- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
yarın gelir inşallah canım, neredeyse herkes perşembe- cuma verdi kargoyaUmarım hediye yarın gelir, çünkü salı günü doktor kontrolün var evde olamayacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın gelir inşallah canım, neredeyse herkes perşembe- cuma verdi kargoyaUmarım hediye yarın gelir, çünkü salı günü doktor kontrolün var evde olamayacagim
Ben burda sadece ve sadece melindadan özür diliyorum..haklıydı fakat ben onu yanlış anlamışım sorun olmıcanı sanmıstım..Bana söylediklerinizide allaha havale ediyorum loliss benim çıktığım arkadasta hediyesini alır almaz resmini ceker sayfaya atar arkadasıma tesekkür eder ve bir daha buraya uğramam...Bu sözlerinizi hak etmedim...şunuda unitmayın sevgili avukatlar 'Parayla insan olunmuyor'...
Benim buraya girmem icin bir meden kalmadı artık.
Üzülme kurbancıkk.. :) Sen çook mutlu olucaksın hediyelerimlee
Tahmin etmiştim O kadar iyi niyetli davranmama rağmen bu kadar çocukça yaklaşımla davranışta bulunulması çok üzdü beni.
Önemli değil, geçmiş olsun :) Merakla bekliyorum :) Naif davranışın içinde teşekkürler.Üzülme herkes ince düşünmüyor malesef.. Bende seni üzcem diye çok korktumm Herkes bianda gönderdi hediyesini geç kaldım ben diye korktum. Kusura bakma cuma günüde çook hastaydım sesim soluğum çıkmıyordu gripten ama sana açıklama yapmak zorundaydım
Önemli değil, geçmiş olsun :) Merakla bekliyorum :) Naif davranışın içinde teşekkürler.
Rica ederim canım benim :) Bugün gönderiyorum en geç Çarşamba elinde olur.. Ama çarşamba günü ben endoskopi olcam dua edinn ;(
Ah çok zor diyorlar, umarım hemen gelir geçer bir şey çıkmaz.
Rica ederim canım benim :) Bugün gönderiyorum en geç Çarşamba elinde olur.. Ama çarşamba günü ben endoskopi olcam dua edinn ;(
Kızlaaaarrrr kargom geldiiiii
Çok heyecanlandım ama açamıyorum
Canım çok geçmiş olsun.Ben 2 kere oldum.Uyutp yapacaklarsa hiç korkma tadına doyamayacaksın:)
Yoksa ben miyim senin katilin???
Uyuturlar mı bilmiyorum ki küçük bir şehirdeyim malesef özel hastaneler yapmıyor devlette yaptırcam. Devlette uyuturlar mı ki. Bide yaptıranlarda Reflü olabiliyormuş sende olmuşmuydu
Bilmem olabilirsin belki de
Hayır hiç reflü falan olmadı.Gastritim vardı tedavimi oldum ve çok rahatladım.Şöyle bir avantajım var annem hemşire ve endoskopide.2 sinde de o yaptı işlemi.Devlette de uyutabilirler diye düşünüyorum.Bi sor istersen
Ayy bendede ülserden şüpheleniyolarr. Kusuyorum hep