- 17 Haziran 2019
- 1.874
- 6.051
Dert etme ne zaman fırsat bulursanListeye eklerim seni aksam bilgisayardan keyifli okumalar :)
Tatlım beni de ekle ...zülfü livaneli okuyorumBen de 17 sayfa okumusum bugun. Herkesi yarın ekleyecegim listeye sabah is var uyumam lazım:)
Her gün gelip kaç sayfa okuduğunu bildirmen lazım :)Tatlım beni de ekle ...zülfü livaneli okuyorum
O kolay ..)zira yaptığım biseyHer gün gelip kaç sayfa okuduğunu bildirmen lazım :)
Mesela bugün 15 sayfa ekle tatlimHer gün gelip kaç sayfa okuduğunu bildirmen lazım :)
Benim için de motivasyon oluyor :)26 sayfa okudum bugün, Sana da zahmet vermiyoruz ama demi?
Hoşgeldin aldık bile :)Beni de aranıza alır mısınız?
Şuan Tess Gerritsen- Cerrah adlı romanını okuyorum. Bugün yeni başladım şuan 47. sayfadayım.
İyi okumalar ekledim :)Ben ismimi degistirdim brcstegul..
Bugun 41 sayfa okudum.
Sanada zahmet veriyoruz aksam giremem diye simdi yazayim dedim.. herkese iyi okumalar..
Teşekkür ederim.Benim için de motivasyon oluyor :)
Hoşgeldin aldık bile :)
İyi okumalar ekledim :)
Bu kitabı bende okurken zihnimde canlanmıştı. Sanki kitabın içinde 3. bir karaktermişim gibi izlenim vermişti.Şu an okuduğum kitap Harry Potter serisinin 3. kitabı. İlk ikisi çok keyifliydi bu da çok güzel ilerliyor. Fantastik maceraları seviyorsanız okumadan geçmeyin