kitapzede yaa seni gördüğüme çok sevindim sen ve kitap başlığı ne güzel ikilisiniz
Canim 12 eylül 20 sayfa okudum
13 14 okuyamadim
15 eylul 45 sayfa
16 eylul yanu bugun 37 sayfa okudum.
Sana kolaylik olsun yazayim dedim:)
Katil tabiki.. bende iyi oldu mutlaka okumam gerek diyip okuyorum ve buraya bildiriyorum:) arkadas yogun calisiyor ama notunuzu alir siz yazin.Ben de katılabilir miyiiimm? Belki bu sayede arttırırım kitap okumayıı
Teşekkür ederiimKatil tabiki.. bende iyi oldu mutlaka okumam gerek diyip okuyorum ve buraya bildiriyorum:) arkadas yogun calisiyor ama notunuzu alir siz yazin.
Okullar açıldı oldugum yerde, 2 çocuk için kosturmaktan okucak kafa kalmıyor bu ara bendeHerkesler nerdee listeye ekledim sizi ama gelmiyorsunuzz gelmeyenleri listeleyelim hemen
kitapseverpanda 6 gündür
Diana Bishop 11 gündür
istanbullugelin16 10 gündür
Night owl 10 gündür
Benide şey edermisin vampirim bi kitaba başlıycam başlayamıyorum ne zamandır.
Hatta okuduğun sayfaları gözüme sok iyice ezikle beni
Hemen şey ederim tabi kiGünaydın bi de ❤
Hoşgeldin ilk sayfaya ekledim bile :)Ben de katılabilir miyiiimm? Belki bu sayede arttırırım kitap okumayıı
Ah onu bende yapabilsem keşke, hoşgeldin :)Ben de aranıza katılmak isterim. Benim hedefim haftada en az bir kitap bitirmek.
Oyy Allah kolaylık versinn her zaman bekliyorum :)Okullar açıldı oldugum yerde, 2 çocuk için kosturmaktan okucak kafa kalmıyor bu ara bendebugün yatmadan önce kendimi zorlucam okumaya.
Teşekkür ederimm hoşbuldumHoşgeldin ilk sayfaya ekledim bile :)
Ah onu bende yapabilsem keşke, hoşgeldin :)
Oyy Allah kolaylık versinn her zaman bekliyorum :)