Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben 3 hafta dayanmışım yine
3 haftanın sonunda patladım eşime, hizmetçi miyim ben üstümü değiştirmeden yemeğe girişiyorum, ben ne zaman oturacağım yerime diye. Garibimin yaptığı bişey de yoktu aslında, suçu o gün bulaşık makinesini boşaltmamış olmasıydı
Şimdi aç kalmıyoruz şükür ama yıpratmıyorum da kendimi. Dün vaktim vardı yaptım yemekleri bu hafta rahatım, bide bu akşam silip süpürdük mü bu hafta değmeyin keyfime

ay çok tatlısın.ben de ig i yeni kitaplar kesfetmek için kullanıyorum.ve kitapagacı ailesiyle tanıştım.cok keyifli oldu benim için...bence kitapların bol bol reklamını yapmakta fayda var.Turkiye de gunde 5 saat tv izlenirden.yılda 6 saat kitap okunuyormuş..ve benim çevremde de kitap okuyan hiç yok. (kızım hariç)
yoksa instagram da kim ne yapsın benim selfie mi (40 yasına yakın hatunum sonucta)

bir çok kişi okudu sanırım. ortak etkinlik yapıldı çünkü.
bende yakın zamanda okuaycağım

Tutunamayanlar icin kafadan 4 kisi var suan gordugum ben dahil :))
Ben de aranıza gelebilir miyim?
Tutunamayanlar'ı okumak isteyengillerdenim de
iyi akşamlar buraya anca yazabiliyorum. diğer okuma etkinlğinde bende varım sanırım hem burada hem orada yazışıyorsunuz aranıza beni de alırsanız sevinirim

Hoş geldiniz.
azra , kızın kitap okumayı sevmiyordu da sevdirmeye mi uğraşıyordun gibi bir şey hatırlıyorum. yoksa uyduruyor muyum

sevindim kitap okuyor olmasına

benimde çok sevdiğim sayfalar vardı ig de malesef onlara da veda etmek zorunda kaldım... seviyesiz yorumları gördükçe de çok sinir oluyordum. kendimce en iyi yöntem komple kapatmak oldu kafam rahat artık dakika da bir kim ne paylaşmış diyerekten elime aldığım telefondan da kurtuldum

gellll vatandaş gelllll tutunamayanlara gelllll :))))) K KenyaliZehra _Prenses
tutunalım sıkıskıııı (teletabiler miydi onlar :) )
galiba...

bir arkadaşım ( minerva1988 ) "Tutunamayanlar'a başladım inşallah tutunabilirim." demişti.
Ben de tutunamamaktan korkuyorum. Zira kalın bir kitap ve benim nur topu gibi bir EMPATİ meselem var
(Empati'yi üç ayda okumuştum da )

:) olur ya öyle şeyler bence hepimizde bir "empati" vakası var empati kuralım şimdi, ki ben de ona "masumiyet müzesi" diyorum
bugün ban yemem inşallah :S
hiç iyi bir gün geçirmiyorum, dalgaya vuruyorum öfkemi hayrolsun :))))
fazla dolanmayayım buralarda iyisi mi

ben de Huzursuzluğun Kitabı'nı 50 günde okuduydum
Tutunamayanları 16 günde okumuşum

Empatiyi de yazın tatilde okumuştum bak
Güzeldi bence çok

yok canım neden banlanasın?
öfkene üzüldüm. kim üzdüyse seni sorun hallolur inşallah

dogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına

ay ne güzel Azra, ne kadar sevindim bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…