Kitap Okuma Günlüğü 📚

Aslında ben önceden başlamıştım kitaba kaldığım yerden devam ediyorum.😊🌹💐

Ayrıca size hızlı okuma programı var ücretli cüzi bir miktar.onu da tavsiye ederim.
Hoşbuldum😊 ben kadınlar kulübü nu uzun zamandır ihtiyacım olan konular için takıp ediyordum.ama üye değildim.evet kitap okuma başlığını görünce dün yeni üye oldum 🤗💐🌹
Program içeriği nasıl merak ettim:KK51:

Size şöyle diyeyim.goz kaslarınızı geliştiriyor hergun 15 dakikalık size alıştırmalar veriyor.Ama programı uyguladıktan sonra mutlaka devamlı kıtap okurken de uygulamalısınız ki gelissin hızınız.Alman yapımı bir program bu.yorumlari okuyarak İlk defa bir uygulama satın aldım ama tembelikten yapmıyorum uzun zamandır.sadece birkaç sefer yaptığınızda bile hızlandığınizi az da olsa fark ediyorsunuz😊🌹💐

Size şöyle diyeyim.goz kaslarınızı geliştiriyor hergun 15 dakikalık size alıştırmalar veriyor.Ama programı uyguladıktan sonra mutlaka devamlı kıtap okurken de uygulamalısınız ki gelissin hızınız.Alman yapımı bir program bu.yorumlari okuyarak İlk defa bir uygulama satın aldım ama tembelikten yapmıyorum uzun zamandır.sadece birkaç sefer yaptığınızda bile hızlandığınizi az da olsa fark ediyorsunuz😊🌹💐
Devamlı yapıp çok faydasını gören birçok insan var
Birçok insan çok faydasını gördüğünü belirtmis yorumlar kısmında zaten 😊

21 Eylül 20 sayfa kitap okudum.
Bayanlar "Evlenmeden Önce" kitabını şiddetle öneririm.Gerci buradaki bayanların çoğu evli ama olsun evliler de okumalı mutlaka diyor Doğan Cüceloğlu 🙏🙈🌹😊

X