Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen sevmiyorsun mu Sarah Jıo :) Ne de güzel bir cümle kurdum böyle. Bir çırpıda okunuveriyor kitapları. Hafif yormadan bir bakmışsın sonu gelmiş.Merak ettim :)))
Gercekten meraktan okuyasim var simdi. Bögurtlen kisi da boyle olmustu.
Okuyuvermistim iste, merakim gitmisti degmemisti o ayri.
Bukreyi soktunuz aklima, bak sen şu ise :)))
Sevmek sevmemek değil okadar gaddar olmayayım :)Sen sevmiyorsun mu Sarah Jıo :) Ne de güzel bir cümle kurdum böyle. Bir çırpıda okunuveriyor kitapları. Hafif yormadan bir bakmışsın sonu gelmiş.
Hatta nick değiştirirken Böğürtlen Kışı denedim olmamıştı.
Sarah türü kitaplar bence dinlenmek için bire bir. Bazı kitaplar muazzam oldukları kadar yorucu oluyorlar. Akabinde okumak iyi oluyor.Sevmek sevmemek değil okadar gaddar olmayayım :)
ama edebi değeri yoktu,
bana bir şey katmadı, okudum geçti.
bizim canan tanımız gibi işte.
biri anlatsa kısaca, okumazdım yani
doğru haklısınSarah türü kitaplar bence dinlenmek için bire bir. Bazı kitaplar muazzam oldukları kadar yorucu oluyorlar. Akabinde okumak iyi oluyor.
Ya da zihnin yorgun dönemlerinde okumak için seçilebilir.
Debbie Macomber de öyle. Okuduktan sonra etki bırakmayan kitaplara da ihtiyaç duyuyor benim bünyem.
Kuzum :) ben sana Sarahları özet geçerim o zaman ben okudum onları özellikle çok dikkat gerektirmeyen konsantre gerektirmeyen kitaplar ya işyerinde okudum mesela :)Sevmek sevmemek değil okadar gaddar olmayayım :)
ama edebi değeri yoktu,
bana bir şey katmadı, okudum geçti.
bizim canan tanımız gibi işte.
biri anlatsa kısaca, okumazdım yani
Kesinlikle öyle atıştırmalık gibi demi?Sarah türü kitaplar bence dinlenmek için bire bir. Bazı kitaplar muazzam oldukları kadar yorucu oluyorlar. Akabinde okumak iyi oluyor.
Ya da zihnin yorgun dönemlerinde okumak için seçilebilir.
Debbie Macomber de öyle. Okuduktan sonra etki bırakmayan kitaplara da ihtiyaç duyuyor benim bünyem.
Nar Ağacını aldım bende listeye ama bu ara mağlumdoğru haklısın
ama bari araya iki etkileyici cümle sokuşturuver de
bende altını çizivereyim
yok napim o da yok :)
nazancımla dinlenirim bende, zülfücümle dinlenirimmm
nasıl güzel bir kitaptı oNar Ağacını aldım bende listeye ama bu ara mağlum
Nazancigimin diger kitaplarini okuyanlar bu kitabi hakkinda ayni fikirdeler ben dahil.Evet Mücella bitti
KİTABI HENÜZ OKUMAYAN VARSA ALT TARAFTA YAZANLAR İPUCU İÇERİYOR
Kıyas yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama nar ağacı gibi doyurmadı beni ve kimi yerlerin gereksiz uzatıldığını düşündüm
Yan karakterlere ilişkin kimi hikayeler kitaba anlam kattı ama kimileri de gereksiz geldi bana
Ama Mücellaya üzüldüm, ben tam bir romantiğim, aşka, iki insan arasındaki o kutsal bağa çok inanırım
Mücellanın bundan mahrum koca bi ömür tüketmesi beni üzdü.. keşke sevse ve sevilseydi.. keşke her şeye o kadar itaat etmeseydi, kendi kararlarını kendi verseydi
Annesini kaybettiği sayfalar çok üzdü beni, bi anacığı vardı o da gidince hepten yalnız kaldı (yalnızlığının baş sebebi annesiydi ama yine de çok üzüldüm)
Halacığıma benzettim yalnızlığını.. babaannemle yaşıyor, kendi evladı olmadı ama beni evladı gibi sevdi..
öff.. içime oturdu gece gece kitap vallahi
kasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.yeEki Görüntüle 1920817 ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.
Eki Görüntüle 1920817
Ben bunu görmedimmmkasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.yeEki Görüntüle 1920817 ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.
Eki Görüntüle 1920817
Hemen sipariş ediyorum o zaman :)nasıl güzel bir kitaptı o
kadife gibi okşadı ruhumu
hem bir şeyler öğrendim, hem dinlendim, hem tazelendim
oku lütfen
sarah lara gelince, dursun şimdilik