- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Harika Yılın başından beriHayır şimdi de katılabilirsin
okuduklarımı mı yazacağım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika Yılın başından beriHayır şimdi de katılabilirsin
Hemen bakıyorum:)Merhaba ,sonradan da dahil olabiliyorsunuz.ilk sayfayı okudunuz mu?
Ne güzelbir ortak grubumuz daha çıktı
Hoşgeldin canımHarika Yılın başından beri
Göçüp gidenler koleksiyoncusu’nu bitirdim. Sıradaki kitabım ‘Unutma Beni Apartmanı’- Nermin YıldırımBen aynı kitabımdayım ama çok az kaldı. Gün içinde vakit bulursam bitirmiş olurum. Akşama kadar bildirim yaparım bitirirsem
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldin canım ☺☺
Hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku seni ekledim tabloya bana bilgilerini yazarsan ekleyeceğim. Sene başından beri kaç kitap okudun ve yıl sonuna kadarki hedefin nedir ?Harika Yılın başından beri
Sene başından beri okunanlar görselde:)Hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku seni ekledim tabloya bana bilgilerini yazarsan ekleyeceğim. Sene başından beri kaç kitap okudun ve yıl sonuna kadarki hedefin nedir ?
Tekrar hoşgeldin aramızaSene başından beri okunanlar görselde:)
Hedef 30 kitap:)
Gülseren Budayıcıoğlu-Kral Kaybederse okumuştum. Ben de beğendim. Camdaki kız dizinin esinlendiği kitaptı değil miCanımmm kitapzede
Mutlu Beyin bitti
Ve şuan Gülseren BUĞDAYCIOĞLU -Camdaki Kız ‘ a başladım
Ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum harika bir kitap , harika bir yazar
Diğer kitaplarını da edinmeyi düşünüyorum
Ben de Nermin Yıldırım’ın Dokunmadan kitabını okudum kalemini çok sevdim. Kitap yorumunuzu merakla bekleyeceğimGöçüp gidenler koleksiyoncusu’nu bitirdim. Sıradaki kitabım ‘Unutma Beni Apartmanı’- Nermin Yıldırım
O kitabını okumuştum daha önce. Farklı bir tarzı var ve benim hoşuma gitmişti o yüzden bu kitabını da aldımBen de Nermin Yıldırım’ın Dokunmadan kitabını okudum kalemini çok sevdim. Kitap yorumunuzu merakla bekleyeceğim
Ben geçen gün yazmıştım ama yine yazayım 8. Kitabım bitmişti 9. Kitap olarak elveda güzel vatanım adlı kitaba başladım ama daha 200 lerdeyim 700 civarı toplam sayfa sayısıPazar bildirimi günü kızlar hadi unutmayalım
@ucukgenclik
@Suskunhanim
rosebatum
@Mikan
Melegimkorusun
@pearlweed
@Bonus
@pammuk prensess
@kahvemsi mutluluk
Pipet
@memurhanim
@muallime1134
humanbeings
@therewillbeaday
@depresifbayan
@Canpare
@beatitude
@pariko
@calypso35
@Yawrukush
@Umay-
@Niloyatospikk
Kolay gelsin yine de iyi ilgileniyorsunHerkesi güncelliyorum ama çalışığım için cevap yazmak her an mümkün olmuyor :)
4,5,7,10 çok keyif aladak okuduklarımdan:)Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim )
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind