canımm fotoları bekliyoruzBen de öyleydim
Ülser bile olsa tesavisi var canım korkma
Yediklerine ve yaşantına çok dikkat etmen gerekiyor yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm fotoları bekliyoruzBen de öyleydim
Ülser bile olsa tesavisi var canım korkma
Yediklerine ve yaşantına çok dikkat etmen gerekiyor yalnız
Ya bende olacaktım bir ara sonra vazgeçtim ama olmam gerekiyor ya ilerlemiş reflü yada ülserden supheleniyoardi ama bu aralar iyiyim ya inşallah birdaha olmaz devlette de uyutabiliyorlar bu arada sen istersen bildiğim kadarıyla geçmiş olsunRica ederim canım benim :) Bugün gönderiyorum en geç Çarşamba elinde olur.. Ama çarşamba günü ben endoskopi olcam dua edinn ;(
Sonunda kargom dağıtıma çıkmış, bugün kurbanımın elinde olacak yuppiii
Ya bende olacaktım bir ara sonra vazgeçtim ama olmam gerekiyor ya ilerlemiş reflü yada ülserden supheleniyoardi ama bu aralar iyiyim ya inşallah birdaha olmaz devlette de uyutabiliyorlar bu arada sen istersen bildiğim kadarıyla geçmiş olsun
Lavin senmissin katilim çok sevindim geldi bile eline emeğine sağlık geleli baya oldu ama acamadim hemen pazartesi hastalar yogun açtım şimdi foto çekebilirsem hemen atacağım
Teşekkür ederim canım çok resmini çektim ama nedense yukleyemiyorum sorun veriyor başaracağım ama kararliyimAyyyy inşallah severek okursun beğenirsin cicileriniii
Heyecanla bekliyoruz bizde resimleri
Keşke benim de bugün gelse
Yarın evde olamayacağını cunku
benim kurbanım da koysa bir an önce fotolarını keşke
benim hediyem de gelse artık keşke
Benim kurbanım nerelerdeee
neden ekleyemedi kideadline foto ekleyememiş ama
Bilmiyorum iş yeri çok yoğun olabilir, uğraşamamıştır belki. Umarım beğenmiştirneden ekleyemedi ki
hımm ben de eklemeye çalıştı da sorun oldu zannettimBilmiyorum iş yeri çok yoğun olabilir, uğraşamamıştır belki. Umarım beğenmiştir
deadline foto ekleyememiş ama
Çok yoğundu bugün malum pazartesi hiç oturmadim öğle arası resim çektim ama site sorun verip durdu hatta attı hep beni ya neden anlamadim neyse eve gelince bilgisayara atıp resmi ordan yükledim en sonunda olduneden ekleyemedi ki
paketteki hediye neymiş merak ederiz biz şimdiÇok yoğundu bugün malum pazartesi hiç oturmadim öğle arası resim çektim ama site sorun verip durdu hatta attı hep beni ya neden anlamadim neyse eve gelince bilgisayara atıp resmi ordan yükledim en sonunda oldu
Beğenmez olurmuyum hiç çok çok güzeller lavin çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık kalplerden biri düşmüş sadece onu da az önce yapistirdim ama harika bir fikirmis kitabın arka kapağını okudum çok değişik bir kitap okuyunca Sana yorumumu da ayrıca yapacağım belki böyle yeni kitap tavsiyeleri bile isterim Çok düşüncelisin çok sagol
Tamam merak etmeyin birazdan çekip atarimpaketteki hediye neymiş merak ederiz biz şimdi