- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
Almak istemeyen kişiye yine mi gönderecek???Sana geri dönecek sen de tekrar mı göndereceksin bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almak istemeyen kişiye yine mi gönderecek???Sana geri dönecek sen de tekrar mı göndereceksin bu durumda
Almak istemeyen kişiye yine mi gönderecek???
Boşver canımm. Çok ayıp etmiş ama zaten böyle bir tepki vereceği belliydi. Sıkma artık canını, sen de kıymetini bilecek , değer verdiğin birine hediye et. Belli ki başkadına kısmetmiş hediyelerin.Ben okuyacakmisim. Okurum. Boyle insanlar hakikaten cekilise katilmamali.
can sıkıcı bi durum ama boşver, lavin'in de dediği gibi kıymet bilecek birine hediye etBen okuyacakmisim. Okurum. Boyle insanlar hakikaten cekilise katilmamali.
Ben okuyacakmisim. Okurum. Boyle insanlar hakikaten cekilise katilmamali.
Tamam canım.Bu arada bülbülü öldürmek bende yok. Bekle alayım. Haber etçem sana :)
Ben okuyacakmisim. Okurum. Boyle insanlar hakikaten cekilise katilmamali.
Evet gonderdiKendi birine hediye alıp kargoya vermiş mi acaba merak ettim.
Gerçekten sebebi yok mu almamakla ilgili?Evet gonderdi
Gerçekten sebebi yok mu almamakla ilgili?
Benle ilgili ya da kendisi ile ilgili değil. Saçma olduğunu düşündüğüm bir sebep. Burada kızdığı kişiler yüzünden bana da trip atıyor.
canım aslında daha o sabah demişti ben gidemem, alamam falan diyeBenle ilgili ya da kendisi ile ilgili değil. Saçma olduğunu düşündüğüm bir sebep. Burada kızdığı kişiler yüzünden bana da trip atıyor.
aynen oyle. Ama kesinlikle dogru bir davranis olmadigini dusunuyorum. Uzuldum ama herkes kendini biliyor. Mutlu umutlu guzel bir seyler yapmaya calistik, benim icin cok guzel olmadi. Umarim benim hediyem gelince uzuntum gececek.canım aslında daha o sabah demişti ben gidemem, alamam falan diye
üstüne olay olunca da inada bindirdi sanırım
bende uzuldum neyse umarım sana gelen hediyeyle yüzün güler hediyenide çok sevdiğin birine yollayabilirsin demekki onun nsaibi değilmiş istersen bana yolla yarın yeni gün kargo bekleme vakti yineaynen oyle. Ama kesinlikle dogru bir davranis olmadigini dusunuyorum. Uzuldum ama herkes kendini biliyor. Mutlu umutlu guzel bir seyler yapmaya calistik, benim icin cok guzel olmadi. Umarim benim hediyem gelince uzuntum gececek.