Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben henüz John steinbeckten hiç kitap okumadım:) yeni fareler ve insanları aldim okur okumaz gazan uzumlerini almayı düşünüyorum zaten çok merak ediyorum. Baya baya ünlü bir kitap zaten:)

O hedefe aldanmasaydın keşke canım, bu sene büyük oynadım hedefte ama yine de teşekkür ederim oy için.
Konu sahibi yoğunluktan giremiyor diye düşünüyorum.

Aynı duyguları bende yaşadım canım, birde bin muhteşem güneş unutmamamız gereken kitaplar arasında onda hele kitabı kapatıp kendime gelmeye çalışıyordum.

Aynı duyguları bende yaşadım canım, birde bin muhteşem güneş unutmamamız gereken kitaplar arasında onda hele kitabı kapatıp kendime gelmeye çalışıyordum.
O kitap da çok etkileyici idi.
Biz kitaplardan okusak da gerçek hayatta da bu insanlardan çok var. Keşke dünya adaletli bir yer olsa.

Yeni kitabım _meLinDa_ duyduum ve okumak istediğim anne frankın hatıra defteri.

O hedefe aldanmasaydın keşke canım, bu sene büyük oynadım hedefte ama yine de teşekkür ederim oy için.
Konu sahibi yoğunluktan giremiyor diye düşünüyorum.
Olsun belli cok fazla okudugun:) 60 lı birsey gordum sanki bu sene icin daha nolsun
Gunaydin lutfen yorumlarini bize aktar olur mu ben o kitaba istekle baskayip bir turlu ilerleyememistim. Belki yanlis zamandi ama goruslerini bekliyorum.
Tabikide :)
O yuzden buradayiz ki

Bildirim yapiyorum
Henri charriere-kelebek 47.sf
Bugün aksama kadar okuyamicam
TSM korosunun toplantisi var ve calışmalara baslanıyor.
Simdilik iyi okumalar sizlere

Günaydın kızlar
Haftasonu okuyamadım.
Akşama ancak okurum. Şehirdışından annemler geldi. 2-3 saatten sonra dönecekler

Ay hay ağzını öpeyim yaaaa
Tam olarak bu işte
Facete kitap gruplarında görüyorum miss gibi klasikleri sırf onda bunda görüp alıp, klişe popüler kitaplar gibi kolay okunmadığını görüp haksızlık edenleri
Herkes istediği tarzı okusun ama cidden daha önce hiç böyle kitap okuyup kafa yormayıp murdar ediyolar güzelim kitapları

Ilk detaylı kitap grubuna kırıldığında güzel bir ıki paylaşım gördüm çok hoşuma gitti baya yorum falan da yapıyodum sonra baktim anlayarak okumak isteyen çok küçük bi kısım su anda pek ilgimi cekmiyo açıkçası o gruplar...
Bi soru sormuş birisi mutlaka okuyun diyebileceğimiz bir kitap soylermisiniz diye yorumlarda böğürtlen kışı, soğuk kahve falan görünce buz gibi soğudum o tarz gruplardan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…