Kitap Okuma Günlüğü 📚

Hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku seni ekledim tabloya bana bilgilerini yazarsan ekleyeceğim. Sene başından beri kaç kitap okudun ve yıl sonuna kadarki hedefin nedir ?
Sene başından beri okunanlar görselde:)
Hedef 30 kitap:)

Eklentiler

• F6EE784F-2168-4092-99DE-76B759FE5D24.jpeg
    F6EE784F-2168-4092-99DE-76B759FE5D24.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 34
Canımmm kitapzede kitapzede
Mutlu Beyin bitti
Ve şuan Gülseren BUĞDAYCIOĞLU -Camdaki Kız ‘ a başladım
Ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum harika bir kitap , harika bir yazar
Diğer kitaplarını da edinmeyi düşünüyorum
Gülseren Budayıcıoğlu-Kral Kaybederse okumuştum. Ben de beğendim. Camdaki kız dizinin esinlendiği kitaptı değil mi ☺️

Ben geçen gün yazmıştım ama yine yazayım 🙂 8. Kitabım bitmişti 9. Kitap olarak elveda güzel vatanım adlı kitaba başladım ama daha 200 lerdeyim 700 civarı toplam sayfa sayısı 🙂

Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum 🤩
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim 🧐)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind

Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum 🤩
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim 🧐)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind
4,5,7,10 çok keyif aladak okuduklarımdan:)
Ben nedense İdefix'e ön yargılıydım ama eşim hep ordan alışveriş yaparmış şimdi bana da ordan alıyor çok da memnunum; fiyatlar diğer yerlere göre bi tık daha uygun ve kitaplar deforme olmadan geliyor:)
1 ay önce büyük bir hatayla hepsi buradadan kitap aldım almaz olaydım. 6 kitap istemiştim pakette 5 çıktı, 2 kitabın kapağı kargo darbesinden yırtılmıştı çünkü öylece atılmış kargo poşetine😑
Eksik ürün için de defalarca aradım ürünü tedarik edeceğiz deyip deyip sonunda para iadesi yaptılar😑

X