- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Ben henüz John steinbeckten hiç kitap okumadım:) yeni fareler ve insanları aldim okur okumaz gazan uzumlerini almayı düşünüyorum zaten çok merak ediyorum. Baya baya ünlü bir kitap zaten:)Gazap üzümlerini şu an itibarıyla bitirdim. Etkisi ben de bir ömür boyu sürsün istiyorum. Unutmayayım istiyorum. Şımarıklık yaptığımda, şükretmeyi unuttuğumda, herşeyin bir fazlasını istediğim de beynimin bir yerinden beni sürekli dürtsün istiyorum...
Şu an boğazım düğüm düğüm...
ankette kullanıcı adına aşına olduğum ve 2017 de 100 kitap hedef koyan__giz__ i görünce hemen oylayıverdim bende :))
konu sahibinin de adı vardı fakat hiç denk gelmedim burada kendisine.
hadi bakalım hakeden kazansınnn
Aynı duyguları bende yaşadım canım, birde bin muhteşem güneş unutmamamız gereken kitaplar arasında onda hele kitabı kapatıp kendime gelmeye çalışıyordum.Gazap üzümlerini şu an itibarıyla bitirdim. Etkisi ben de bir ömür boyu sürsün istiyorum. Unutmayayım istiyorum. Şımarıklık yaptığımda, şükretmeyi unuttuğumda, herşeyin bir fazlasını istediğim de beynimin bir yerinden beni sürekli dürtsün istiyorum...
Şu an boğazım düğüm düğüm...
O kitap da çok etkileyici idi.Aynı duyguları bende yaşadım canım, birde bin muhteşem güneş unutmamamız gereken kitaplar arasında onda hele kitabı kapatıp kendime gelmeye çalışıyordum.
Gazap Uzumleri zamaninda okuyup da ozledigim kitaplardan biridir.Ben henüz John steinbeckten hiç kitap okumadım:) yeni fareler ve insanları aldim okur okumaz gazan uzumlerini almayı düşünüyorum zaten çok merak ediyorum. Baya baya ünlü bir kitap zaten:)
Gunaydin lutfen yorumlarini bize aktar olur mu ben o kitaba istekle baskayip bir turlu ilerleyememistim. Belki yanlis zamandi ama goruslerini bekliyorum.Tünaydın kızlar
Kelebek-Henri Charriere sf. 1
Baş-la-dımmm
Olsun belli cok fazla okudugun:) 60 lı birsey gordum sanki bu sene icinO hedefe aldanmasaydın keşke canım, bu sene büyük oynadım hedefte ama yine de teşekkür ederim oy için.
Konu sahibi yoğunluktan giremiyor diye düşünüyorum.
Tabikide :)Gunaydin lutfen yorumlarini bize aktar olur mu ben o kitaba istekle baskayip bir turlu ilerleyememistim. Belki yanlis zamandi ama goruslerini bekliyorum.
Puslu Kıtalar Atlası'ndan sonra enn sevdiğim İhsan Oktay kitabıGünaydın-Galiz Kahraman 101 deyim
Ay hay ağzını öpeyim yaaaaBence bu kitabı okumayip yarıda bırakanlar genelleme yapmayım tabi ama debie macomber , joho moyes , sarah jio gibi sürekli bu tarz okuyup giriş gelişme sonuç o bunu dedi , o bunu yaptı , geldi , gitti , uykusu geldi Vs.. gibi olay üzerinden yazılan yormayan , dusundurmeyen keyifli vakit gecirten kitap okuyan kısım ....
Bence yazarın iç dünyasını anlattığı , kendi beyninde gezinmemize izin verdiği daha çok anlamaya yönelik kitap okuduysan zorlanacagini sanmıyorum biraz paragraflarda sıkıntı var ama çok önemli değil bence...
Yani eğer suç ve cezayı okuduysan yada o tarz psikolojik çok sayfali detaylı bu kitabi da çok rahat okuyabilirsin bence... Hiç korkma bide genelde en zor kismi ilk 200 sayfası sonrası su gibi akıyor diyorlar ben 170 lerdeyim su ana kadar çok beğendim diğer kısma aşık olcam sanırım:)
Ay hay ağzını öpeyim yaaaa
Tam olarak bu işte
Facete kitap gruplarında görüyorum miss gibi klasikleri sırf onda bunda görüp alıp, klişe popüler kitaplar gibi kolay okunmadığını görüp haksızlık edenleri
Herkes istediği tarzı okusun ama cidden daha önce hiç böyle kitap okuyup kafa yormayıp murdar ediyolar güzelim kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?