- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 34
skosnob sana bence. aldigim ipuclari o yondeydi :)evet sanırım biri sana diğeri bana ama hangisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
skosnob sana bence. aldigim ipuclari o yondeydi :)evet sanırım biri sana diğeri bana ama hangisi
aa ben hiç anlamadım oysa ne ipucusu heyecanla bekliyorum bakalım hangimize daha önce gelecekskosnob sana bence. aldigim ipuclari o yondeydi :)
birde lavin var galiba o gönderdi mi hatırlamıyorum
gondermis butun mesajlari okudum pazartesi gonderecek 2 kisi var.birde lavin var galiba ona o gönderdi mi hatırlamıyorum
gondermis butun mesajlari okudum pazartesi gonderecek 2 kisi var.
ama 2 kisinin hangisi senin hangisi benim cok emin degilim.
Skosnob burda galiba söylese keske kime yolladığınıgondermis butun mesajlari okudum pazartesi gonderecek 2 kisi var.
ama 2 kisinin hangisi senin hangisi benim cok emin degilim.
ben seni listemden çıkardım ama bilemiyorum senmisin yoksayarın gönderecem ben, belki de sanadır belli mi olur
yok bana gonderecek kisi pazartesi gonderecegini soyledi. ona gore baz aldim benyarın gönderecem ben, belki de sanadır belli mi olur
ben seni listemden çıkardım ama bilemiyorum senmisin yoksa
yok bana gonderecek kisi pazartesi gonderecegini soyledi. ona gore baz aldim ben
ya sen dedin ya ben değilim dedin geçen gün yoksa kandırdınmı beni doğruyu söyle kargonu yollayacağın bölgeyi söyle bakayım benmiyim anlarımbeni niye listenden çıkardın yaa, nerde hata yaptım ben ha nerdeee
hee o zaman bişey diyemem tabi
ya sen dedin ya ben değilim dedin geçen gün yoksa kandırdınmı beni doğruyu söyle kargonu yollayacağın bölgeyi söyle bakayım benmiyim anlarım
yok sen değilsin bence neyse gelince anlayacam mecbur ben şimdi çatlarım hafta içine kadar yaiçanadolu mu deseeemmm, karadeniz mi deseeemmm, yoksa daha da doğular mı desem bilemedim
pazartesi kargoya verirse de baya geç gelir yalnız, sen yılbaşına kadar öğrenemezsin kim olduğunu ben diyeyim sanayok sen değilsin bence neyse gelince anlayacam mecbur ben şimdi çatlarım hafta içine kadar ya
ya zaten çarşambaya gelmezse alamam ben çünkü şehir dışına çıkacağım çarşamba akşam salı çıkacaktımda çarşambaya aldım yine iş arkadaşıma söyleyeceğim en kötü kargomu alırlar artık dönünce görürüz ama umarım çarşambaya gelir ya deme öyle meraktanölmeye devam yoksapazartesi kargoya verirse de baya geç gelir yalnız, sen yılbaşına kadar öğrenemezsin kim olduğunu ben diyeyim sana
ya zaten çarşambaya gelmezse alamam ben çünkü şehir dışına çıkacağım çarşamba akşam salı çıkacaktımda çarşambaya aldım yine iş arkadaşıma söyleyeceğim en kötü kargomu alırlar artık dönünce görürüz ama umarım çarşambaya gelir ya deme öyle meraktanölmeye devam yoksa
evet planlarım var arkadaşlarla takılcaz bana yollayacak katilim sensen yaşadığım yerden sıkıldım tahmin edersin belki değilsende burası biraz sıkıcı ya yaşasın tatiltamam tamam hadi şom ağzımı açmayım ben çarşambadan önce elinde olur inşallah
yılbaşı için planlar mı var yoksa
evet planlarım var arkadaşlarla takılcaz bana yollayacak katilim sensen yaşadığım yerden sıkıldım tahmin edersin belki değilsende burası biraz sıkıcı ya yaşasın tatil
İnşallah canım ya hersey gönlünce olsun yapacak bişey olmamasından ziyade burda kafama göre arkadasta yok evde tek başıma takilmaktansa plan yapalım dediksanırım burada açık vermiş oluyorum çünkü yaşadığın yeri bilmiyorum
benim yaşadığım yer de sıkıcı yaa, yılbaşında yapacak hiçbişey yok, halbuki çok da severim yeniyıla girmeyi, yılbaşı ruhunu ama bu sene böyle olacak mecbur, seneye telafi ederim inşallah
Skosnob burda galiba söylese keske kime yolladığını