- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
görmemezlikten geliyorumKızlar, bir bakın isterseniz. Çok güzel kitaplar var
Kitapyurdunda Aralık ayı boyunca İş Kültür Yayınları Modern Klasikler serisi %35 indirimli..
kampanyalar kısmında mı canım göremedim benKızlar, bir bakın isterseniz. Çok güzel kitaplar var
Kitapyurdunda Aralık ayı boyunca İş Kültür Yayınları Modern Klasikler serisi %35 indirimli..
görmemezlikten geliyorum
kampanyalar kısmında mı canım göremedim ben
Çekiliş bitene kadar görmezden gel, sonra bakarsın çaresine, ben öyle yapacağım şahsen
Bir arkadaşım face te yazmış orda gördüm ben, kitapyurduna baktım, Anasayfada kampanyaların döndüğü banner var ya orada sonlara doğru çıkıyor
Ayy süper :)))İşyeri kitabıma karar verdim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi
Siparişlerim de geldi bugün. Turgut Uyar'ın Göğe Bakma Durağı kitabını okumuştum ama kütüphanemde yoktu, aldım. Önce onu tekrar okuyarak başlayacağım kitaplara. Sonra da Kelebek Adası'nı okurum. Yeni kitapları çok seviyorum ya, kokuları bile başka
Ayy süper :)))
başladığında eline kalem alıver kitabı çizmek senin için sorun değilse
L&M de Yavuz ne çok seviyordu Turgut Uyarı değil miİşyeri kitabıma karar verdim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi
Siparişlerim de geldi bugün. Turgut Uyar'ın Göğe Bakma Durağı kitabını okumuştum ama kütüphanemde yoktu, aldım. Önce onu tekrar okuyarak başlayacağım kitaplara. Sonra da Kelebek Adası'nı okurum. Yeni kitapları çok seviyorum ya, kokuları bile başka
L&M de Yavuz ne çok seviyordu Turgut Uyarı değil mi
aklıma hep o geliyo Göğe bakma durağını görünce
Cesminaz ben de baktim indirimdeki kitaplara. Cogu Stefan Zweig kitaplari. Ben de hic okumadim o yazari. Kitaplari guzel mi okuyan var mi? Tasdiye edeceginiz kitaplari var mi kizlar?
Bilinmeyen Bir Kadının mektubunu hemen okuma beraber okuyalım. olur mu?2 kitabını okudum Stefan Zweig'in, üçüncüsü de bugün elime ualştı bu ay içerisinde okuyacağım inşallah.
Ben çok beğenerek okuyorum valla, kısa oluyor kitapları ama resmen doyuruyor insanı.
Tek bir konu anlatıyor mesela, ama öyle kapsamlı anlatıyor ki tüm konuya hayretle vakıf oluyorsun.
Satranç ve Bir Kadının Yaşamından 24 Saat'i okudum. Bilinmeyen Bir Kadının mektubunu okuyacağım. Okuduğum iki kitabı da tavsiye edebilirim.
Bilinmeyen Bir Kadının mektubunu hemen okuma beraber okuyalım. olur mu?
Ben de vikitap da baktim en cok o ikisi begenilmis.2 kitabını okudum Stefan Zweig'in, üçüncüsü de bugün elime ualştı bu ay içerisinde okuyacağım inşallah.
Ben çok beğenerek okuyorum valla, kısa oluyor kitapları ama resmen doyuruyor insanı.
Tek bir konu anlatıyor mesela, ama öyle kapsamlı anlatıyor ki tüm konuya hayretle vakıf oluyorsun.
Satranç ve Bir Kadının Yaşamından 24 Saat'i okudum. Bilinmeyen Bir Kadının mektubunu okuyacağım. Okuduğum iki kitabı da tavsiye edebilirim.
Pazartesi dorian portresini okumaya başlayacağız melinda ile.Olur bebiş. Bu ay içerisinde okuyacak mısın peki?
Ben de vikitap da baktim en cok o ikisi begenilmis.Giz de cok begenmisti sanki bir kadinin yasamindan 24 saati. Oyle hatirliyorum.
Tesekkur ederim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?