim." demişti.
Ben de tutunamamaktan korkuyorum. Zira kalın bir kitap ve benim nur topu gibi bir EMPATİ meselem var
(Empati'yi üç ayda okumuştum da)
yok canım neden banlanasın?:) olur ya öyle şeyler bence hepimizde bir "empati" vakası var empati kuralım şimdi, ki ben de ona "masumiyet müzesi" diyorum
bugün ban yemem inşallah :S
hiç iyi bir gün geçirmiyorum, dalgaya vuruyorum öfkemi hayrolsun :))))
fazla dolanmayayım buralarda iyisi mi
ben de EMPATİ'ye yazın başlamıştım Melinda ama ben Empati'yi bitirdiğimde mevsim değişmiştiben de Huzursuzluğun Kitabı'nı 50 günde okuduydum
Tutunamayanları 16 günde okumuşum
Empatiyi de yazın tatilde okumuştum bak
Güzeldi bence çok
dogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başınaBen de aranıza gelebilir miyim?
Tutunamayanlar'ı okumak isteyengillerdenim de
Hoş geldiniz.
azra , kızın kitap okumayı sevmiyordu da sevdirmeye mi uğraşıyordun gibi bir şey hatırlıyorum. yoksa uyduruyor muyum
sevindim kitap okuyor olmasına
ay ne güzel Azra, ne kadar sevindim bilemezsindogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?