- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
İmamın manken kızı. İsmi ilgimi çektiBu arada benim 13. Kitabım aşkın kırk kuralı değil, senden önce ben. Bitti:) aşkın kırk kuralını saymıyorum o kitap değildi. Alıntıydı. 14. Kitabımda imamın manken kızıkitapzede
Tabiki :)İmamın manken kızı. İsmi ilgimi çektiOkurken ara ara bilgilendirir misin bizi
Tabiki 20ye ulaşınca artırırızÖncelikle herkesi güncelledim yazanları ama yine de kontrol edin atlamış olmayım :)
Hoşgeldin :) Hedefini 20 yaptım istersen değiştiririz :)
Gördüm ve çok sevindim ben hala aynı yerdeyim :)
Merhaba hoşgeldin katılmak istersen ilk sayfayı inceleyip tablo bilgilerini yazarak beni etiketleyebilirsin :)
Hedefine ilk ulaşansın harika tebrik ediyorum seni :)
Hepiniz öyle tatlısınız kii sizi merak ettirdiğim için üzgünüm. Bir süredir yoktum bazılarıız az çok biliyor sağlıkçıyım bu ara biraz işler yoğundu hem iş hem özel hayat yoğunluğum vardı o yüzden gelemedim ve okuyamama durumum devam ediyor bu açıdan da mahcubum kendime ama burda olmak her şekilde iyi geliyor :)
Hedef küçük olunca ulaşması kolay olduÖncelikle herkesi güncelledim yazanları ama yine de kontrol edin atlamış olmayım :)
Hoşgeldin :) Hedefini 20 yaptım istersen değiştiririz :)
Gördüm ve çok sevindim ben hala aynı yerdeyim :)
Merhaba hoşgeldin katılmak istersen ilk sayfayı inceleyip tablo bilgilerini yazarak beni etiketleyebilirsin :)
Hedefine ilk ulaşansın harika tebrik ediyorum seni :)
Hepiniz öyle tatlısınız kii sizi merak ettirdiğim için üzgünüm. Bir süredir yoktum bazılarıız az çok biliyor sağlıkçıyım bu ara biraz işler yoğundu hem iş hem özel hayat yoğunluğum vardı o yüzden gelemedim ve okuyamama durumum devam ediyor bu açıdan da mahcubum kendime ama burda olmak her şekilde iyi geliyor :)
Umarım en kısa zamanda güzellerinize kavuşursunuz.Benim idefix den aldığım 5 kitap geri kendilerine iade olmuş. Ve hiç bir geri dönüş alamadım. Para iadesi için. Bakalım İnstagram hesaplarına yazdım. Bana bir kaç kitap önerisi yazarsanız sevinirim. Başka yayınevi tavsiyeside olur. Üç beş daha alayım uçuşlar başlayınca gelsinler. Yüzyıllık yalnızlıkta az kaldı. Bir süre okuma işi askıya alınacak.sonra inşallah aynı performansla dönerim. Bu boşlukta ehliyet çalışmayı düşünüyorum. İngilizce zorlasada ehliyet almam gerek.
Ecco Homo gerçekten insan hayatına başka bir pencereden bakmayı öğretecek kitaplardandır bana göre. Hatta Nietzsche'nin Böyle Buyurdu Zertdüşt kitabından sonra en sevdiğim diğer eseridir. İçerisinde okurken yorum yapabileceğiniz, sorgulayabileceğiniz çok konu bulacaksınız. Ayrıca iyi bir otobiyografik eserdir.Yeni kitabım: Friedrich Nietzsche : Ecco Homo
Değişik bir anlatımı var. Eşimin kitaplarına başladım şimdi. Bakalım saracak mı?
Hoşbuldumi inşallah :)Bildirimde adını görünce sevindim yaakitapzede Allah kolaylık versin her şey yolunda girer inşallah
Stefan Zweig kitapları gerçekten çok güzeldir. Satranç kitabını da seveceğinizi umuyorum. Amok Koşucusu'nu da çok sevmiştim. Ben de Orwell ın Hayvan Çiftliği kitabını çok merak ediyorum. İçerisinde çok fazla sosyolojik öge taşıdığı için de okumak istiyorum. Umarım en kısa zamanda okuyabilirim.Aspidistra /George Orwell bitti .
Satranç / Stefan Zweig başladım.nasıl gidiyor kızlar okuma
Hayvan Çiftliği ve 1984 gerçekten ilk fırsatta okumalısın :) Satranç şuan başlamama rağmen merak uyandırdı merak ediyorum sonunuStefan Zweig kitapları gerçekten çok güzeldir. Satranç kitabını da seveceğinizi umuyorum. Amok Koşucusu'nu da çok sevmiştim. Ben de Orwell ın Hayvan Çiftliği kitabını çok merak ediyorum. İçerisinde çok fazla sosyolojik öge taşıdığı için de okumak istiyorum. Umarım en kısa zamanda okuyabilirim.
Okuma konusunda ise son birkaç gündür pek verimli değilim. Ders çalışmak daha baskın oldu (olmak zorunda) son günlerde benim için.