• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Geçen gün bir yorum görmüştüm burada.
Hakan Günday AZ'ı okuyun daha önce diye bir yorum.
Yanlış mı hatırlıyorum? Önce AZ mıydı yoksa DAHA mı?

Bi arkadasim kitap okudugu icin mobbinge maruz kalmisti, is boslugunda dedikodu yapip, tv dizileri geyigi yapmiyor diye dislamislardi. Dusunun artik.

Bizde de mobbing demeyelim de patronumuz kitap oıkuyan birini daha önce görünce "kütüphane değil burası, illa okumak istiyorsan broşürleri oku" demiş. Üstelik öğle arasıymış bunu dediğinde.
Ben de yolunu buldum, bilgisayardan PDF okuyorum. Tabiki normal kitap kadar keyifli olmuyor ama hiç yoktan iyidir. Yoksa internette de yapılacak şeyler sınırlı, iş boşluğunda sıkılıyor insan.

mobbing en antipati duyduğum kelime....hiç de şaşırmadım.
kitap okuduğum için yaşadıklarımı anlatsam bir kitap çıkar.

ben face de hiç kitap gruplarına katılmadım. anca gezme tozma bloglarını takip ediyorum.
Cemal Sureya sayfasina yeni kitabiniz ne zaman cikacak diye soran kisi geldi aklima :olamaz:

az daha önce yazılan bir kitap, daha yeni
ama birbirleriyle bağlantıları yok
Az çok daha mükemmeldi bana göre
Hakan Gunday' a cok mesafeliyim galiba asamicam o mesafeyi. bana yogun depresif geliyor uzerimde kotu bi agirlik varmis gibi hissettiriyo yazdiklari ayni etkiyi Tezer Ozlu' de de hissettim ikisini de okuyamicam sanirim. :(

canım 30+ grubu var
orada her ay biri konu açıyo hangi kitabı okuyalım diye
öneriler geliyo, sonra arasından en çok oy alan seçiliyo her ay o ortak olarak okunuyor
bu ay Hakan Günday-Az ı seçtiler sanırım, o öndeydi
:KK68::KK68::KK68:Tesekkur ederim

Geçen gün bir yorum görmüştüm burada.
Hakan Günday AZ'ı okuyun daha önce diye bir yorum.
Yanlış mı hatırlıyorum? Önce AZ mıydı yoksa DAHA mı?
ben yazmıştım :KK48::KK48::KK48:

ama AZ ve DAHAnın bağlantısı yok . öyle yazmamın sebebi arkadaşın(özür dilerim nickini hatırlayamadım)
Kinyas ve Kayra biraz ağır geldi okuyamıyorum gibi bir yorumu vardı.
ben de Hakan Günday'ın diline aşina olması açısından öyle demiştim kuzum.

Hakan Gunday' a cok mesafeliyim galiba asamicam o mesafeyi. bana yogun depresif geliyor uzerimde kotu bi agirlik varmis gibi hissettiriyo yazdiklari ayni etkiyi Tezer Ozlu' de de hissettim ikisini de okuyamicam sanirim. :KK43:

Malafa kitabını okudun mu ?
benim en sevdiğim kitaplarından biri... yine çok güzel ders veriyor ama biraz daha hafif geçiyor. film tadında

Surrey universitesinde yapilan bir arastirmada yoneticilerin, psikiyatrik hastalarin ve hastaneye yatirilmis suclularin kisiliklerinde (psikopatik ve psikiyatrik hastaligi olanlar) herhangi bir ortak yan olup olmadigi test edilmis. Bulgulara gore 11 kisilik bozuklugunun 3' une hastalikli suclular yerine yoneticilerde daha sık rastlanmis. Bunlardan ikisi * histriyonik kisilik bozuklugu *narsistik kisilik bozuklugu.

Bizde de mobbing demeyelim de patronumuz kitap oıkuyan birini daha önce görünce "kütüphane değil burası, illa okumak istiyorsan broşürleri oku" demiş. Üstelik öğle arasıymış bunu dediğinde.
Ben de yolunu buldum, bilgisayardan PDF okuyorum. Tabiki normal kitap kadar keyifli olmuyor ama hiç yoktan iyidir. Yoksa internette de yapılacak şeyler sınırlı, iş boşluğunda sıkılıyor insan.

Maalesef parayla zamanımızı satın aldıkları için işverenler mesai saati içinde böyle şeyler istemeyebiliyor ama öğlen arası bunu demesi höst dedirtir insana

Hakan Gunday' a cok mesafeliyim galiba asamicam o mesafeyi. bana yogun depresif geliyor uzerimde kotu bi agirlik varmis gibi hissettiriyo yazdiklari ayni etkiyi Tezer Ozlu' de de hissettim ikisini de okuyamicam sanirim. :KK43:
Al benden de o kadar.Üstelik hiç de okumadım.Benimki büyüüüük bir önyargı

ben depresif kitap çok severim (bu sebeple Tezer Özlü'yü de çok seviyorum)
ama en azından şans vermek için 1 kitabını okuyabilirsin bence
karamsar, acı verici, sarsıcı şeyler anlatıyor kabul ama çok güzel anlatıyor hepsini
minerva1988 minerva1988 Hakan Günday uzmanımız da bir şeyler söylemek ister belki :KK53:

Maalesef parayla zamanımızı satın aldıkları için işverenler mesai saati içinde böyle şeyler istemeyebiliyor ama öğlen arası bunu demesi höst dedirtir insana

Diyemiyorsun işte, sırf laf yememek için işyerinde hiç çıkartamadım kitabımı. Neyse ki bilgisayarda ne yaptığıma karışamıyorlar. Onlar beni engellerse ben de iş yavaşlatma eylemi uygularım diyorum :KK53: (Şu iş yavaşlatma eylemlerim yüzünden kovulmasam bari:KK45:)

az daha önce yazılan bir kitap, daha yeni
ama birbirleriyle bağlantıları yok
Az çok daha mükemmeldi bana göre

:KK68::KK68::KK68:Tesekkur ederim

ben yazmıştım :KK48::KK48::KK48:

ama AZ ve DAHAnın bağlantısı yok . öyle yazmamın sebebi arkadaşın(özür dilerim nickini hatırlayamadım)
Kinyas ve Kayra biraz ağır geldi okuyamıyorum gibi bir yorumu vardı.
ben de Hakan Günday'ın diline aşina olması açısından öyle demiştim kuzum.
Bende tam olarak emin olmadığım için sordum.
Bende de DAHA var. en kısa sürede başlarım umarım.
İnce Memed için tarih belirleyelim mi?

Diyemiyorsun işte, sırf laf yememek için işyerinde hiç çıkartamadım kitabımı. Neyse ki bilgisayarda ne yaptığıma karışamıyorlar. Onlar beni engellerse ben de iş yavaşlatma eylemi uygularım diyorum :KK53: (Şu iş yavaşlatma eylemlerim yüzünden kovulmasam bari:KK45:)

Bizim bilgisayar da kontrol altında:(
Çok kurumsalız

evet belirleyelim kuzum iyi olur .
Özgem ve Ruhimücerret de okumak istiyordu
3 e gelince bana da söylersiniz di im?

ve ben de hiç okumadım... halbuki alışveriş listemde var.
sonuç olarak hangi kitabını okumak gerek ilk olarak acaba

Listemde var mı yok mu hatırlamıyorum o_O
Gerçi ben listeye bağlı kalmanıza gerek yok, okumadığım ne varsa gönderebilirsiniz demiştim, çok da güzel kitaplar gelmişti bana :KK49:

Back