Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim:)Livaneli, Leyla'nın Evi
Polisiye Michael Connely'nin serisi
Gerilim polisiye karışık Tess Gerritsen
Fi, Çi, Pi mantığında grinin elli tonu ya da boleyn kızları serisi olabilir.
Bende sana güveniyorum. Bugün bir 300 sayfa daha okusan 1000 geçiyor sanırım dimi sayıları unuttum. hahaha okurum ama ben yaa güveniyorum kendime
Rica ederim.Teşekkür ederim:)
Aynen aynenBende sana güveniyorum. Bugün bir 300 sayfa daha okusan 1000 geçiyor sanırım dimi sayıları unuttum.
Hanım hanıııım burda da mı karşılaştıkMerhabalar.Kızlar bana kitap önerin lütfen. Fi çi serisi nasıl? Livaneli kitaplarından hangisi? Polisiye,gerilim de olur hatta çok iyi olur. Uzun zamandır boşladım almam lazım, karar veremiyorum.
Vaay bee enerjimiz çekiyor demekHanım hanıııım burda da mı karşılaştık
Vaay bee enerjimiz çekiyor demek
Şaka maka cidden elektrik alıyorum senden ben baya benziyoruz :)Ben veriyorum elektirik falan ne varsa
John Verdon kitapları, Tess Gerritsen kitapları polisiye olarak çok iyiMerhabalar.Kızlar bana kitap önerin lütfen. Fi çi serisi nasıl? Livaneli kitaplarından hangisi? Polisiye,gerilim de olur hatta çok iyi olur. Uzun zamandır boşladım almam lazım, karar veremiyorum.
Polisiye deyince Agatha Cristie geliyor bi tek aklıma.tüm kitapları güzel ama favorim ‘on küçük zenci’Merhabalar.Kızlar bana kitap önerin lütfen. Fi çi serisi nasıl? Livaneli kitaplarından hangisi? Polisiye,gerilim de olur hatta çok iyi olur. Uzun zamandır boşladım almam lazım, karar veremiyorum.
Fi çi pi serisi fena değildi,okuyabilirsin.Merhabalar.Kızlar bana kitap önerin lütfen. Fi çi serisi nasıl? Livaneli kitaplarından hangisi? Polisiye,gerilim de olur hatta çok iyi olur. Uzun zamandır boşladım almam lazım, karar veremiyorum.
Pdf indirdim okuyamadım,gözlerim ağrıdı. Değerlendiricem tüm önerileri,teşekkür ederim herkese :)Fi çi pi serisi fena değildi,okuyabilirsin.
Saplantılı aşık temalı