DonukPudra @_meLinDa_ @_Lavin_ @Skosnob @gurudaguruda @Ruhimucerret OKYANUSYAA M maviduvar1 kalinkaselin
nekadar kalabalık oldu ince memed
herkes fikir belirttin ona göre tarih netleştirelim. temin etmek isteyende temin eder
Bende beklediğimi alamamıştım.Amok Koşucusu bitti
(Burada bu kadar çene çalarken nasıl bitirdim ben de bilmiyorum)
7 öyküden oluşan bir kitap, yazar Nazi baskısı yüzünden ülke değiştirmek durumunda kalmış ama İspanyol askerlere açık açık hakaret etmesi ve Çinli bir köleden;sarı benizli,kapımdaki köpek, kızlardan beyaz adamın koynuna girmek için yanıp tutuşan sarı renkli kızlar vs diye bahsetmesi bana ırkçılığın daniskası gibi geldi açıkçası.
Kısaca umduğumu bulamadım
Şubatta bende okumak isterim, ortak okumalar iyi oluyor.DonukPudra @_meLinDa_ @_Lavin_ @Skosnob @gurudaguruda @Ruhimucerret OKYANUSYAA M maviduvar1 kalinkaselin
herkes fikir belirttin ona göre tarih netleştirelim. temin etmek isteyende temin eder
Evet sanırım herkes öyle düşünüyor :)Evet evet Şubat çok güzel olur:) budala zaten çok kalın:) ben memede bi başlayıp dördüncü birden çıkarmayı düşünüyorum kesintisiz...
evet canım sadece 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, sanki ilk kez doğum yapıcam.Bende beklediğimi alamamıştım.
Doğumuna çok az kaldı:) Çok rahatsız oluyor musun canım. Çok çabuk geçmedi mi bu sene?
Çekilişimiz 1 senesi dolu, senin 9 ayın doldu
evet canım sadece 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, sanki ilk kez doğum yapıcam.
Çok fazla eğilip kalkmazsam ya da uzun süre ayakta kalmazsam bi sıkıntım yok çok şükür, genel anlamda rahat geçti zaten,fazla kilo almamanın verdiği rahatlık da var tabi
Gerçekten çok çabuk ilerledi bu yıl ya hu, bir sürü şey yaşandı
Bakalım 2017 neler getirecek
canım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir de çok kolay doğum inşallahevet canım sadece 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, sanki ilk kez doğum yapıcam.
Çok fazla eğilip kalkmazsam ya da uzun süre ayakta kalmazsam bi sıkıntım yok çok şükür, genel anlamda rahat geçti zaten,fazla kilo almamanın verdiği rahatlık da var tabi
Öğrenci otobiyografi si :)) beynim yandiColin geçmiş olsun.
Minerva, ne okuyorsun?
inşallah canımcanım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir de çok kolay doğum inşallah
sezaryan olacaktın sanırımn genel anestezi mi epidural mi?
inşallah canım, darısı sana :)Anaaa ne kadar da az kalmış
Maşallah sana da bebişe de, güzel güzel gelsin inşallah
canım sen bilirsin tabi ama ben epidurali doktorunla bir konuş derim ikisini de yaşamış biri olarak epidural de çok rahat etmiştim normalde çok korkak bir insanımdır ama genel de çok sorun yaşayınca bu sefer epidural istedim parmaklarım uyuşmamıştı dedim kesmeyin beni parmaklarımı hissediyorum doktor sanırım merak etme hiç acıtmayacağız dedi. cümlesi bitmeden neva ağlamaya başlamıştı meğer ben konuşurken çıkarmışlar bebeği, tabi bünyeden bünyeye değişir ben genel de çok ağrı çekmiştim bazıları genelde çok rahat oluyor ağrı çekmiyorlarinşallah canım
genel istiyorum, epiduralde saki her şeyi hissedecekmişim gibi geliyor bana
inşallah canım, darısı sana :)
Senin için ailen için umarım güzel bir sene olurevet canım sadece 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, sanki ilk kez doğum yapıcam.
Maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versinSenin için ailen için umarım güzel bir sene olur
yengem de dün doğum yapto, 4 çocukları oldu. Onda bile heyecan ilk gün ki gibi diyor
süper, ocak veya sonrası ne derseniz uyarımDonukPudra @_meLinDa_ @_Lavin_ @Skosnob @gurudaguruda @Ruhimucerret OKYANUSYAA M maviduvar1 kalinkaselin
Ben de genelden çok memnun kalmıştım canım, uyudum uyandım bitmişti, o bana büyük bi lüks gibi gelmişticanım sen bilirsin tabi ama ben epidurali doktorunla bir konuş derim ikisini de yaşamış biri olarak epidural de çok rahat etmiştim normalde çok korkak bir insanımdır ama genel de çok sorun yaşayınca bu sefer epidural istedim parmaklarım uyuşmamıştı dedim kesmeyin beni parmaklarımı hissediyorum doktor sanırım merak etme hiç acıtmayacağız dedi. cümlesi bitmeden neva ağlamaya başlamıştı meğer ben konuşurken çıkarmışlar bebeği, tabi bünyeden bünyeye değişir ben genel de çok ağrı çekmiştim bazıları genelde çok rahat oluyor ağrı çekmiyorlar
hepimiz için öyle olur inşallah canımSenin için ailen için umarım güzel bir sene olur
yengem de dün doğum yapto, 4 çocukları oldu. Onda bile heyecan ilk gün ki gibi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?