Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cesminaz ben de baktim indirimdeki kitaplara. Cogu Stefan Zweig kitaplari. Ben de hic okumadim o yazari. Kitaplari guzel mi okuyan var mi? Tasdiye edeceginiz kitaplari var mi kizlar?

Ben Satranç , Clarissa ve bilinmeyen bir kadının mektubunu okudum.
Clarissa çok Harika bir kitaptı.
Yorumlarına bak istersen

Merhaba kızlar
Küçük Ağayı 190 küsurlarda bırakmaya karar verdim. Çok yavaş ilerliyor ve ben çocuğumla zaten çok fazla okuyamıyorum.

Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği'ne başlamayı düşünüyorum. Genelde yorum sorduğumda cevap alamıyorum ama yine de okudunuz mu, beğendiniz mi diye bir sorayım

Sorduğun kitapların ikisini de okumadığım için yorum yapamıyorum malesef ben

yüzüklerin efendisin tam metin hali var, ben bir ara alıp onu okuyacağım ama ne zaman sıra gelir hiiiiiç bilmiyorum

Dün gece uykusuz kalma pahasına Tutumayanlar'ı bitirdim
Evet uzun sürdü okumam(20 gün kadar ) ama bunun kitapla ilgisi yok, tamamen benim tembel dönemime denk geldi
Korkulacak, ertelenecek bir kitap değil kesinlikle, benim gibi Türk yazar seven, üstkurmaca çıkmazından hoşlanan okurlar için en ideal kitaplardan
Tavsiye ederim gibi bir ukalalık yapmayacağım tâbi ki

Artı olarak, Selim Işık'ın mektupları bana yazarın Tehlikeli Oyunlar hikâyesindeki kahramanın (ismini hatırlayamadım maalesef) yaşadıklarıyla hemen hemen aynı gibi geldi, korkmaktan korkmak(!) yazarın sevdiği bir tema demek

ahhh Oğuzcuğum Atay
ben çok mutluyum sonunda Tutunamayanlar okuyanlar kervanına girdiğim için.. çok ama çok sevmiştim ben de
başka hiçbir kitabını okumamıştım, şimdi sırayla hepsini okuyacağım

Bende başlayacağım yazılar büyük. sefillerden daha kolay olur kanımca
son adayı okuyacak mısın
_meLinDa_ sefillerden daha kolay okunur dımı.

Ben de Tehlikeli Oyunlar'ı okudum Tutmayanlar dışında, o da çok güzeldi _meLinDa_
Bence seversin canım, punto açısından hiç bakmadım açıkçası ama kesinlikle olunması gerekenlerden(biz geç kaldık) Y yesil_zeytin_
Ben de Satranç'ı okudum sadece ama sevilmeyecek bir yazar olduğunu düşünmüyorum COLIN

senden sonra beni kimden duyduysam vermemişti zorlama ve yazmak için yazılmış , sıkıcı bulduklarını söylediler

Kızlar, bir bakın isterseniz. Çok güzel kitaplar var

Kitapyurdunda Aralık ayı boyunca İş Kültür Yayınları Modern Klasikler serisi %35 indirimli..
Artık kitap alirsam iflas edicigim:) almak istediğim onca şey varken kaç aydır kitap aldım bakmiycam bile bakarsam alabilirim:)

Tarık Buğra nin çosmancik kitabını ıki üç gün önce bitirdim dili biraz ağır Evet küçük aga da oylemidir bilemiyorum... yüzüklerin efendisini okumadım malesef...

bugün tutunamayanlar başladım artık tutunamayanlar lardan bahsedildiginde okumadığı. Için utanıyorum hedefim sindire sindire 10 günde okumak bakalım:)

Kasım ayında okuduklarım
Benim klasiklerden baya eksiğim olduğu için bu yıl genelde klasik okudum aralara güncel ve tabiki en sevdiğim tarz olan polisiye yerleştirdim:)
Favorim tabiki suç ve ceza
Kreutzer Sonat kitabını bo yerden sonra altını çizmeyi bıraktım yoksa tüm kitabı cizcektim kitabın başına çizmeye gerek yok tüm kitap mükemmel ötesi yazdım
Cengiz aytmatov da çok iyidi
Kelebek adası bir günde cerezlik olarak bitti zaten:)
Ruhun desifresi:) sahip olduğunuz güç içinizde kesfedin cümlesinin 380 sayfalık haliydi :) kişisel gelişiminde araştırmadan aldığım için pişmanım hiç sevemem kişisel gelişim iyyyk:)

Eklentiler

• IMAG0773_1.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 43
COLIN zweig benimde çok sevdiğim bir yazar arkadaşların tavsiye ettikleri zaten çok güzel ben korku kitabını da çok beğenmiştim duyguları anlatımı çok farklı çok güzel gerçekten
Evet korkuya da baktim. Konusu cok ilgimi cekti.
Okumadigim o kadar cok kitap var ki. Hepsini almak istiyorum ama nerdeee
Piyangodan para ciksa da kendime koca bi kutuphane yapsam
Tesekkur ediyorum kizlar hepinize. Onerileri not ettim bir kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…