Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben evlensem bu duyguları yaşamam sanırım. Hemen adapte olurum. Özlemi saymıyorum tabi. Ben işteyken bile annemi özlüyorum.

Ben evlensem bu duyguları yaşamam sanırım. Hemen adapte olurum. Özlemi saymıyorum tabi. Ben işteyken bile annemi özlüyorum.

Adapte oldum aslında, evin içinde yabancılık çekmiyorum, işlerden yana sıkıntım yok, eşimden yana da yok, ama işte o özlem üzüyor beni. Sanki annem bensiz yalnız gibi geliyor, orda olsam daha mutlu olacakmışım gibi. Amma gereksiz duygusal bi insanım be

ahh ben çok ağlamıştım bi de şehir değişikliği olduğundan ha deyince gidip gelinmiyor
2 ay ağladım nerdeyse
şimdi de gidince sıkılıyorum anne evinde

ahh ben çok ağlamıştım bi de şehir değişikliği olduğundan ha deyince gidip gelinmiyor
2 ay ağladım nerdeyse
şimdi de gidince sıkılıyorum anne evinde

Şehir değişikliği yapsam şu anki ruh halimle kocayı tek başına bırakır dönerdim sanırım
Valla zamanında aylarca gelmediğim olurdu eve Ankara'dan, şimdi bu duygusallık ne saçma

xyzt-5544 yaş ilerleyince eve bağlılık daha çok artıyor bence, lisans dönemimde bu kadar duygusal değildim ben, şimdi fırsatım olsa her hafta gidesim var.

Bişeyleri kaybediyormuş gibi geliyor insana değil mi?
Ne zaman bitiyor canım senin yüksek lisans? Dönecek misin sonra memlekete yoksa Ankara'da kalacak mısın?
Canımın içi Ankara yaa, sokaklarından nefret ediyorum senden diye bile bağırdığımı bilirim ama içim sızlıyor özlemden artık. O güzel sokaklarını gez benim için de.

Yaşamak bitti. Ben biraz Toprak Ana ya benzettin kitabı bazı yerleri çok mutluydu, bazı yerlerinde çok sinirlendim ama çoğunluğunda üzüldüm diyebilirim. İsmi gibi yaşamayı anlatıyordu her an her şey olabileceğini elimizdekinin yanımızdakinin değerini bilmemiz gerektiğini anlatıyor.

Kızlar ya siz her kitap bittiğinde sonra okuma listenizden rastgele bir kitap mı seçiyorsunuz, kura mı çekiyorsunuz, aylık liste mi yapıp ona mı riayet ediyorsunuz?

Ben aylık liste yapınca daha çok şevkim arttığını hissettim

kızlar davet üzerine bende sayfanıza geldimm benim gibi kitap severlerle kitaplar hakkında konuşmak bilgi alışverişi yapmak isterim
hoş geldin

BDV de konusunu görüp davet ettim arkadaşımızı, o da bir kitapsevermiş, gitgide çoğalalım inşallah

ya ben de aylık liste yapıcam sanırım artık
ben genelde kitabım biter, kitaplığın karşısına geçerim, hangisi içimden gelirse onu seçerim
birkaç kez de loliss imin güzel kuzusu seçti benim yerime
instagramda falan bu ay okuyacaklarım diye liste görüp özeniyorum, sanırım aralık ayını öyle yapabilirim

hoşbuldukk şuan okuduğunuz kitaplar varmı arkadaşlar
ben şu an Dino Buzzati- Tatar Çölü okuyorum
bizim bir de ortak okuma etkinliği sayfamız var
daha önceden her ar ortak okuyacağımız kitapları belirledik, ayın 20 si ile 30 u arasında beraber okuyoruz
Kasım ayının kitabı Gazap Üzümleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…