- 17 Haziran 2019
- 1.874
- 6.051
Cidden çok güzel bir kitap, kendini iyi hissedeceksin okuduğundaVayy adi cok hosuma gitti..
Kalbin temizse hikayen mutlu biter himmmm..
Bakicam kitabcida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden çok güzel bir kitap, kendini iyi hissedeceksin okuduğundaVayy adi cok hosuma gitti..
Kalbin temizse hikayen mutlu biter himmmm..
Bakicam kitabcida.
Adini duyunca bile iyi hisseettim ne yalan soylimCidden çok güzel bir kitap, kendini iyi hissedeceksin okuduğunda
ekledim bile :)Herkese merhaba tekrardan ..
Bugün okduğum kitap ; Şermin Yaşar - Dedemin Bakkalı
Toplam 200 sayfa bugün 90 sayfa okudum eklersen sevinirim kitapzede
ekledim bile :)
Enverul Aşikin/14 sayfa
Iyilik Garip kalmasin/19 sayfa
Son Nefeste iman/10 sayfa
Toplam / 43 sayfa
Ben hizimi alamiyorum okudummu ama nabiyimmm.Uhh toplamda 3 kitap birden mi okuyorsun
Ben hizimi alamiyorum okudummu ama nabiyimmm.
Yani azar azar hepsinden tadiyorum ☺☺
Sen iyi okuyorsun.. bekarmisinO da güzelmiş bende yarın yenisine başlıcam inşallah
Bu arada bugün toplam 200 sayfalık kitabım bitti kitapzede tabloya eklersin..
Sen iyi okuyorsun.. bekarmisin
Yani evli olunca is bitmiyor:))
Yok evliyim bende ☺ disari cikiyoruz esimle git gel diyesiye vakit anca☺ okundumu okunur aslinda tabiYok evliyim ben işlerimide yapıyorum tabii temizlik çamaşır yemek vs.. Ama sıkıldığımda oturuyorum dinleniyorum dinlenirkende okuyorum.. Yarısını sabah okudum geri kalanını da az önce okudum bitirdim eşimin işleri vardı pc'de fırsat bu fırsat
Ya sen evli misin bekar mı?
Yok evliyim bende ☺ disari cikiyoruz esimle git gel diyesiye vakit anca☺ okundumu okunur aslinda tabi
Ben de 17 sayfa okumusum bugun. Herkesi yarın ekleyecegim listeye sabah is var uyumam lazım:)
iyi geceler :)Ben de 17 sayfa okumusum bugun. Herkesi yarın ekleyecegim listeye sabah is var uyumam lazım:)
Listeye eklerim seni aksam bilgisayardan keyifli okumalar :)Beyhan Budak - kendine iyi davran güzel insan kitabına basladim. 42. Sayfaya geldim okuduğum safya sayısı 30. Kitap toplam 211 sayfa. Sindire sindire okucam