• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi geceler kızlar,

Adam'da 130. sayfadayım.
Puntoları çok küçük olduğu için akşam saati çok okuyamıyorum, gözlerim sulanıyor. :bicak:

Herkese günaydıınnn...
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi kitabına ufaktan başladım.
Turgut Uyar - Göğe Bakma Durağı'na da bugün başlayacağım. Çok keyifli olacak eminim :)

selam kızlar.
sefiller 3 bitti.
4e geçtim :bicak::bicak::bicak:
keşke daha önce okusaydım diyorum. evet bazen sıkıcı geliyor ama mutlaka okunması gereken bir eser :cool:

ah bende. zaten bu tür kitapları sevmem.
yorumlarda son 30sf arabada işte okumayın diyorlardı.
bende eve sakladım 30sf sını :KK70::KK70:
ama tık yok:KK37:
Ben ağlamıştım ama o zaman feci aşk acısı çekiyordum :)

Dimi ya filmde ne tatliydi kıyafetlerine bittim. game of başlasa da hasret gidersek
ben game of thrones u izlemek istememiştim çok açık saçık sahneler var ve ben eşimle izlerken rahatsız oluyorum diye :KK53:
ama ne olduysa Amsterdam'dan döndükten sonra aştım kendimi ve izlemeye başladık
şuan 4. sezon 8. bölümdeyiz deli gibi izliyorum ölüyoruz bitiyoruz hatta
hee çok açık sahneler var mı var :KK53: ama dizi muhteşem

selam kızlar.
sefiller 4 geçtim başlamadım henüz.

Ben de Tehlikeli Oyunlar'ı okudum Tutmayanlar dışında, o da çok güzeldi _meLinDa_ _meLinDa_
Bence seversin canım, punto açısından hiç bakmadım açıkçası ama kesinlikle olunması gerekenlerden(biz geç kaldık:kızgın:) Y yesil_zeytin_
Ben de Satranç'ı okudum sadece ama sevilmeyecek bir yazar olduğunu düşünmüyorum @COLIN

aralık ayınca okuyacağım diye düşünüyorum bakalım :)

Tutunamayanlar mı canım?
Ben ikisini de çok sevmiştim ama tutunamayanlar daha az sayfa tabi, daha kolay denebilir kimi yerleri hariç
evet tutunamayanlar.
sefilleri bende çok sevdim. tutunamayanlar ona nazaran daha kolay okunur diye düşünüyorum.

Ben ağlamıştım ama o zaman feci aşk acısı çekiyordum :)
geçti mi bari:)

ben game of thrones u izlemek istememiştim çok açık saçık sahneler var ve ben eşimle izlerken rahatsız oluyorum diye :KK53:
ama ne olduysa Amsterdam'dan döndükten sonra aştım kendimi ve izlemeye başladık
şuan 4. sezon 8. bölümdeyiz deli gibi izliyorum ölüyoruz bitiyoruz hatta
hee çok açık sahneler var mı var :KK53: ama dizi muhteşem
yeni mi izledin sen onu :KK23: çok güzel nerede olduğunu bilsem bir kaç şey derdim ama :cool:
bende 3.sezon 2. bölüm breking bad. yım.
eşiyle ayrılacakları zamanlar diyelim :cool:

selam kızlar.
sefiller 4 geçtim başlamadım henüz.

aralık ayınca okuyacağım diye düşünüyorum bakalım :)

evet tutunamayanlar.
sefilleri bende çok sevdim. tutunamayanlar ona nazaran daha kolay okunur diye düşünüyorum.

geçti mi bari:)

yeni mi izledin sen onu :KK23: çok güzel nerede olduğunu bilsem bir kaç şey derdim ama :cool:
bende 3.sezon 2. bölüm breking bad. yım.
eşiyle ayrılacakları zamanlar diyelim :cool:
şuan Tyrion zindanda Jeoffrey'i öldürdü suçlamasıyla, Oberyn onun için Mountain ile dövüşecek, çok heyecanlı :KK53:

Skyler'dan nefret ediyordum ben :bicak:

şuan Tyrion zindanda Jeoffrey'i öldürdü suçlamasıyla, Oberyn onun için Mountain ile dövüşecek, çok heyecanlı :KK53:

Skyler'dan nefret ediyordum ben :bicak:
treon , robb, khal dragon nerelerdeler :kahve:

bende nefret ediyorum skylerden. patronuyla birşey olucak sanırım :KK51:

treon , robb, khal dragon nerelerdeler :kahve:

bende nefret ediyorum skylerden. patronuyla birşey olucak sanırım :KK51:
dedim ya kızım tyrion zindanda :skandal:
robbcuğum öldü
khal drogo da öldü
zaten ben bol spoiler yedim zamanında bu dizi ile ilgili (lolis görmesin, sprizbozan diyeyim :KK53:)
herkesler ölüyo zaten nerdeyse :KK53:

Günaydın hatunlar :KK15:

YEKTA61 YEKTA61 canım sen dgs başladın mı?
kitap okumayı mı bıraktın buralara da gelmiyorsun :)

Cnm benim çalıştığım yerde birim değiştirdim oyüzden eskisi gibi giremiyorum çok yoğun bir bölüm. Kitap çok hızlı okuyamasamda zamanım fazla olmadığı için ama düzenli okumaya çalışıyorum. Bi ara epey okuyamadım yaz döneminde :KK23:. Oyüzden hedefin baya altındayım :S Dgs ye çalışmaya başladım evet dershaneye gidiyorum cnm bu sene

dedim ya kızım tyrion zindanda :skandal:
robbcuğum öldü
khal drogo da öldü
zaten ben bol spoiler yedim zamanında bu dizi ile ilgili (lolis görmesin, sprizbozan diyeyim :KK53:)
herkesler ölüyo zaten nerdeyse :KK53:
çok üzüldüm rob ve khal drogonun öldüğüne :KK61:
theon diyorum. adı o değilmi?
starkların yanında kalan başka aileden olan genç

Bu ara da günaydın.
Süper İyi Günler bugün biter sanırım.
İş yerine Dorian Gray'in Portresini getirdim. Pazartesiye hazırlık:D @_meLinDa_
Hafta sonu misafirlerim var. Nişanlım ve ailesi gelecek. Kitap okuyamam zaten. Pazarteside kitabı getirmeyi unutma ihtimalime karşılık kendimi garantiye aldım.

Back