Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

canım ya sana kotu bir haber verecem kitapta anlatılan o bilgilerin hepsi yazarın kendi kurması. bende çeşitli kaynaklardan arastırmak istedim çünkü genelde bi kitap okurken dönem olaylarını ögrenirim.O türklerle ilgili kitabeler vs hepsi kurmaca.sanırım bilgi verme kaygısı olan kitapları eleştirmek amaçlı yazmış olabilir.
ben bu yıl oğuz atay kitaplarını sırayla okudum. bu ay bitiyor.Birde Ecevit Ceylanın ben buradayım kitabı var .oguz atayı anlamak adına faydalı olacak diye dusunuyorum. onu da bu ay okuyacagım.

kalinkaselin ben o gruplardan neredeyse nefret ediyorum. Bukreyi öven, ayyyy mutlaka okuyun diyen bir grupta benim işim olmaz, olamaz..
ay bak bukre aklıma geldi yine. Sinirlendim şimdi.

ben çok tepkili değilim o tarz okuyanlara karşı. okudun mu desen hiçbirini okumadım ama okumakta zamanla ögrenilen bir olay.her kitap bir basamak.bende okumaya harlen coben falan basladım.ama şimdi Saramago okur duruma geldim.eminin daha hiçbirşey bilmiyorum.o yuzden çok kitap tavsiyesi vermeyi de sevmem

Tabi ki ben de karşı değilim. Saray jio da okudum.
Ama bu bukre başka birşey ya. 35-40 yaşındaki insanların bu kitabı tavsiye ediyor olması çok ters gelmişti bana. Bu kitap 15-20 yaş kitabı. Hatta 20 yaş bğle fazla gelebilir. Tabi bu benim fikrim. Mutlaka beğenenler vardır.

Evet cnm ona bende baktım internetten pek bişey bulamadım ama hegel ve dandini ninnisi doğru bilgiler:)

Azracim feyste ben bi kaç gruba üyeyim o tarz insanlar şunu söylüyo Ahmet Batman en iyi yazar neye göre kime göre yani senin söylediğin durumu kabul etmiyorlar aslında benim de tepkim bu duruma

aynen oyle benim lisede yegenim var erkek .o çok begenmişti. Bende ona ince mehmeti aldım. onu da çok begendi.sonrasında seriyi okumak istediğini söyledi ve aldım.bülbülü öldürmek falaln hediye ettim. çocuk hiç kitap okumamıs hayatında bukre falan begenmesi normal ama dediğin gibi 40 yasında insanda hiç mi birsey okumamış.

Benim işyerimde ömründe eline kitap alıp okumamış insanlar var. Kitaba para vermenin gereksiz oldupunu düşünenler. Ama kitap okusa da okumasa da 35-40 yaşındaki insanların bukreyi beğenmesi de çok anlamsız. Hayatımda atlayarak okuduğum tek kitap bukredir.

bi de senin cevren inanılmaz kültürlü olması gerekir.akademik cevre değilmi?

Kızlarrrr okuyorlar ya ona şükür
Bukre bilmem ne...
Onu okumayanlar var eline kitap almayanlar.
Yurtta yatagimda suc ve cezayi okuyorken oda arkadasim ne o ev mi yapacaksın o tugladan diyip gulmustu.
Midem bulanmisti...
Hicdegilse bukreciler kitap nedir biliyorlar

Duymadım buarada bukre yi :) eksiklik mi bilemedim simdi :)
Ayyyy aman hiç de bilme.
3 yıl önce havalimanından almıştım bu kitabı. Yurtdışına çıkacaktım ve kitabımı evde unutmuştum. Uçakta okurum diye aldım. Ve hiç
Sevmemiştim.

Benim çevremde doğru düzgün kitap okuyan bile yok. Tek bir arkadaşım var, kitapları çok seven. Ama benim okumamla da dalga geçmiyorlar genelde.
Benim de yok maalesef
Çalıştığım dönemde boş ders ya da tenefüslerde okuyorum diye öğretenler odasında koruma altına alınması gerekn hayvanmışım gibi bakıyorlardı
Eşimle okuyoruz, buna da şükür
Ya o da halden anlamasaydı

Merak ettim :)))
Gercekten meraktan okuyasim var simdi. Bögurtlen kisi da boyle olmustu.
Okuyuvermistim iste, merakim gitmisti degmemisti o ayri.
Bukreyi soktunuz aklima, bak sen şu ise :)))
okuyacaksan da para verip alma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…