Pazartesi dorian portresini okumaya başlayacağız melinda ile.
Ondan sonra okuyabilirim. Zaten incecik kitap. Çok merak ediyorum.
Cesminaz ben de baktim indirimdeki kitaplara. Cogu Stefan Zweig kitaplari. Ben de hic okumadim o yazari. Kitaplari guzel mi okuyan var mi? Tasdiye edeceginiz kitaplari var mi kizlar?
Tamam sen haber ver okuyacağımız zamanı o zamanO zaman Aralık ayına yetişir, benim için de gayet uygun olur
Öncesinde Göğe Bakma Durağı ve Kelebek Adası'nı okuyacağım zaten
Tamam sen haber ver okuyacağımız zamanı o zaman
Merhaba kızlar
Küçük Ağayı 190 küsurlarda bırakmaya karar verdim. Çok yavaş ilerliyor ve ben çocuğumla zaten çok fazla okuyamıyorum.
Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği'ne başlamayı düşünüyorum. Genelde yorum sorduğumda cevap alamıyorum ama yine de okudunuz mu, beğendiniz mi diye bir sorayım
yüzüklerin efendisin tam metin hali var, ben bir ara alıp onu okuyacağım ama ne zaman sıra gelir hiiiiiç bilmiyorumMerhaba kızlar
Küçük Ağayı 190 küsurlarda bırakmaya karar verdim. Çok yavaş ilerliyor ve ben çocuğumla zaten çok fazla okuyamıyorum.
Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği'ne başlamayı düşünüyorum. Genelde yorum sorduğumda cevap alamıyorum ama yine de okudunuz mu, beğendiniz mi diye bir sorayım
Silmillaron u okuyup öyle yüzüklerin efendisini okuyacağım bende. Muhtemelen önümüzdeki bir kaç ay değilyüzüklerin efendisin tam metin hali var, ben bir ara alıp onu okuyacağım ama ne zaman sıra gelir hiiiiiç bilmiyorum
ahhh Oğuzcuğum AtayDün gece uykusuz kalma pahasına Tutumayanlar'ı bitirdim
Evet uzun sürdü okumam(20 gün kadar) ama bunun kitapla ilgisi yok, tamamen benim tembel dönemime denk geldi
Korkulacak, ertelenecek bir kitap değil kesinlikle, benim gibi Türk yazar seven, üstkurmaca çıkmazından hoşlanan okurlar için en ideal kitaplardan
Tavsiye ederim gibi bir ukalalık yapmayacağım tâbi ki
Artı olarak, Selim Işık'ın mektupları bana yazarın Tehlikeli Oyunlar hikâyesindeki kahramanın (ismini hatırlayamadım maalesef) yaşadıklarıyla hemen hemen aynı gibi geldi, korkmaktan korkmak(!) yazarın sevdiği bir tema demek
Bende başlayacağımDün gece uykusuz kalma pahasına Tutumayanlar'ı bitirdim
Evet uzun sürdü okumam(20 gün kadar) ama bunun kitapla ilgisi yok, tamamen benim tembel dönemime denk geldi
Korkulacak, ertelenecek bir kitap değil kesinlikle, benim gibi Türk yazar seven, üstkurmaca çıkmazından hoşlanan okurlar için en ideal kitaplardan
Artı olarak, Selim Işık'ın mektupları bana yazarın Tehlikeli Oyunlar hikâyesindeki kahramanın (ismini hatırlayamadım maalesef) yaşadıklarıyla hemen hemen aynı gibi geldi, korkmaktan korkmak(!) yazarın sevdiği bir tema demek
senden sonra beni kimden duyduysam vermemişti zorlama ve yazmak için yazılmış , sıkıcı bulduklarını söyledilerJojo Moyes__Senden Önce Ben bitti.
Evet, bugün bitiririm dedim ve bitti. Klasiklerin arasına serpiştirilecek kitaplardan kendisi. Biraz duygusaldı sonlarına doğru ama öyle abartıldığı gibi de ağlatmadı.
Anlatımı basit, cümleler yormuyor, kitap kalın olmasına rağmen akıp gidiyor sayfalar.
Bir ara 2. kitabını da okuyacağım. Başladığım işi yarım bırakmayı sevmem.
Artık kitap alirsam iflas edicigim:) almak istediğim onca şey varken kaç aydır kitap aldım bakmiycam bile bakarsam alabilirim:)Kızlar, bir bakın isterseniz. Çok güzel kitaplar var
Kitapyurdunda Aralık ayı boyunca İş Kültür Yayınları Modern Klasikler serisi %35 indirimli..
Tarık Buğra nin çosmancik kitabını ıki üç gün önce bitirdim dili biraz ağır Evet küçük aga da oylemidir bilemiyorum... yüzüklerin efendisini okumadım malesef...Merhaba kızlar
bugün tutunamayanlar başladım artık tutunamayanlar lardan bahsedildiginde okumadığı. Için utanıyorum hedefim sindire sindire 10 günde okumak bakalım:)Dün gece uykusuz kalma pahasına Tutumayanlar'ı bitirdim
Evet korkuya da baktim. Konusu cok ilgimi cekti.COLIN zweig benimde çok sevdiğim bir yazar arkadaşların tavsiye ettikleri zaten çok güzel ben korku kitabını da çok beğenmiştim duyguları anlatımı çok farklı çok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?