- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Güzel fikir ben her türlü varımNapalim canım kısmet iste.. kurbanımın mutluluğu ile mutlu oldum ben de olsun
Bir dahaki çekilişte artik
Cidden her ay 1 çekiliş yapalim bence de sonuçta kitap okuyan insalariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel fikir ben her türlü varımNapalim canım kısmet iste.. kurbanımın mutluluğu ile mutlu oldum ben de olsun
Bir dahaki çekilişte artik
Cidden her ay 1 çekiliş yapalim bence de sonuçta kitap okuyan insalariz
bilemeyecem o kadarını artık, ben hediyemi cumartesi gönderdim bugün semte ulaşmış ama dağıtıma çıkmamış yarın çıkar diye umuyorum
Benimki de öyle
Ben cuma verdim gerçi
Benimki de öyle
Ben cuma verdim gerçi
Benimki de öyle
Ben cuma verdim gerçi
bakalım hediyeler kimlere gidecek
benim hala kargo dağıtım gününü beklemektedir diyor kurbancığım acaba sizin evin oraya hergün kargo çıkmıyormu ki
Sen değilsin benim katilim kesinleşti...
ahaa yine kendimi açık ettim
Kız kaç kişiyiz ki zatennn.
sanırım hediyesini almayan 2 kişi kaldınız aslında çok geç zamanda da göndermedik, bugüne kadar gitmesi lazımdı ya hep yılbaşı azizliği işte milletçek bu kadar hediye göndermeye meraklı olduğumuzu bilmezdim valla
İkimiz de azıcık uzakta yaşadığımız için sanırım ulaşmadan sıkıntı oldu. Gerçi cuma gönderilen kargonun dün gelmesi gerekiyordu bizim buraya ama yılbaşı yoğunluğu oldu sanırım.
yılbaşı olduğu için kargo şirketleri sallıyor biraz, benim kargom da yılbaşında sonra gelicek __ATALANTE
fazla uzak değiliz bence yarın gelir diye tahmin ediyorum
Yok eski kargocu olarak kargo şirketlerinin durumunu biliyorum şu an kargo senin şehrinde hala. Sanmıyorum geleceğini Yılbaşından sonra gelcek muhtemelen :)
Yok eski kargocu olarak kargo şirketlerinin durumunu biliyorum şu an kargo senin şehrinde hala. Sanmıyorum geleceğini Yılbaşından sonra gelcek muhtemelen :)