- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü bitti.Dün bildirim günüymüş.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü’ne devam ediyorum, 59.sayfadayım.
(1.kitabım Otuz Milyon Kelime
2. Kitabım O Muydu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü bitti.Dün bildirim günüymüş.
3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü’ne devam ediyorum, 59.sayfadayım.
(1.kitabım Otuz Milyon Kelime
2. Kitabım O Muydu)
mimesis 100 sayfa okundu.24 Ağustos 20 Sayfa Okuma Etkinliği
_Vera_ 50 sayfa okundu
Natsume 50 sayfa okundu
Beğendiniz mi?3.kitabım olan Damızlık Kızın Öyküsü bitti.
Merhaba, seninle başlamadı kitabından 30 sayfa okudum benKızlar merhaba bugün neler okudunuz nasıl geçiyor gününüz
Merhaba. Ders çalıştım, yemek hazırladım derken henüz okuma yapamadım. Uyumadan önce 30-40 sayfa okumaya çalışacağım.Kızlar merhaba bugün neler okudunuz nasıl geçiyor gününüz
Evet, beğendim. Okurken insanı düşündürüp çokça rahatsız ediyor. Distopya sevenler beğenecektir eminim.Beğendiniz mi?
Estağfurullah canımkitapzede çok özür dileyerek ben kitabımı değiştirmek istiyorum ☹
Kesinlikle ilerlemiyor.
Seninle başlamadı- Mark Wolynn isimli kitaba başladım.
Ben dün çalıştım iş yerinde 3-5 sayfa e kitaptan devam ettim kitabı okumaya ama sonra work work workKızlar merhaba bugün neler okudunuz nasıl geçiyor gününüz
Keyifli okumalar canım :)Merhabalar;
Dün bildirim yapamadım. Bugün telafi edeyim. İki kitap okuyordum birini eşime kaptırdım yarım kaldı. Eşim Bitirdikten sonra okurum artık.
18. Kitabım Aykut Oğut keşke kadın olsam bitti
19. Kitabım Hasan Ali Toptaş kuşlar yasına gider.
kitapzede
Ben de katılmak istiyorum buket uzuner-istanbullular kitabına başlıyorum
Katılmak için ilk sayfamızı okuyup tablodaki bilgilerinizi yazıp beni etiketleyin ama bir görünüp bir kaybolacaksanız hiç tabloya eklemeyim :)Bende şu sıralar jose saramago_ Görmek kitabını okuyorum
Keyifli okumalar canım güncelledim :)Algernon’a Çiçekler
Teşekkür ederim cnmmEstağfurullah canım
Aaa çok severim öyle kitaplar alınacaklar listeme ekliyorum hemenTeşekkür ederim cnmm
Bu başladığım kitap çok güzel ve etkileyici. Hastalıkların, psikiyatri vakalarının aslında genle alakalı olduğunu anlatıyor. Herkese tavsiye ederim
Aaa çok severim öyle kitaplar alınacaklar listeme ekliyorum hemen