- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Ben YKY'ninkini sepete attım. tek ciltte toplamışlarince memed ben de yok almam lazım. şubat başı iyidir diyorum ben de...
hangi yayınevini almak gerekir sizce.
şubat olur mart olur, ortak okumaya nasılsa o aylarda katılmayacağım ben okuduğum kitaplar olduğu içinDonukPudra _meLinDa_ @_Lavin_ @Skosnob @gurudaguruda @Ruhimucerret @OKYANUSYAA @Papatya kalinkaselin
nekadar kalabalık oldu ince memed
herkes fikir belirttin ona göre tarih netleştirelim. temin etmek isteyende temin eder
Ben ayrı ayrı olan halini daha çok sevdim okuması daha kolay olur sanki aralarında 6 tl fark varBen YKY'ninkini sepete attım. tek ciltte toplamışlar
http://www.kitapyurdu.com/kitap/ince-memed-1234-delta/299862.html
Ben ayrı ayrı olan halini daha çok sevdim okuması daha kolay olur sanki aralarında 6 tl fark var
Ben miyim? Kimseye söylemicem sözYanlış topiğe yazmışım
Dorian Gray'i soruyorsun değil mi?_meLinDa_ hangi yayin evinin baskisini aldin?
Çekiliş gününü kim 15 inden itibaren dedi.Ayıp bişi. Okuduğumu anlamıyorum katilim kim diye düşünmekten.
gözlerini kapattığın yerdeyim
Demek ikinizde kandırıyorsunuz beni...Evet sensin
çok güzelmiş ama bunu yanımda taşıyamam benBen YKY'ninkini sepete attım. tek ciltte toplamışlar
http://www.kitapyurdu.com/kitap/ince-memed-1234-delta/299862.html
Allahım sazan mıyım ben?Öğrenci otobiyografi si :)) beynim yandi
Allah sağlıkla hayırla büyümesini nasip etsin Asmu'cumSenin için ailen için umarım güzel bir sene olur
yengem de dün doğum yapto, 4 çocukları oldu. Onda bile heyecan ilk gün ki gibi diyor
Çekiliş gününü kim 15 inden itibaren dedi.Ayıp bişi. Okuduğumu anlamıyorum katilim kim diye düşünmekten.
gözlerini kapattığın yerdeyim
Evet Ozgem ya . 2bin kusur sayfa cantada tasimak iskence.çok güzelmiş ama bunu yanımda taşıyamam ben
şuan 4 cilt takım da yok sanki satışta
ben de yeni alacağım benim de yok ince memedlerim
wattpad e yazıyordu diye hatırlıyorum. maaelesef şu andaki ergenlerimin okuduğu çoğu kirap salt aşk üzerine ve wattpad kitaplarıya facete kitap çılgınları grubunda o Işılca kitaplarını görmekten gına geldi
yazar tanıdık mı bilmiyorum sürekli o kitaplar dönüp duruyo valla bir gün yeter ama dememek için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?