Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilim ispanakliborek ymiş.
Bir parça hissediyordum .Sorduğum da belki de değilsin demişti,şu an şaşırdım.
Hediyeler için tekrardan teşekkür ederim.
Okumak istediklerim geldi,çok güzel bir seçim olmuş.
Kurbanim hediyemi almayacagini soyledi.
:/Özel bi sebebi vardır belki, evden çıkamıyodur. Bilemedim
Bende bu kitabı çok okumak istiyorum:)Katilim ispanakliborek ymiş.
Bir parça hissediyordum .Sorduğum da belki de değilsin demişti,şu an şaşırdım.
Hediyeler için tekrardan teşekkür ederim.
Okumak istediklerim geldi,çok güzel bir seçim olmuş.
Kim kurbanin söyleyebilirsin bence iki üç gün sonra nasılsa belli olcak...Kurbanim hediyemi almayacagini soyledi.
bugün verdim kargoyu, bekle beni kurbancık pazartesi elinde olur diye umuyorum
5 6 kişi kaldık sanırım diğerleri aldı hediyelerini
Pazartesi birkaç kişininki daha gelecek demek ki
Çok üzüldüm, yasam sartlarını bilmediğim için de bir sey diyemiyorum.Kurbanim hediyemi almayacagini soyledi.
Teşekkür ederim.Keyifli okuyacağımdan emin olabilirsin.Çok sevindim beğenmene canım benim. Keyifle oku :)
Filmini bugüne izlemediğim için sevindim.Bende bu kitabı çok okumak istiyorum:)
Güzel bi tercih:) filmini izledim güzeldi ama kitabı daha bi başkadır eminim
Alamayacak bu sekilde soyledi ama o kadar cok alabilmesi icin destek olmaya calistim tavri ve konusmasindan nedense almayacak oldugunu hissettim. Zaten buyun sondu. Kargo ile knstm ama bizzat basvuru istiyor. Gonderen ya da alici olmadigim icin. Neyse, saglik olsun.Canım almayacağını mı alamayacağını mı söyledi
Teşekkür ederim.Keyifli okuyacağımdan emin olabilirsin.
Filmini bugüne izlemediğim için sevindim.
Bakalım kitap filme nasıl uyarlanmış ?
Alamayacak bu sekilde soyledi ama o kadar cok alabilmesi icin destek olmaya calistim tavri ve konusmasindan nedense almayacak oldugunu hissettim. Zaten buyun sondu. Kargo ile knstm ama bizzat basvuru istiyor. Gonderen ya da alici olmadigim icin. Neyse, saglik olsun.
Alamayacak bu sekilde soyledi ama o kadar cok alabilmesi icin destek olmaya calistim tavri ve konusmasindan nedense almayacak oldugunu hissettim. Zaten buyun sondu. Kargo ile knstm ama bizzat basvuru istiyor. Gonderen ya da alici olmadigim icin. Neyse, saglik olsun.
hay Allah, bu olmadı işteKurbanim hediyemi almayacagini soyledi.
ben sana bu kitabı alacaktım aslında biliyo musunBu arada bülbülü öldürmek bende yok. Bekle alayım. Haber etçem sana :)
ben sana bu kitabı alacaktım aslında biliyo musun
ama emin olamadım okuyup okumamandan
benim en sevdiklerimdendir