• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Benim de yok maalesef
Çalıştığım dönemde boş ders ya da tenefüslerde okuyorum diye öğretenler odasında koruma altına alınması gerekn hayvanmışım gibi bakıyorlardı :KK12:
Eşimle okuyoruz, buna da şükür
Ya o da halden anlamasaydı

okuyacaksan da para verip alma bari:bicak:
Tamam yok vermem :)) pdf okurum

Ben henüz John steinbeckten hiç kitap okumadım:) yeni fareler ve insanları aldim okur okumaz gazan uzumlerini almayı düşünüyorum zaten çok merak ediyorum. Baya baya ünlü bir kitap zaten:)

Gazap Üzümleri ne lisedeyken başlamıştım. Ama 100 sayfa bile okumadan bırakmıştım. Çok sıkılmıştım. Tabi o zamanlar kitap okumakla işim yoktu. Yaşıma mı uygun değildi bilmiyorum ama yanlış zamanda yanlış kitap seçmişim. İnşallah tekrar okuyacağım.

Günaydın-Galiz Kahraman 101 deyim

Eskiden okumuştum ama unuttum konusunu ya. Çok üzülüyorum böyle okuduğum kitapları okuyunca .

Günaydın bilgelerim
Amok Koşucusu sayfa 80deyim

Puslu Kıtalar Atlası'ndan sonra enn sevdiğim İhsan Oktay kitabı
Hüüüüpp jjjjjjj nahhaaa :)

Selam kizlar.
Bülbülü Öldürmek syf. 100
Gezmelere gidiyorum. :KK73: Aksama da dizim var. Bugun daha okuyamayacagim sanirim. :KK64:

Amok koşususu ve bülbülü öldürmek nasıl kitaplar? Çok duyuyorum.

Ay hay ağzını öpeyim yaaaa
Tam olarak bu işte
Facete kitap gruplarında görüyorum miss gibi klasikleri sırf onda bunda görüp alıp, klişe popüler kitaplar gibi kolay okunmadığını görüp haksızlık edenleri
Herkes istediği tarzı okusun ama cidden daha önce hiç böyle kitap okuyup kafa yormayıp murdar ediyolar güzelim kitapları

Her kelimene katılıyorum

@kalinkaselin ben o gruplardan neredeyse nefret ediyorum. Bukreyi öven, ayyyy mutlaka okuyun diyen bir grupta benim işim olmaz, olamaz..
ay bak bukre aklıma geldi yine. Sinirlendim şimdi.

Bukre bana da hiç cazip gelmiyor

canım ya sana kotu bir haber verecem kitapta anlatılan o bilgilerin hepsi yazarın kendi kurması. bende çeşitli kaynaklardan arastırmak istedim çünkü genelde bi kitap okurken dönem olaylarını ögrenirim.O türklerle ilgili kitabeler vs hepsi kurmaca.sanırım bilgi verme kaygısı olan kitapları eleştirmek amaçlı yazmış olabilir.
ben bu yıl oğuz atay kitaplarını sırayla okudum. bu ay bitiyor.Birde Ecevit Ceylanın ben buradayım kitabı var .oguz atayı anlamak adına faydalı olacak diye dusunuyorum. onu da bu ay okuyacagım.

Ben de elimdeki bir kaç kitabı okuduktan sonra hiç okumadığım yazarlara yönelmek istiyorum. Oğuz Atay gibi

Merhaba Simyacı sayfa 83 bu saat oldu hala okuyamadım bugün. yatana kadar 50 sayfa okunacak ama kendime söz verdim.

Simyacı harika.

kasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.ye
upload_2016-12-4_18-22-26.png
ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.

upload_2016-12-4_18-22-26.png

Amok koşususu ve bülbülü öldürmek nasıl kitaplar? Çok duyuyorum.

Simyacı harika.
Amok kosucusunu okumadim ben. Bulbulu Öldurmek'te de dahaa 100. sayfadayim. Henuz kitabin esas konusiuna bile girmedim. O yuzden yorum yapamamm simdi. Ama ödullu bir kitabin kotu olacagini sanmiyorum. Pulitzer ödulü almis.
Simyaci hakikaten de harika. Tekrar okuyacagim insallah kismet olursa.
Kizlar bu arada begenmediiniz kitaplari da bence burda soyleyin. Bukre'yi soyemeniz iyi olmus mesela. Es kaza alabilirdik de. :KK70:
Ben mesela okumaya eni baslayan biriyim. Bu yuzden pek fikrim yok kitaplarla ilgili. Vikitapdan ve sizden duydugum kitaplari okumaya calisiyorum once. Artik vikitaba bakmadan kitap almiyorum mesela. Bir kere bilmeden bir yazarin 3 kitabini aldim. Sadece birini okudum. Of o neydi be. Zaman kaybi yani. Onun yerine aylak aylak oturup tembellik yapsam dahaa iyiydi yani. Demeem o ki okuyup da of cok kotuydu dediginiz kitaplari mutlaka burda soyleyin bence. Kazaya kurban gitmeyelim. :KK70::silah:

liste çift gelmiş yanlışlıkla

sizi de ayrıca tebrik ederim .iyiki katıldınız 13 kitap muthişl

Teşekkür ediyorum. Zaten kitap okuyordum. Burası beni daha da şevklendirdi. Her fırsatta kitap okuyorum artık. Bir de bebeğim var, neyse ki uslu bir bebek.
Mesela şu anda kızım uyuyor, eşim de mutfakta yemek hazırlıyor ben de kitap okuyorum.

Kizlar bu arada noldu bugun bakin. Burda bi uye var. kurk mantosuz madonna diye. Cok aktif bir uye. Adini goruyorum surekli. Beynime nasil işlemişse artik, kitapciya da kurk mantosuz madonna var mi dedim. Kurk Mantolu degil miydi o ya dedi. Kahkaha forever. Bir de aciklayamadim adama durumu. Tam rezillik. :KK70::KK70:

azra2004 azra2004 ellerine sağlık canım:KK200:
elenaferrante elenaferrante amok koşucusu kısa öykülerden oluşan bi kitap canım, şu an kitaba adını veren öyküyü okuyorum
açıkçası aman aman beğendim diyemem ama okuma gereksiz de asla demem
Madalya öyküsünde ispanyollara bayağı saydırmış yazar orası tuhaf geldi açıkçası

Kizlar bu arada noldu bugun bakin. Burda bi uye var. kurk mantosuz madonna diye. Cok aktif bir uye. Adini goruyorum surekli. Beynime nasil işlemişse artik, kitapciya da kurk mantosuz madonna var mi dedim. Kurk Mantolu degil miydi o ya dedi. Kahkaha forever. Bir de aciklayamadim adama durumu. Tam rezillik. :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Hayvan hakları koruyucularından çekinmiş de çıkarmış kürkünü deseydin:KK70:

Ya :)))))) pek tatlisin
Sesli guldurdun var ol

Back