Tutunamayanlar mı canım?Bende başlayacağımyazılar büyük. sefillerden daha kolay olur kanımca
son adayı okuyacak mısın
_meLinDa_ sefillerden daha kolay okunur dımı.
Yeniyilda listeye bende katılmak isterim :)iyi aksamlar
listemizi haftasonu yapmayı planlıyorum.kasım ayında okudugunuz kitapları bi kontrol edin isterseniz.
Günaydınlar
Mücella 169
Çok sevemedim henüz, Nar Ağacındaki duyguları yaşayamıyorum
Ben ağlamıştım ama o zaman feci aşk acısı çekiyordum :)selam kızlar.
sefiller 3 bitti.
4e geçtim
keşke daha önce okusaydım diyorum. evet bazen sıkıcı geliyor ama mutlaka okunması gereken bir eser
ah bende. zaten bu tür kitapları sevmem.
yorumlarda son 30sf arabada işte okumayın diyorlardı.
bende eve sakladım 30sf sını
ama tık yok
Dimi ya filmde ne tatliydi kıyafetlerine bittim. game of başlasa da hasret giderseksenden önce benin filmi daha güzel onu da izleyin
ben uçakta izlemiştim
zaten emilia clarke oynuyo, çok severim
ben game of thrones u izlemek istememiştim çok açık saçık sahneler var ve ben eşimle izlerken rahatsız oluyorum diyeDimi ya filmde ne tatliydi kıyafetlerine bittim. game of başlasa da hasret gidersek
Ben de Tehlikeli Oyunlar'ı okudum Tutmayanlar dışında, o da çok güzeldi_meLinDa_
Bence seversin canım, punto açısından hiç bakmadım açıkçası ama kesinlikle olunması gerekenlerden(biz geç kaldık) Y yesil_zeytin_
Ben de Satranç'ı okudum sadece ama sevilmeyecek bir yazar olduğunu düşünmüyorum @COLIN
evet tutunamayanlar.Tutunamayanlar mı canım?
Ben ikisini de çok sevmiştim ama tutunamayanlar daha az sayfa tabi, daha kolay denebilir kimi yerleri hariç
geçti mi bari:)Ben ağlamıştım ama o zaman feci aşk acısı çekiyordum :)
yeni mi izledin sen onuben game of thrones u izlemek istememiştim çok açık saçık sahneler var ve ben eşimle izlerken rahatsız oluyorum diye
ama ne olduysa Amsterdam'dan döndükten sonra aştım kendimi ve izlemeye başladık
şuan 4. sezon 8. bölümdeyiz deli gibi izliyorum ölüyoruz bitiyoruz hatta
hee çok açık sahneler var mı varama dizi muhteşem
şuan Tyrion zindanda Jeoffrey'i öldürdü suçlamasıyla, Oberyn onun için Mountain ile dövüşecek, çok heyecanlıselam kızlar.
sefiller 4 geçtim başlamadım henüz.
aralık ayınca okuyacağım diye düşünüyorum bakalım :)
evet tutunamayanlar.
sefilleri bende çok sevdim. tutunamayanlar ona nazaran daha kolay okunur diye düşünüyorum.
geçti mi bari:)
yeni mi izledin sen onuçok güzel nerede olduğunu bilsem bir kaç şey derdim ama
bende 3.sezon 2. bölüm breking bad. yım.
eşiyle ayrılacakları zamanlar diyelim
treon , robb, khal dragon nerelerdelerşuan Tyrion zindanda Jeoffrey'i öldürdü suçlamasıyla, Oberyn onun için Mountain ile dövüşecek, çok heyecanlı
Skyler'dan nefret ediyordum ben
dedim ya kızım tyrion zindandatreon , robb, khal dragon nerelerdeler
bende nefret ediyorum skylerden. patronuyla birşey olucak sanırım
çok üzüldüm rob ve khal drogonun öldüğünededim ya kızım tyrion zindanda
robbcuğum öldü
khal drogo da öldü
zaten ben bol spoiler yedim zamanında bu dizi ile ilgili (lolis görmesin, sprizbozan diyeyim)
herkesler ölüyo zaten nerdeyse
Artık yeni yılda yeniden listede olmak istiyorum bende. Hedef yazıyomuyduk unuttum. 2017 hedefim 40iyi aksamlar
listemizi haftasonu yapmayı planlıyorum.kasım ayında okudugunuz kitapları bi kontrol edin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?