Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinn merak ettim bu konuyu okuyup mu üye oldunMerhaba bende katılmak istiyorum
Sırf kitap okumayi tekrar kazanabilmek için kadınlar kulübü ne şimdi üye oldum.,
Gün gün kac sayfa okuduğunu yazabilirmisinOkumaya başladığım kitap "Evlenmeden Önce" Doğan Cüceloğlu .
Şu an 80.sayfadayim
Gün gün kac sayfa okuduğunu yazabilirmisin
Hoşbuldum ben kadınlar kulübü nu uzun zamandır ihtiyacım olan konular için takıp ediyordum.ama üye değildim.evet kitap okuma başlığını görünce dün yeni üye oldumHosgeldinn merak ettim bu konuyu okuyup mu üye oldun
Aslında ben önceden başlamıştım kitaba kaldığım yerden devam ediyorum.
Ayrıca size hızlı okuma programı var ücretli cüzi bir miktar.onu da tavsiye ederim.
Program içeriği nasıl merak ettimHoşbuldum ben kadınlar kulübü nu uzun zamandır ihtiyacım olan konular için takıp ediyordum.ama üye değildim.evet kitap okuma başlığını görünce dün yeni üye oldum
Hemen şey ederim tabi ki O zaman de bakalım bugun kaç sayfa okudun ne okudun :)
Size şöyle diyeyim.goz kaslarınızı geliştiriyor hergun 15 dakikalık size alıştırmalar veriyor.Ama programı uyguladıktan sonra mutlaka devamlı kıtap okurken de uygulamalısınız ki gelissin hızınız.Alman yapımı bir program bu.yorumlari okuyarak İlk defa bir uygulama satın aldım ama tembelikten yapmıyorum uzun zamandır.sadece birkaç sefer yaptığınızda bile hızlandığınizi az da olsa fark ediyorsunuzProgram içeriği nasıl merak ettim
Size şöyle diyeyim.goz kaslarınızı geliştiriyor hergun 15 dakikalık size alıştırmalar veriyor.Ama programı uyguladıktan sonra mutlaka devamlı kıtap okurken de uygulamalısınız ki gelissin hızınız.Alman yapımı bir program bu.yorumlari okuyarak İlk defa bir uygulama satın aldım ama tembelikten yapmıyorum uzun zamandır.sadece birkaç sefer yaptığınızda bile hızlandığınizi az da olsa fark ediyorsunuz
Devamlı yapıp çok faydasını gören birçok insan varProgram içeriği nasıl merak ettim
Birçok insan çok faydasını gördüğünü belirtmis yorumlar kısmında zatenProgram içeriği nasıl merak ettim
Ekledim hemen listeye :)Dün gece dediğim gibi zorladım kendimi ancak 15 sayfa okudum sonra baktım gözlerim kapanıyor bıraktım. Okulun ilk açıldığı zamanlardan nefret ediyorum, kırtasiye, okul ve veli toplantıları sırasında pestilimiz çıkıyor resmen