• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ya facete kitap çılgınları grubunda o Işılca kitaplarını görmekten gına geldi
yazar tanıdık mı bilmiyorum sürekli o kitaplar dönüp duruyo valla bir gün yeter ama dememek için zor tutuyorum kendimi

Ben ilk defa duyuyorum. Daha çok modern klasikler diye adladırılabilecek yazarları tercih ediyorum ben de.

Tamam hep beraber okuruz o zaman :kahve:
Sefiller biter sanırım bu hafta. İlerlemişsin sen baya :lülülü:

Kızlar ben de İnce Memed okumak istiyorum, elimde bekliyor sıranın gelmesini. Şu anda Yüzük Kardeşliği'ne başladım bitmesi zaman alacak gibi. Tarih belirleyince beni de etiketler misiniz?

Bir gun girmedim ne cok konusmussunuz. Beni de listeye eklememissiniz. Alacaginiz olsun :63: Grip oldum. :KK61:Cok fena üsuyorum bogazim agriyor. Kitabimi da dukkanda unuttum aksi gibi. Eve gelince canim sıkıldı. Aksamlari bos durmak cok sıkıcıymıs. :mad:
Bülbülü öldürmek 50. syf. Kendimi de ekliyim listeye bari.

@cesmi_naz ~~40
@__giz__ ~~100
_meLinDa_ _meLinDa_ ~~60
@loliss ~~ 40
Y yesil_zeytin_ ~~50
@meLikeee ~~ 80
@kalinkaselin ~~80
@N-A-R ~~50
@minerva1988 ~~ 40
@kitap_asigi ~~ 50
@_ezelneva_ ~~40
DonukPudra DonukPudra ~~50
_Lavin_ _Lavin_ ~~30
Skosnob Skosnob ~~ 30
azra2004 azra2004 ~~ 80
@__ATALANTE ~~100
K KenyaliZehra ~~50
@Papatya ~~40
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ~~40
@gurudaguruda ~~25
@YEKTA61 ~~30
elenaferrante elenaferrante ~~ 40
@COLIN ~~40
Colin geçmiş olsun. :(
Kızlar otobiyografi okuyorum bu kitaptan sayılır mı :)) okurken kör olacağım
Minerva, ne okuyorsun?
Keyifli okumalar hakancigim kalp ben :)
:D

ben okumamış mutlu azınlıktayım diye seviniyordum ki sen daha da şanslıymışsın:-)

Bukre'yi ben de okumadım. Kahraman Tazeoğlu bAŞKa hediye etmişti birisi , beğenmemiştim ama bunu benim anlamıyor olduğuma yordum :D
Ahmet Batman - Soğuk Kahve (doğru mu adı?) bu da hep itici geldi bana :ruh:

kasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.yeEki Görüntüle 1920817 ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.

Eki Görüntüle 1920817

Azra eline sağlık.
2017 yılında ben de olacağım inşallah. :)

Kizlar bu arada noldu bugun bakin. Burda bi uye var. kurk mantosuz madonna diye. Cok aktif bir uye. Adini goruyorum surekli. Beynime nasil işlemişse artik, kitapciya da kurk mantosuz madonna var mi dedim. Kurk Mantolu degil miydi o ya dedi. Kahkaha forever. Bir de aciklayamadim adama durumu. Tam rezillik. :KK70::KK70:
:-)

:KK70::KK70::KK70:
Hayvan hakları koruyucularından çekinmiş de çıkarmış kürkünü deseydin:KK70:
loliss yaaaa :-)

Selam kızlar

Hedefimi tutturmuş bulunmaktayım :spor: Bu ayda en az 5 adet okuyorum diye tahmin ediyorum:cool:

ben de hedefi geçtim 10 kitapçık kadar :KK53:
başarılarımın devamını diliyorum :KK54:
Y yesil_zeytin_
_meLinDa_ _meLinDa_
@melikeeee sizleri tebrik ediyorum. :KK9:

Kızlar ben de İnce Memed okumak istiyorum, elimde bekliyor sıranın gelmesini. Şu anda Yüzük Kardeşliği'ne başladım bitmesi zaman alacak gibi. Tarih belirleyince beni de etiketler misiniz?
olur etiketleriz inşallah.

azra2004 azra2004 tşk ederim. ellerine sağlık

Back